Jump to content

lamo

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lamo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

8

Reputation

  1. lamo

    Puukko kniver

    Jeg har en puukko fra Jelio i Vanadis 4 Extra. Veldig fornøyd med kviven og anbefaler Jelio veldig, hyggelig og god kommunikasjon i valg av materialer og utseende. Her kan du velge alle detaljer til å få det utseende du ønsker. Kjøpte i 2021 og da var det mye rimligere en Malanika og veldig mye kortere leveringstid. Fortsatt sylskarp uten å ha skjerpet den noen gang, har vært mye brukt.
  2. Det å velge å gå til en type advokat som dette for å saksøke. Helt tragisk og skulle ønske noen prøvde å stoppet han, men det har kanskje andre advokater prøvd på? Han har i hvert fall mistet en potensiell kunde jeg veit om. Jeg kan ikke se noen positive utfall om det ikke er pengene han er ute etter, men det tviler jeg på at han får.
  3. Jeg kjøpte en heldempet 10/22 i 2022 og har lagt inn en del penger i oppgraderinger i tillegg. Jeg vurderte også Wildcat som tar samme magasiner som 10/22, men valgte 10/22 fordi det er flere ettermarkedsdeler tilgjengelig til den. Jeg har flere 10 skudds magasiner og om det hadde vært lov hadde jeg uansett ikke hatt noe interesse av større magasiner. Det virker som det bare er tilfeldigheter og flisespikkeri (ref. den finnes med 15 skudds magasin i USA) som gjør at de mener de kan trekke tilbake mitt våpenløyve, men om jeg hadde valgt en Wildcat som har eksakt samme funksjon som våpen og tar de samme type magasiner så kunne jeg beholdt den. Planen til POD å kreve den innlevert, gi erstatning og deretter kan jeg søke på Wildcat og kjøpe den istedet?
  4. lamo

    Quiet 22

    Jeg har tenkte å skaffe meg en 10/22 TD heldempet og lurer på om det er noen forskjeller mellom ALM sin løsning og Quiet 22 som er av betydning når man skal velge en av de. Er vel ikke mange som har hatt kjennskap og erfaring med begge typene?
  5. Jeg har kjøpt LPA TXT fra huntershouse til min S&W 686. Veldig fornøyd, hadde ikke noe problem med høyden på siktet. Spør etter match framsikte. Da får du den den typen som var på det nederste bildet av de fire framsiktene.
  6. 6" er mye bedre enn 4" når det kommer til skyting og utseende.
  7. lamo

    Pardini SP/SP1

    SP1 er med elektronisk avtrekk. Ikke lovlig til feltskyting. Kan være lurt å besøke hjemmesiden til Pardini. Der er alle modellene forklart:)
  8. Det var nok mange som meldte seg på nye runde når de gikk gjennom påmeldinga opp til standplass 7. Det er jo helt klart sniking! Vi gjorde ikke det. Første runde ventet vi 1,5 time på å få starte. Etter den så meldte vi oss på en ny med en gang. Da fikk vi 2 timer venting. Klokka fire dro vi hjem etter å ha skutt to starter... Bortsett fra det så var det et veldig bra stevne da
  9. Har akkurat tunet avtrekket på min S&W 686 med fjærer og trykkpunktskule. Prøvde "Fiocchi .38 spes" og "Sellier og Bellot" .38 Wadcutter". Jeg måtte stramme fjæra ganske mye for å ikke få klikk. Til å begynne med fikk jeg klikk på en av fire skudd omtrent. Noen som har erfaring med hvilke fabrikk ammo som har myke tennhetter som tenner lett? Hvordan er f.eks Magtech .38 spes wadcutter? Har ikke mulighet til å begynne å lade selv før til høsten, da er jeg ute av studenthybelen
  10. Har ikke mulighet til å prøveskyte den på grunn av at den ligger på et våpendepot hos politiet Det ene magasinet er nytt på grunn en av de gamle hadde blitt dårlig.. Muligens skjedd sånn som du forklarer.
  11. Skal se på en S&W 586 i samme slengen, men på revolver er det litt flere konkrete sjekkpunkt å gå over. Slitasjemerker og problemområder er så forskjellig på ulike pistoler.
  12. Hei. Jeg skal se på en brukt Pardini SP, hva er viktig å se etter? Er det noen slitedeler som er så dyre at vinninga ved å kjøpe det brukt vil forsvinne? Den skal være omtrent 5 år gammel og selgeren er den andre eier. Har så klabert bare gått rundt 1000 skudd
  13. Blir førstegangs søknader godkjent uten .22?
  14. Jeg kjøpte våpenskap, men på kvitteringen stod det bare rekvisita 3000 kr, men jeg regner med det skal bli godkjent. Syntes ikke glenn sitt innlegg passer inn på forumet. Å tjene penger på å hjelpe folk med å forfalske våpensøknad er ikke en heldig ting. Husk at vi må regne med at POD blar gjennom forumet de også..
  15. Hei. Er usikker på om jeg er i rette forum, men jeg prøver. Vi er noen studenter i Kongsberg som vil ta jegerprøven nå på høsten. Men har vanskelig med å finne noen som har dette nå på høsten. Vi har bare tid til det på høsten siden vi er på avsluttende år på ingeniør studier. Så viss noen veit om noen i Buskerud evt Notodden som har jegerprøve kurs, så hadde det vært meget flott
×
×
  • Create New...