Jump to content

Snickabo

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Snickabo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det mangler litt bilder her så... Ser at denne har vært gjennom skogene mine, og om jeg er virkelig heldig dukker den opp når jakta begynner..
  2. Snickabo

    Viltkamera

    Moro!! ... og med kronhjort menes de taggene som danner en krone øverst på hver side Hvor gammel kan den være? Og de andre hjortene? - Kan det være de samme, og at geviret har vokst så mye på ca. tre uker?? Takk for svar
  3. Snickabo

    Viltkamera

    Hei. Jeg tok inn viltkameraet for første gang sist helg - da hadde det hengt ute nesten to måneder, så litt spent var man jo. 375 bilder hadde det tatt!! det er omtrent 300 mer enn jeg hadde håpet på, selv om vi flere ganger har sett elg, hjort, reinsdyr og rådyr i området.. Etter å ha lastet det inn på PC'n blir det debatt om hvilket dyr som er på ett av bildene - Jeg mener det er en hjort, mens svigerfar satser på rein. Hva mener dere her; hjort eller rein? Rein Hvor fort vokser geviret på hjort? Det var ofte to bukker innom for å bli fotografert, men det er stor forskjell på de første og de siste bildene - er det de samme eller noen andre? Bilde tatt 01.07.12 Bilde tatt 29.7.12
  4. Ok.. tar jeg grundig feil eller er det litt vel sent for at bukken brøler nå? SKJønte på han at det ikke var hjort så den er utelukket..
  5. Like ved hytta ble det i sommer observert bjørn; I dag var svigerfar med nevø på jakt etter storfugl, og på sin vei hørte han brumming - han og nevøen ble stående på samme sted i en halvtime og fulgte denne lyden som startet et stykke foran dem og som tilslutt var et stykke bak dem. Hva var dette?? Spørsmålene er som følger: Kan det være bjørn? Kan det være elg? Kan det elg og bjørn lage like lyder?? Er bjørnen fortsatt våken eller har den lagt seg i soveposen for vintersesongen?? Brummingen var tre mørke, grove, korte brumm som hver varte i 1 sek, så tok det noen minutter før neste brumm. (passer dette emne i en annen kategori så er det bare å flytte på det)
  6. Takk for tipset. Dette er en o/u hagle og det ser ut til at det stemmer, men skruesporene er for tynne til at jeg tør prøve å skru de løs... Blir overhaling med låskassen fast...
  7. Fantastisk tråd dette!! Gøy å se hvordan man gjør det rundt om.. Hvor fikk du tak i den "kolberyggen" på 223.`n?? Er det bare høydejustering eller noe annet snadder som lommer, patronholder o.l??
  8. Jeg har en eldre Gebrüder Merkel hagle som har en "bli ny" periode foran seg og da dukker det opp div spm. Første er; Hvordan demonterer jeg hagla?? Jeg mener ikke hvordan får jeg pipen fra stokken, men låskassen fra stokken?? Er dette noe jeg burde holde meg unna, eller er det bare å løsne skruen i skjeftet og så er den løs?? Noe som spretter ut som jeg bør være oppmerksom på???? Er det ønskelig med bilder etterhvert skal jeg nok få til noe... Snickabo Edit: Denne passer kanskje bedre i Børsemaker - prosjekttråden.. kan gjerne flyttes om det er ønskelig..
  9. Snickabo

    Bildetråd

    Hadde med to kompiser på tur, men de forsvant på mystisk vis mmmm
×
×
  • Create New...