Jump to content

Nordhagen

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.norgesvaremesse.no/
 2. Det hang en del Boyds stokker på standen til Brownells på IWA messa i år. Kanskje de har noe på gang? Verdt å sende en forespørsel kanskje...
 3. Regner med det er en QRW montasje du har? Linken er til en QRW, men du har skrevet PRW i overskriften. Ring Jakt og Friluft i Arendal, de har massevis av løse deler til Leupoldmontasjer som importør.
 4. Nordhagen

  Webley .455

  Starline hylser kommer snart hos Brownells sier de.
 5. Brownells har også en pose Nosler på lokalt lager...
 6. Kan informere om at dette er stengt av etter produsentenes ønske for norsk importør skal få selge dette selv. Har ingenting med eksport-lover og -tillatelser å gjøre.
 7. Ligger ei Schultz&Larsen .450 pipe til salgs på Finn nå. Selger er børsemaker og har hatt denne privat sa han. Sjelden sjanse til et spesielt kaliber i Schultz'n!
 8. Nordhagen

  Lang & tynn.

  Kan også anbefale A-TEC sin Millihertz.. Verdt å se på..
 9. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Norge/Categories/Manufacturers/MGM-TARGETS Sjekk om noen av dimensjonene passer, eller gå for universal. Har ikke prøvd disse, bare et forslag..
 10. Nordhagen

  Parker Hale Dings?

  Da stemmer det da. Trodde 4.9 var på flensen. Brukte noen som lignet veldig på 80 tallet og syntes det var rart at man kunne huske så feil.
 11. Nordhagen

  Parker Hale Dings?

  Da rimer tolk dårlig ja....
 12. Nordhagen

  Parker Hale Dings?

  Vil tippe det er en skivetolk.
 13. Skulle gjerne hatt tak i et sluttstykke til en Sako A1 .222. Noen som har noen konkrete gode tips?
 14. Victory har en bakoverbøyd hevarm så bla derfor passer ikke tactical som har en rett hevarm. Classic dl er jeg ganske sikker på passer.
 15. Ta kontakt med Kjetil på KKC. Vet ikke om han lager flere, men jeg har holdt i en valnøttstokk fra KKC for noen mnd siden. Du kan også sjekke med børsemakerne hos J&F siden firmaet er distributør.
×
×
 • Create New...