Jump to content

M40A1

Members
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. Litt av hvert. Men alle i 308 versjon. PGM’n har også løpsbytte i 6.5x47L. Test av håndrulla ammo, på lokalt gards tun
 2. Fikk skutt litt med Ultima’n mellom regnbøyer. 167gr fabrikk og 168 hjemmerulla Sierra . Og litt med 6.5x47 løpet også. Pipeskiftet tar bare 1 minutt, og var 2 knepp av på kikkert, så bare å skyte. Fin i opptak av relyl, det lille som er da, men jo, der klaffer her.
 3. M40A1

  Mitt liv som AR avhengig

  Gammelt 80 talls gjenget løp. står på en moderne lower der på bildet.
 4. M40A1

  Mitt liv som AR avhengig

  Min minste retro , neesten alt Colt merket
 5. M40A1

  Mitt liv som AR avhengig

  Her var det mye morro lesing, mange fine AR bygg ja Eg bygga meg ein Mk12 Mod0 for noen år siden. Den har blitt værende her.
 6. Andy’s Mission . Han lager de i CNC maskin, alle deler, så de er perfekte å se alle veier. Min Mission av Andy, har eg aldri prøvd, men har brukt hans FB. Bare morro !
 7. Gratulerer med konge FB kniv !!
 8. Løp rett på posten !
 9. Ja Andy lager flotte FB kniver. Eg har to stk fra han. 6 stk fra Jimmy Lile selv. Men ikke nummererte, de koster ja . Du har noe å glede deg til , lykke til videre med knivsamling.
 10. Det finnes ingen grunn, til du ikke skal få deg en Rambo, First Blood, Mission eller tilsvarende overlevelse kniv. De har bruksområde fra filmeffekt samling , til skikkelig camping bruk. Aktverdige formål i massevis. Hvem har du bestilt av ??
 11. Jeg kommer med alt jeg har !
 12. Eg komme au begge dager. 6.5 eller 338 m brems tror eg . Liggende. Svein Kåre Høien
×
×
 • Create New...