Jump to content

Nikonbjørn

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikonbjørn

  1. Er ute etter necksizer til 9.3x62. Kan jeg da ta en mandrill fra lee 375 collet die og dreie ned til .366 og få det til å fungere ved å sette mandrillen i ei 30-06 die???
  2. Hvor kan jeg finne bra laminatstokk til 602zkk?
  3. Kom ikke så langt engang. Gruppa er muligens skjult? Kanske kun tilgjengelig på invitasjon?
  4. Så på FB der var kurs på gang. Men kom meg ikke inn på gruppa til Mtr
  5. Noe nytt om baner og aktivitet?
  6. Hvilken app anbefaler kammerfolket? Strelok, Applied ballistic, Shooter etc...Pluss og minus med de forskjellige?
  7. Vet ikke om du trenger skrive noe spesielt så lenge løpssettet er lovlig. Men sikkert noen her som har bedre peiling enn meg på det spørsmålet...
  8. Om du ønsker selge 22 sett til sauer så har jeg en tillatelse liggende klar
  9. Høres jo veldig bra ut dette her. Hvor i Troms blir det?
  10. Noe nytt om organisert langhold på bjørkebakken eller andre steder? Testa 700 m på bjørkebakken for etpar uker sia. MORO!
  11. Tar opp denne igjen. Noen som har prøvd disse?
  12. Sauer & sohn 3000. Hvordan er erfaringene med den? Et våpen å anbefale?
  13. Skal følge tråden nøye. Får jeg salg på seilbåten så blir det drilling her og
  14. Synes John 2000 treffer bra her. Skal vi fortsatt bedrive hobbyen vår, må vi stå samlet nå! Spiller ingen rolle hva som er utgangspunktet vårt, enten det nå er Høyre, Venstre,DFS, praktisk eller hva som helst. La diskusjon og stridigheter ligge og få fingeren ut å gjør noe isteden for å kverulere her på forum. Det setter oss alle i et dårlig lys. Vi må heller søke finne felles grunn i det parti som står våre interesser nærmest og stemme det inn. Så har vi iallefall en viss påvirkningskraft for vår fremtid. Og er helt enig! Det burde være en folkerett å eie våpen for de som er skikket til det!
  15. Mine 2 cents Tradisjonelt har de forskjellige skyttergrenene i norge tråkket hverandre på tærne i uminnelige tider. Eneste saliggjørende er det en sjøl driver med. Enten det nå er svartkrutt, DFS, pistol, etc....Hvorfor det er sånn og hvordan det ble sånn, er ikke noe jeg begriper. Men behøver det være sånn?? Landets politikere og nasjonens ledere har aldri trengt å bekymre seg om hvordan de skal splitte skytternorge, det har vi jo til gangs klart helt på egenhånd... Nå er det et viktig valg for alle skyttere og jegere i landet. Er det ikke på tide å la gammel strid begraves dypt og godt en gang for alle og stå samlet? Klarer vi ikke enes under en fane uansett skyttergren og uavhengig politisk tilhørighet i fremtiden og spesielt nå frem mot dette valg, frykter jeg at vi alle bedriver en døende sport. Så la oss diskutere og krangle litt, det er bare sunt med meningsforskjeller så lenge en respekterer hverandres meninger. Og la oss komme samlet og styrket ut av det og gi en felles stemme til de folkevalgte... Godt valg!
  16. Da skal jeg få ladet noen opp ikveld, så kansje jeg rekker testskyting imorra
  17. Tenkte lade litt i helga og trenger litt hjelp fra dere. Har en boks med VV N-150 som jeg tenkte bruke bak ei Norma Diamond Line. Hva er fornuftig startladning? På forhånd takk!
  18. Velkommen til kammeret
  19. Takker, skal ta meg en kikk hos Magnum Hansen
×
×
  • Create New...