Jump to content

thorb86

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. BERETTA Active Mars Jacket Mns, jaktjakke har rygglomme
 2. har kjøp meg en atec til 22 som jeg tenkte jeg skulle montere, men kom på at det ikke bare var å dreie gjenger slik planen var. er det noen som vet om det går ann å ta av det foreste sikte eller må men kappe pipa?????
 3. takker for tips. da blir det nok en koselig expedisjon til polet i mårra for å skjekke utvalget før jeg bestemmer meg tipper jeg.
 4. skal ha hjort indre filet i morgen, er det noen som har noen tips til vin?? gjerne kraftig men ikke for tørr
 5. jepp tenkte bare det var best å ta av løpet for å få skikkelig annlegg i dreibenken
 6. rektig. hvordan gjør man det da?? bare tar av avtrekket eller??
 7. noen som veit hvordan man tar av løpet på brno`n
 8. skal kjøpe nytt sikte til rifla har kikka på zeissen men lurer på om det finnes noe tilsvarende som kan anbefales. bør være med lys
 9. takker fikk svar på det jeg ville da.
 10. rektig rektig lenge siden detta blei laga da eller er det å få kjøpt enda?? ære sølv i dem eller er det vanlig bly??
 11. har en kompis som har fått tak i no 3006 ammo heter winchester super x 3006 springfield 180 gr silvertip. er no gamle greier han fikk av en kar noen som har vært borti det før?? eller veit om det er no brukanes?
 12. thorb86

  hjelp ang. 6,5 x 55

  ville gått for howa med tilsvarende caliber som 6,5. husker ikke helt hva det amrikanske cal heter men vet at du får tilsvarende. howa er billig å bra, knuste alt i den testen jeg har sett i katalogen til jaktdepoet. skal vist vere testet av sveske forsvaret uavhengig av pris hvis ikke jeg tar helt feil
 13. thorb86

  tikka 55 308

  har en m65 har hørt det egentilg er samma børsa som m55 stemmer det? fin den sporter stokken du har der sharpshooter. mye måtte du betale får å få spikka til den??
×
×
 • Create New...