Jump to content

Erik

Members
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Erik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Erik

    Nettojakt.no

    Noen som vet hvordan kamomønsteret (blindtech / blindmax) passer i norsk høstterreng?
  2. http://www.jspublications.net/records/records.html Et stykke ned på siden under tabellene finner du noen videoer med omladning av hagle. Mest aktuell for deg er vel "Shotgun - Internal Hammered SxS, 4 shots". Selvom det er sideliggere er det mye inspirasjon å hente.
  3. Jeg bruker vanlige racemaster magholdere med inserts. Da kommer magasinene litt lenger ut fra kroppen, noe jeg liker.
  4. Matchenblir lagt ut på shootnscoreit.com i løpet av kort tid og påmeldingen åpner 1/7.
  5. "problemet" hadde løst seg om man kunne score i winmss (som er det offisielle scoringsystemet til ipsc) og overføre resultatene til shootnscoreit. Jeg synes ssi burde fått arm ut av tarm og fikset det. Forøvrig burde alle resultater vært tilgjengelig i f eks. Pdf-format på dssn.no.
  6. Du har skutt matchen for "no score" og ifølge ipsc-reglene skal du strykes fra resultatlisten. Slik jeg ser det er det ingen automatikk i at du skal få poeng for matchen, siden du ikke har oppfylt kravene. Du har derimot fått en 14 stagers treningsøkt... Ergelig for deg, men that's life.
  7. Hva slags hjelp forventet du å få som du ikke fikk?
  8. Jeg har lada mye 44-40 med i underkant av 6grain n320 bak 200 grain kule til CAS. Tinstar ligger mellom n320 og n330 i brennhastighet, så om du legger deg på 5,5 grain har du i allefall ingen overladning. Min erfaring med tinstar er at det ryker for mye og river i nesa, så jeg har holdt meg til n320. Lykke til med ladinga!
  9. Så lenge det ser ut som i en B-western (tenk Bonanza og liknende) er det "good to go". Med andre ord er det ganske frie tøyler. Og belte i buksa er helt lov. Du vil komme langt med en svart jeans og svart skjorte kjøpt på Dressmann + hatt, støvler og poncho
  10. Jeg har en s&w mod 14 som på et tidspunkt er tenkt å bli siv4-pang. Løpet må kappes og tønna skal freses til å ta 9mm på moonclips. Har en ekstra tønne så jeg fortsatt kan skyte 38 spesial i den, og vurderer å kappe den nok til at den går som spesialrevolver også.
  11. 6" 1911 i 9mm. F.eks. STI Trojan 6.0. Det oppfyller alle "kravene": - fantastisk presisjon - ditto ergonomi - ser bra ut - overlegent avtrekk Det er stort sett helt uproblematisk å kjøpe brukt, men det er noe eget med helt nytt våpen. Du kan dog spare en god slump med penger på bruktbørsen som du kan bruke på ammo så du blir god til å skyte også.
  12. Tripp cobra magasiner. Ikke hatt noen problemer med dem i min SPS Falcon
  13. Hvor mye _må_ du egentlig justere riggen? Jeg har hylster og magholdere på samme plassen. Da blir trekket likt og magasinene er på den vante plassen. I open bytter jeg mag ca hvert jubelår (toppen 3-4 ganger på et lvl3-stevne), og de gangene jeg har prøvd med magholder på magen ender jeg stort sett med å ta magasinet på hofta likevel... Med racemaster har du alle muligheter. Om du kjøper et kydexhylster til prod må du ha et nytt hylster til standard og evt open. Det tar toppen 5min å bytte insert og når du har gjort det 3 ganger ligger det i fingra. Det fine med sånne tråder er at man samler fleres erfaringer og så ender man gjerne med å gjøre sine egne feil likevel
  14. Kjøp double alpha race master hylster, belte og 4+ magholdere. Ved å bytte insert i hylsteret har du en rigg som kan brukes i alle divisjonene. Skyter du classic i 9mm holder det med 4 magholdere, selvom mange vil ha 5-6 stk. Sånn gjør jeg det. Fabulerer stadig om en dedikert rigg til open og en til classic/standard, men innser hver gang at behovet mitt er dekket og vel så det.
  15. Jeg liker uttrykket "sportskrag", så herved er det adoptert. Det var Børsis-Lars på xxl sandvika som ordnet det. Har esken et sted i rotet og skal melde tilbake når jeg finner den, men står midt i flytting og oppussing så det kan ta litt tid
×
×
  • Create New...