Jump to content

Mountain-man

Members
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mountain-man

  1. G-max i Moss skal det være 1,49,- for geco 9mm ved kjøp av kasse(1000)
  2. Reagerte på det jeg og, men det ble noen fine explosjoner da, spesielt da dem sprengte båten!!
  3. Samme her, har ladet og skutt en god del med Berry"s 240gr 429dia kulene selv og har ikke noe og klage over, skyter dem i en S&W !
  4. Var et problem før att nickelen flasset av rundt tønna på Uberti! Vet ikke om det har blitt bedre i senere år! Var flinkere på og legge på nickel for over hundre år siden en dem er i dag! Har noe med grundarbeidet og gjøre, legge på messingen osv!
  5. Gratulerer Hans Kristian Wear fra Styrvoll som ble årets skytterkonge og Eileen Torp fra Rakkestad ble prinsesse. Synd dem ikke viste prinsesse skytingen!!
  6. Mye fine kniver her men, hvorfor må det altid være småtasser, lag en Bowie til en forrandring!!
  7. Taurus levere både med og uten porting, har en 454 uten porting selv!
  8. Morsomt! Hassel skal sikkert ha en slik!!
  9. Ser på text tv nå att Justisdepartementet vill vurdere om loven bør endres! NRK 1 text tv side 105. Bør kansje være snar med og sende inn en søknad??
  10. Har skudd mye med Wolf ammo før i 233, den gikk helt greit i AR15 riflene våres, sammla godt innenfor en 5 på 50 meter, er ikke Barnaul samme ammo??
  11. Nå er heldivis mini 14 ikke en rifle som blir savnet så mye, att den var godkjent til jakt og halv auto + rimelig var grunden til den var såpass utbrett i Norge! Med mye mate feil og noen hadde store presisjonsproblemer var det rart dem var så populære som dem var, men som sagt dem var godgjent til jakt og rimlig! Mini 14 i Norge. Rip.
  12. STI Duty one , den må væra ganske opptimal for classic div, den er vel innenfor regelverket?
  13. Det alltså ikke lov til og ha full dust cover??
  14. STI RANGE MASTER PISTOL 45 ACP, vill den være lovlig/passe til classic divisjon, den har bull pipe og full dust cover, så vekta er cirka 1250 gram! Hva sier reglene om dette? Har veldig lyst på en slik jeg!
  15. Leser nå att buejakt blir tillatt som prøve med mulighet til og bli godkjent! Burde ikke håndvåpen også få en mulighet, mange som ønsker og jakte med håndvåpen og kjenner flere som har prøvd det i Afrika og Statene! Håndvåpen er jo mer presis en bue også!
  16. Her kan du ta en titt på 3000 Extended Six som den heter, Forumkongen! http://sphinxarms.com/?p=12 Her kan man gå inn og se teknisk info + bilde! http://sphinxarms.com/?p=28 Har forøvrig blitt vist fram på IWA messa også, og pris antydet! Har du forresten deltatt i felt konkuranse overhode, noen gang vunnet noe?? Snakker da ikke om NAIS merke !!!
  17. Dominerer toppen i PPC, ja det er gjort av div våpen blandt annet Sig Six som du forguder Forumkongen! Nå er det slik att dem som er på topp blir på topp om dem skyter med 1911,Pardini GT eller Sig Six. Det jeg vil fram til er att Sig Six på ingen måte noe tilfører noe nytt slik som du framstiller Sig six"en! Som sagt før, høy kjernelinje, klompete/tykk og høy vekt! Den mest nyskapende pistolen på markedet i dag er nok Pardini GT serien, meget lav kjernelinje og er lett med fin balanse! Håper Nye Sig P210 skal bli bra, men er skjeptisk da Sig står for produsjonen i dag, det firma har gitt litt faen i pistol produsjonen linjen i senere år, er ikke så nøye lengere, vi selger uansett mentalitet! Blir mer givende og se når Spinx 3000 i 6" endelig kommer ut for test! Der har vi nok en vinner, bare synd den kommer til og koste + - .30.000,-
  18. Jaggu mosomt dette, nye P210 er liksomt bare gammel utdartert dritt, hva skal man da si om Sig six, da kan man virkelig snakke om utdartert konstruksjon, den latterlige høye kjernelinjen hva tenke sig på?? Skulle vel bare lage liksom noe (liksomt)nytt overpriset produktet! Hørte av noen PPC skyttere for en stund siden att Torben husker ikke etternavnet men han har vært fabrikkskytter for Sig att det har vært mye problemmer med produsjonen. blandt annet fordi det brukes ufaglærte Polakker i produsjon av Sig six, sikker samme Polakkerene som konstrukterte pistolen! Gjort på brakka med penn på dasspapir + mye vodka!
  19. Det burde ihvertfall være mulig det ettersom 357mag er lovlig,40-40 hylsa har til og med flaskehals så her burde det være mulighet til og få opp bra hastigheter så sant rifla di tåler trykket! Bra utvalg med kuler i 429dia er det også!
  20. Hva NSF og våpenutvalget leverer til POD/JD spiller ingen rolle! Byråkratene skal nå vise sin makt, Norge blir styrt av en gjeng innkompentente byråkrater som skal nå vise att dem gjør noe for og sikre rikes sikkerhet! Etter den kjempe store tabben Politiet viste 22/7 så må det tas noen skippertak på den eneste måten dem vet, forbud forbud forbud!!!!!!!! Att noen skyttere trur detta kommer til og gå bra er utrolig, må milt sagt være utrolig naiv!!! For 3-4 år siden betalte Norge for og holde en FN konferanse i Oslo om og forby all privat våpen eie!!!! Samme regering(byråkrater) sitter i dag, og nå har dem fått ammo!!!
  21. Har en slik sliper, kjøpt på Biltema 2009. Bruker den ganske mye jeg, men den er alt for grovkorna til kniv sliping!
  22. Merklig uttalese, det nye P210 i 6" med Nill grepet må være noe av det mest opptimale pistolen på markedet i dag til felt!! Sig six hva er bedre med den?? Hmm..Tar fler patroner!!!??+?? Mer klompete og høy kjerne linje har den også, og dette skal være et nytt konsept!!! Nei, her har dem på ingen måte funnet opp kruttet på nytt!! Kunne godt tenke meg den nye Sig Sauer P210 jeg hvis den er i nærheten av kvaliteten pistolen hadde når den var laget i Sveits! Håper og få fingrene i en snart!!
  23. Det uansett gøy med en SS divisjon!! Gleder meg til få være med i SS!
  24. Uansett, 1911 i 9mm blir feil, blir litt Jan Thomas med hårføner!
  25. Har du ikke tilgang på en bod utenfor leiligheten?? http://www.svartkrutt.net/nyheter/nh_vis.php?id=53
×
×
  • Create New...