Jump to content

amigo

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. amigo

  Baikal Taiga

  Ja får undersøke det, synes bare det var litt rart at ingen av de oppgir f. eks. 7x57R som et alternativ. Skjønner at de ikke kan ha alle mulig kombinasjoner som lagervare, men hvis det er mulig å bestille i andre kalibre kan de vel bare liste de opp? Kan ikke se noe uforsvarlig med det.
 2. amigo

  Baikal Taiga

  Ser på hjemmesiden til "Baikal" at Taiga kombien kan leveres i mange forskjellige kalibre i rifleløpet, bla. flere randpatroner. http://www.baikalinc.ru/en/company/67.html Noen som vet hvorfor XXL, Landrø, J&F, Winge osv kun selger Taiga i 222, 223 og 308?
 3. amigo

  Baikal ij-18

  Hva slags montasje passer til denne?
 4. amigo

  Løpssett til valmet 412 s

  Hvis du klikker på prisoversikt, står det litt lenger ned på siden: "LØPSETT Kombi 512 alle caliber 9.900,- " Men nå slapp du det
 5. amigo

  Kaliber 20

  Takk for raske og gode svar. Har aldri syntes den jeg har i kal 12 er noe ubehagelig å skyte med, så hvis kal 20 med lavere vekt blir omtrent det samme går det mot ny hagle Ble bare litt skeptisk når jeg leste at noen syntes det var såååå ubehagelig å skyte med, men er vel også litt individuelt hva man synes er ubehagelig.
 6. amigo

  Kaliber 20

  Planlegger kjøp av o/u hagle i kaliber 20 til rypejakt, fordi jeg kunne tenkt meg en litt lettere hagle enn den jeg har. Men så leste jeg et sted at kal. 20 var ubehagelig å skyte med på lerduebanen. Er dette tilfelle? Har alltid trodd at kal. 20 var mindre kraftig enn kal. 12. Håper noen kan gi meg svar på dette, eventuelt sine erfaringer med kaliber 20.
 7. amigo

  Duracoat camolakk?

  Er det den orginale 200 STR stokken i tre som er lakket?
 8. amigo

  Forslag til børsemaker!!

  Mener du børselars er dyr i forhold til landrø?
 9. amigo

  Erfaring med lavprisrifler?

  Takk for gode svar. Får ta en runde i div butikker og kjenne litt på de forskjellige, så blir det vel magefølelsen som avgjør. Har tenkt på brukt også, eneste er at jeg er ganske grønn på hva man bør se etter når man kjøper brukt rifle. Men skulle det dukke opp en sauer ala den som ble nevnt her hadde saken vært grei
 10. amigo

  Erfaring med lavprisrifler?

  Planlegger å gå til innkjøp av min første rifle. Bruksområdet vil i førsteomgang være småviltjakt og baneskyting, men muligens også langholdskyting på sikt. Det jeg lurer på er om Weatherby Vanguard, Remington 700 og Howa 1500 seriene er noe å satse på. De er jo veldig billige, men er det bortkastede penger? Har prøvd å lese litt på forumet, men ikke funnet noe helt konkret verken fordeler/ulemper. Skjønner at man får det man betaler for, men kan noen av disse være en grei førstgangsrifle for en fattig student ? Kom gjerne med spesifikke modellnavn som man har gode erfaringer med.
×