Jump to content

EssE

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EssE's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Jeg finner ingen indikasjoner på at en handel jeg gjorde med dette firma i sommer, er noe annet enn helt vanlig svindel. Jeg har ikke fått varene jeg betalte for. Firma besvarer ikke telefon, svarer ikke på epost henvendelser, og viser på denne måten ringeakt for sine kunder. Ikke gjør handel med denne forretningen. Edit 10.12.2020 Jeg tok kontakt med firma gjennom epost som var tilgjengelig her på forum. Firma har nå tilbakebetalt utestående beløp. Det kan indikere at noen prøver å rydde opp. Skulle selvfølgelig vært unødvendig, men vil påpeke at jeg da ikke lenger har noe utestående med dette selskapet. De skal ha for at de prøver å rydde opp.
  2. Hei, prøv http://www.mountsplus.com/
  3. Hei, Sliter litt med å få tak i en passende montasje til min drilling. Det er vrient å få tak i EAW montasje her hjemme. I den forbindelse lurer jeg på: Har dere noen tips til montasjer som passer? Skal sette den på en Swaro z6i 1-6x24. Har noen importert dette selv? Har ikke hatt noe særlig respons fra "importør" her hjemme. Andre tips?
  4. https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2015/skyttertinget-5.56/
  5. Jeg bor selv i samme politidistrikt og spurte kontrollørene om hvordan de prioriterte "kontrollisten" når de var hjemme hos meg for et par år siden. Da var svaret så vidt jeg husker at ca. halvparten var tilfeldig utvalgt og den andre halvparten på "antall" våpen. De hadde også en svært serviceinnstilt holdning og utførte arbeidet på en forbilledlig måte. Har du det antall våpen du har kort på? Oppbevares det riktig? FG- godkjent skap etc? Sitter skapet fast i vegg hvis det er krav til det? Generelt en helt grei opplevelse.
  6. Ulv i Son? http://www.moss-avis.no/nyheter/jeger-observerte-ulv-i-son-1.7662726
  7. EssE

    Kronograf

    Her er et greit alternativ: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MidwayNorge/Products/852429 Tilbud også.
  8. Har noen fått prøvd rifla nå? I følge hjemmesiden til Jevnaker Agentur skulle levering skje like over påske.
  9. Jeg har god erfaring med http://www.sinclairintl.com. Jeg bestilte mye annet utstyr sammen med pressa, men de beregner frakt for deg. Mva. på 25% kommer opp på toppen av herligheten. Alt i alt ble det cirka 1/2 pris kontra prisene her hjemme. Leveringstid inkl. tollbehandling mener jeg var to uker.
  10. Ja, de ringte fra mitt våpenkontor i dag og forklarte at søknaden jeg hadde liggende ville bli behandlet. De sa at de nå hadde mottatt ny "forskrift". Jeg hadde desverre ikke anledning til en lengre samtale, men det var uansett positivt. Takk til alle som har bidratt.
  11. Dette var oppløftende nyheter. Måtte sjekke at det ikke var blitt 1. april enda. Tusen takk for bra innsats.
  12. EssE

    Våpenbag

    Hei. Jeg har denne. Plass til flere våpen i den.
  13. Var dette modellen Marinen hadde som standard håndvåpen bl.a. ombord i fregattene sine? Og vet noen evt. når de ble faset ut?
  14. Hei. Er det noen kloke hoder der ute som kan gi en rask oppstilling på SW revolvere brukt av det norske forsvar fra 1940 og frem til i dag? På forhånd takk.
  15. Hvem er norsk importør av MR223/sivil HK416? Og er det noen av dere som har hørt noe nytt i saken. Er den inne til godkjenning?
×
×
  • Create New...