Jump to content

remington870

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by remington870

  1. For å få sove om nettene igjen.... så må jeg bare spørre har ei spansk O/U hagle som ble kjøpt ny i 89, Men jeg blir bare mer og mer usikker. tåler denne stål ? ved avlesning av trykkprøvemerkinger fant jeg omsider ut( etter litt slit ) at den tydligvis tåler nitro og magnumnitro. på løpet står det 1000 Kp/cr ? og 1300 gm05. JEG SKJØNNER IKKE BÆRA AV DENNE SPANSKE STOKKEN. så jeg spør kammerater hjelp meg å få sove igjen. kan jeg skyte stål? eller skal jeg bare la den stå bakerst i skapet?
  2. Hva med en Browning A-Bolt ? dette er jo gode børser, Sluttstykket har 3 låseklakker og dermed kun 60 graders hevarmsløft. Den har også en perfekt plassering av sikringen på kolbehalsen. Anbefales på det sterkeste ! http://www.nordskog.com/produkt.cfm?a=p ... _id=509124 slipper all plastikken med en sånn...
  3. tåler disse haglene egentlig stål? jeg har planer om å bruke denne på leirduebanen når den åpner : )
  4. joajoa.. det han lurer på er vell hvor mye det anbefales og kappe, ikke hvor mye som er lovlig og da spiller jo kalibret inn en rolle, er jo forskjellig fra kaliber til kaliber hvilken løpslengde det trives med... 308 fks har ikke noe problem med og takle løp på 47 cm. men 6,5*55 heller bør ha rundt 55cm
  5. Var ikke rifla en Winchester Model 70 Featherweight i kal 6,5 da?
  6. noen 12/70 patroner som kan brukes uten å skadeskyte gaupe helt? funker 12/70 BB? eller er det bare å innvistere i 12/89 BB patroner?
  7. mente vell ikke at det var noe galt med laksen, bare det at det er en viss smittefare med det. siden død laks kan bære smitte.
  8. er vell bedre å bruke mer enn 5000,' på kikkert og mindre enn 30'000,' på rifle. min mening!
  9. cabelas spilla er bra + at deer hunter 05 og trophy hunter 03 er meget brae spill:)
  10. har selv den rifla i det kalibre du har tenkt på. men en ting jegmlurer på. hv i all verden skal du me to kikkerter?
  11. Så din bil trekker bedre på ett hjul (det er det bilen din gjør om du ikke har diff-sperre) enn en god firehjulstrekker med sperre foran og bak(som da vil trekke på fire)? det er vel strengt tatt våpen og ikke bil vi skal diskutere? Åhh... Beklager så meget min gode mann. ska gå smekk fint det ja:D tenkte bare jeg skulle minne dere på det
  12. Så din bil trekker bedre på ett hjul (det er det bilen din gjør om du ikke har diff-sperre) enn en god firehjulstrekker med sperre foran og bak(som da vil trekke på fire)? det er vel strengt tatt våpen og ikke bil vi skal diskutere?
  13. hvor kan man kjøpe Ballistol?
×
×
  • Create New...