Jump to content

knugen83

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

knugen83's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. har prøvd mye forskjellig, det jeg har vært mest fornøyd med er swift scuirocco 130grain
  2. send meg pm og du kan få topo premium grensekart av meg
  3. hei, hvor holder dere til i arendal. er d mulig å komme å prøve løypa? har skutt endel med bue, men i grimstad er d ikke så mye aktivitet...
  4. hei, kjøpte meg en matthews monster 80lbs sist jeg var i afrika. saken er det at jeg glemte pilene mine der nede, så må ha meg nye. noen som kan hjelpe meg med hvilken type jeg skal ha? tror pilene var 29,5" noen plass i norge jeg kan få kjøpt piler?
  5. har søkt en hel masse og lest meg blind på kikkerter.. skal ha ny kikkert til rifla som i hovedsak brukes til rådyrjakt med drivende hund og hjort/svin om nettene og planen er å skyte litt langhold etterhvert. så trenger en lyssterk kikkert og mer forstørrelse en de standard x12 da jeg liker forstørrelse. sett litt på zeiss victory 4-16x50fl med lys, komp og retikkel 60 ,nightforce nxs 3,5-15x56 men klarer ikke finne ett retikkel som passer mine formål. redd mildot blir tynt når enn skyter på bevegelige mål på NF? noen meninger rundt dette. setter jakta høyest når jeg velger kikkert...
  6. dette har jeg sjekket og alt virker for meg som om det er i orden
  7. kun kikkert er flyttet over, så montasje/ringer og rifle er nytt i fra den tidligere børsa. kjøpte S&L brukt, så den har jeg løsnet alle montasje skruer og satt inn med locktite så dette bør sitte som det skal. kan løpet være utslitt? skyter jo bra samlinger så kan vel ikke være det?
  8. hei har ett problem med kikkerten tror jeg. zeiss victory som er montert på schultz&larsen 97dl i leupold qr montasjer. det som er problemet er at jeg ikke får stillt siktet så skuddet treffer senter. skyter 2 skudd som sitter 8cm under blink. fin samling. stiller opp 8knepp i høyden, da sitter 2 nye skudd 4cm over, derpå 4knepp ned 2 nye skudd 4cm under, sånn kan jeg holde på og holde på. skøt 30skudd uten å treffe senter. kan jo nevne at jeg hadde kikkerten på en sako tidligere og kikkerten funket veldig bra der. prøveskytinger har vært på 100m og papp. tips?
  9. melder meg inn i klubben med 97dl. har også ett spørsmål ang kikkert montasje. har pr dags dato leupold qr montasje og zeiss victory kikkert på rifla. men når rifla er skutt inn på 100m og kompensatoren nulles har jeg bare 40klikk i høyden. kan det hjelpe med s&l montasje? har hatt kikkerten på en sako tidligere, der fungerte det brillefint. noen tips???
  10. vi kan bytte?? du jakte rådyr hos meg jeg jakte hjort hos deg..
  11. nei, passet virker desverre ikke inn i sverige. dette har jeg selv fått erfare, måtte deklarere i skranken i tulla. du kan også gjøre det på nettet. hva er egentlig vitsen med europeisk våpenpass når enn ikke kan bruke det? virker det ellers i europa???
  12. ikke for å trå noen på tærne, men spør om glatthåret bikkje. så trenger ingen tips ang strihåret. sjekket litt på kjerragården, på nettsiden ligger det valper fra 2005 driver han fortsatt?
  13. hei, har bestemt meg for å gå til anskaffelse av en korthåret dachs sort/tan, som skal brukes til rådyr/hjort. noen som har tips til oppdretteresom har gode hunder og som avler på drev egenskapene til denne rasen?
  14. Da har jeg fått svar av schou.. Hei Du kan skyte stålhagel og High Density T10 hagel i drillingen din så lenge du ikke skyter dem i løp med trangere boring en ½ choke. Nyere Merkel drillinger er trykktestet for stålpatroner og leveres med ¼ og ½ boring i haglepipene som standard. Hvis du har en drilling av eldre årgang med ¼ og ¾ boring bør du ikke skyte disse patronene i det trangeste løpet men velge alternativ hagel f. eks Vismut. ......................... Schou AS
  15. har også hørt at den er godkjent for stål, men vil det si at jeg kan skyte tungsten med 1300bar? får høre med schou om ingen vet noe
×
×
  • Create New...