Jump to content

C.S.T.

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by C.S.T.

  1. Hei Melder meg på Runar Jonsson SSK f-Open 6.5x55 eller 6br mvh
  2. Eg skyter begge eg au :) 6br og et eller annet he he
  3. Har sendt mail og betalt med viips for 2 stykker akkurat nå
  4. Eg kommer på begge runar, 6,5x55, ligg, brems, sbsk, hvite sokker...
  5. Hei Tommy Melder på Svein Kåre Høien, 6,5x47 uten brems, liggende - avtalte detta med deg på lørdag at det var ok i dag (2 i steden for 1mai) + han har ikke kammeret lenger så han fikk ikke dette med seg. og så skyter eg som nevnt ovenfor 308win uten brems mvh Runar
  6. Den får du ikke i fra hverandre plus at innmaten er laget slik at du ikke får den ut (hvis du med makt får den ut så får du den i hvertfall ikke sammen igjen) Finn et verksted som kan sette den i stor ultralyd vasker, ttor det er det eneste som hjelper.
  7. Hei Tommy Eg bytter til F/TR og skyter med .308 uten brems. Så kommer en kollega. Sindre Nyland, F-Open, 6,5x55 uten brems Gleder oss !
  8. Eg kommer Runar Jonsson, open, 6,5x55, brems
  9. Er bransje ja men skriver som meg privat Prisen er litt grunnet kostnader å starte ny innletting men er enig med at den er noe høy ! Kan si at kvalitets messig er dette bra stokk men den passer ikke meg, hverken grep eller fortre er min smak men det må intereserte dømme selv. For min egen del så gjelder dette flere våpen f.eks. Sauer 3000 Patrole - bra børse men eg kunne ikke ha hat den stokken... Magasinene funker, ikke mye problemer med de. Bare irriterende dum løsning ! Vil bare dele mine inside tips fra S&L
  10. Vi venter ennå på pris på den nye PSE stokken. De koster ca 28000 dkr i danmark så det er ikke billig børsa men de stokkene er veldig gode. De lager 1 om dagen bort i Irland og de er ferdig urvendig som innvendig. En Classic DL med 16mm løp veier 3.3kg S&L er veldig bra uten om 1 ting og det er magasin løsningen og magasinene. Har man et 3 skudds magasin så er det ok men 5 skudds er bare trist. Pipene og presisjonen er helt suverent og mange triks der - double point skårne løp med litt konisk innerdiameter og mikro rifling. Det med dårlig beddeflate bak er jo løst nå med stål beddeblokker fram og bak som gjør riktig avstand og rekyl opptakk til kolbene. S&L har tegnet et chassis som ligna veldig på KRG Whiskey 3/TrG22 men denne stoppa opp siden maskinene hans ikke klarte så lang framdel i et stykke. Han sjekker både ny maskin og å få dette laget en an anne plass men det skjer sent siden hans lidenskap er tradisjonelle børser ala Victory eller Ambassadør.. Nå ble det skikkelig økning for S&L i England med en ny forhandler der (www.greatdanerifles.com) så han bruker mye resurser på den utviklinga samt andre land han satser i. Men en ting er kult at for England så lager han en ny større låskasse for b.a. 375 H&H og den kassa kommer etterhvert til .338LM. Eg har laga flere McMillan stokker til disse og til og med satt en ned i en TRG42 stokk/chassis og de blir skikkelig kule !!
  11. Runar Jonsson 6,5x55 eller 308 Liggende m/brems
  12. Hei Klarer desverre ikke å stille opp. Ting har rett og slett kuka seg til Lykke til med stevnet !
  13. Den passer ikke nei, i hvertfall ikke uten noe fresing og tilpassing Victory har en helt rund form fra start til finish men Classic DL/Tactical har en innslanking der utkaståpning begynner.
  14. Hei Melder meg på. Har gjort det på nettsida, det holder det ?
  15. Det er helt greit å definere dette.. Tenkt det ut i fra f.eks biler En Subaru Impreza WRX er kul eller en Fors SVT Lightning men det er jo Lamborghini eller Ferrari som er de eksotiske - ikke kun grunnet pris men hele konseptet. Men for min del kan alle gjerne lage tråd om hva de holder på med:) syns det er morro med alt eg ! Det er jo slik at disse dyre riflene er vanligvis kun av ren hobby og interesse når folk kjøper de, færrest av de tror de kjøper seg skyteferdigheter eller stevneresultater med slike kjøp Likte den Stiller/A5 børsa eg ! Grattis med den
  16. Hei Her er min nye Har hat flere AI rifler og er veldig glad i AI men denne her imponerer bare mer og mer Utrolig bra lagd og flott løsninger.
  17. C.S.T.

    DSR 1 bra?

    Hei Velkommen i M10 klubben ja Bra valg !! Har hat min en stund og eg blir bare mer og mer og mer imponert over hele pakka!! Noen som vet hvor mange slike er ute blant skyttere nå ?
  18. C.S.T.

    Rem 40-X 22lr

    Den er bare snadder den børsa ! Utrolig kult super kort veldig glatt ladegrep på den It's a keeper !
  19. Det er slik med alt, biler (tenk så mye drivstoff du kunne ha kjøpt til en tuna impreza turbo mot en Ferrari) båt, microfly, hytter .... hobby er hobby og vi har alle veldig forskjellige synspunkter, prioriteringer og råd. Har selv hat AI (flere faktiskt), vandt ELR stevnet i sokndal i sommer med AI. Bytta AI ut med Sako M10 og den er veldig bra og moro. Men i på lørdag vandt eg 500m UNL gruppe med en Schultz & Larseen i 6,5x55 - og der var det mange Str rifler gitt. Grunnen til at eg brukte S&L og ikke M10 er fordi eg har såpass just fått denat eg har ikke hat tid til å trene med den. Trening (og grunnleggende ferdigheter) er viktig og en kan ikke ofre mulighet for mye trening fordi pengene brukes på dyr rifle. Har en lyst og mulighet så kjør på
  20. Meld også på Svein Kåre Hoien - 338lm - liggende
  21. Hei Er enig med General8 Kjempekult stevne med bra tempo og spennende skyting. Vinden var utfordrende men alt morro alikavel Litt drøyt at på et langholdstevne uten like i norge med de lengste avstandene vi konkurerer på var halvparten av deltakerne Danske ..... Blir nok bedre og bedre hvert år detta stevnet Gleder meg til neste år eg Takk for meg Geir og Svein !
×
×
  • Create New...