Jump to content

Nordhagen

Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nordhagen

  1. http://www.norgesvaremesse.no/
  2. Det hang en del Boyds stokker på standen til Brownells på IWA messa i år. Kanskje de har noe på gang? Verdt å sende en forespørsel kanskje...
  3. Regner med det er en QRW montasje du har? Linken er til en QRW, men du har skrevet PRW i overskriften. Ring Jakt og Friluft i Arendal, de har massevis av løse deler til Leupoldmontasjer som importør.
  4. Starline hylser kommer snart hos Brownells sier de.
  5. Brownells har også en pose Nosler på lokalt lager...
  6. Kan informere om at dette er stengt av etter produsentenes ønske for norsk importør skal få selge dette selv. Har ingenting med eksport-lover og -tillatelser å gjøre.
  7. Ligger ei Schultz&Larsen .450 pipe til salgs på Finn nå. Selger er børsemaker og har hatt denne privat sa han. Sjelden sjanse til et spesielt kaliber i Schultz'n!
  8. Kan også anbefale A-TEC sin Millihertz.. Verdt å se på..
  9. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Norge/Categories/Manufacturers/MGM-TARGETS Sjekk om noen av dimensjonene passer, eller gå for universal. Har ikke prøvd disse, bare et forslag..
  10. Da stemmer det da. Trodde 4.9 var på flensen. Brukte noen som lignet veldig på 80 tallet og syntes det var rart at man kunne huske så feil.
  11. Da rimer tolk dårlig ja....
  12. Vil tippe det er en skivetolk.
  13. Skulle gjerne hatt tak i et sluttstykke til en Sako A1 .222. Noen som har noen konkrete gode tips?
  14. Victory har en bakoverbøyd hevarm så bla derfor passer ikke tactical som har en rett hevarm. Classic dl er jeg ganske sikker på passer.
  15. Ta kontakt med Kjetil på KKC. Vet ikke om han lager flere, men jeg har holdt i en valnøttstokk fra KKC for noen mnd siden. Du kan også sjekke med børsemakerne hos J&F siden firmaet er distributør.
  16. Det var rart! Sjekket i Arendal før helga og de hadde da 60 cm 15mm og 65 cm 19 mm inne. Frister med en slik til bukk og rev...
  17. Er du sikker på det er en Sako 85 og ikke en 75? Det ser ut som stokken til en 75 for meg. Og de hadde noe tykkere profil enn 85.... Står det sako på pipa? De har ikke hatt varmintprofil i SS, da har de vært flutede...Kanskje noen med en 75 kan ta et mål av diameter feks 50 cm foran kassa og sjekke om det er likt?
  18. Husket vist feil begge vi to. 1.10.1990 var datoen..
  19. Skriv en forespørsel med serienummeret til Aya så får du svar etterhvert angående produkuksjonsår og modell. Det skrives at den ble kjøpt av slekta på nittitallet og er vel isåfall ulovlig uregistrert siden registreringen kom i 1989?
  20. Nuvel, man får tro hva vil.... Etter å ha montert og solgt noen titalls slike tar jeg sikkert feil.. Men som jeg skriver passer de jo på andre kombier også.. Jeg tar det en gang til; montasjen det er bilde av er produsert av OptiLock for 412/512/612. Men kan brukes på andre kombier også. ..
  21. Vil nå påstå at det ikke er gjettning fra min side.. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=10994 Men noen kan helt sikkert ha sett/hatt en slik på en Sabatti, passer der også... Valmet 212 er jeg mer skeptisk til siden den har spor som en Sako, dvs som skrår utover fremover på kassa. Men som sagt, er til 412/512/612, men kan fint passe på andre kombier. Monterte flere slike i min tid på XXL og andre steder.
  22. Det er en montasje for 412/512/612 Finnclassic/Valmet. Den passer også på mange andre kombier, men da må ofte rekylstopperen justeres.
  23. Nordhagen

    IWA 2015

    Ser at Jakt og Friluft legger ut videosnutter på facebook.
  24. Følg med her når Stortinget vedtar at Norske jegere igjen kan bruke blyhagl i skog og fjell! Blyhagl kommer som pt. 4 på dagsorden. https://www.stortinget.no/nett-tv/" target="_blank - (velg "STORTINGSMØTE")
  25. Ser absolutt gleden av en flott egenprodusert koffert ja. Mine Emmebi har nok ikke vært så mye på farten og har holdt seg fint. Lykke til med prosjektet, håper på bilder underveis og med innhold til slutt!
×
×
  • Create New...