Jump to content

boomcar

Members
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boomcar

 • Birthday 02/26/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. boomcar

  Fjernet

  Fjernet pga folke feiloppfatning av dette
 2. Gratulerer med en kjempepresse i mine og mange andres øyne.
 3. Da får jeg prøve meg litt oppover i ladningene med 0.2 gr mer og se på resultatet. Det er det hvertfall ikke noe prob med trykket.
 4. Den mater den helt 110% ingen trykktegn. Den treffer og samler helt ok. (her er det mest "førerfeil") Men den soter en del på hylsene og griser til kammeret.
 5. Håper noen kan hjelpe meg litt her ?!! Jeg lader 9mm med frontier 115 gr kule og har litt problemer med aol på 29mm "som alle nevner". Det passe ikke i mitt våpen. Jeg må ned på en lengde på 27.5-27.7mm pga denne kulen er så "rett" at den tar i bommene på løpet mitt ved lenger lengde. Våpen er en Tanfoglio Ultra Match. Har brukt VV340 krutt og 4,7 grn Hastighet på kulen i kronogra er ca 1120 f/sek Er meget behagelig å skyte med (de få skuddene jeg har testet), men hylsene sotes mye Skal lade noen med litt mindre krutt (4,5 grn) og teste. Er det noen andre som må så langt ned i lengde og har erfaringer og dele?? Er dette på rette siden av den røde streken??? eller ....... har ikke noe prog. å kjøre dette i. Hjelp?!
 6. Jeg bruker 105 grn SWC støpt i lee sin tang. Jeg har en moddet S&W 586 Les litt om hvordan "de fleste" lader disse til felt her: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=16&t=7904 Jeg kjøper kuler fra Interarms i Porsgrunn - 60 øre stk - han hadde inne i forrige uke da jeg handlet noen der. Det er en hvist nok en privatpersom som støper for han. Lykke til Edit: jeg så du måtte ha belagt kule - Der har jeg brukt litt H&N kuler med godt resultat (men jeg har havnet tilbake til SWC 105grn)
 7. Tar frem denne tråden igjen pga min erfaring med Frontier 115grn. Jeg må ned på en lengde på 27.5-27.7mm pga denne kulener så "rett" at den tar i bommene på løpet mitt ved lenger lengde. Våpen er en Tanfoglio Ultra Match. Har brukt VV340 krutt og 4,7 grn Hastighet på kulen i kronogra er ca 1120 f/sek Er meget behagelig å skyte med (de få skuddene jeg har testet), men hylsene sotes mye Skal lade noen med litt mindre krutt (4,5 grn) og teste. Er det noen andre som må så langt ned i lengde og har erfaringer og dele?? Er dette på rette siden av den røde streken??? eller ....... har ikke noe prog. å kjøre dette i. Hjelp?!
 8. Har muligens en hagle for hånden som jeg lurer litt på. Har ikke noe mye peiling på denne, men muligens dere har. Det er en Valmet O/U - 12/70 GA fra ca 1980 +/- (ble solgt gjennom g-sport) Står 2 3/4 på løpet (muligens trangborring) Hvordan er denne med "nymotens" stål ammo?? Er dette noe grei hagle til litt kosejakt og kose skyting på duer på bane?? Erfaringer med denne? Ser hel og pen ut, aldri vært avfyrt, ligger med fabrikkfett i mekanismen/løpet Lurer også litt på prisantydning
 9. Gratulerer som førstegangseier og med fint "jern"
 10. Fikk en liten kjekk tass i dag: 577 Snider Moro var det og skyte med denne også.
 11. Hei. Kunne tenkt meg å stille ut samlingen min, men vi har feltstevnet den helgen så jeg har ikke mulihet til å gå der. Mulig noen kunne ta den med og stille den ut.
 12. Hei Ønsker ikke å gå ut med tall offentlig. Men send meg en mail j-birk@online.no så skal du få noe mer informasjon
 13. Denne er rimelig ok synes jeg. http://www.vapex.se/
 14. Rettelse på godkjenning: Godkjent opp til og med 11.25
 15. Takker for alle gratulasjoner. Vi har vært en liten med meget sammensveiset og utfyllende dugnadgjeng. Baenen er forøvrig godkjent for kaliber opp til 11.25mm Hele fjellanlegget/bygget er sivilforsvaret sitt gamle anlegg så her har vi benyttet oss av oppholdrom, skreteriat, kjøkken og ventilasjon (lettere moddet) som allerede var ok Fordelen med banen er at den er meget sentralt plassert (midt i byen) og kort vei for mange. Spesielt fint for ungdommer som ikke har mulighet til å komme seg til utebane anlegget vårt som ligget noen km på utsiden av sentrum. Alle gleder seg til å komme i gang igjen. (etter 2,5 år fravær på innebane)
×
×
 • Create New...