Jump to content

Brno

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brno

 • Birthday 09/11/1977
 1. Noen som har erfaring med ihjäl slagfelle til mår?
 2. Hei! Jeg har fått problemer med viltkameraet, skjermen er svart, det skjer ingenting når jeg slår bryteren på test og on. På forsiden av kameraet lyser en diode blått når jeg setter bryteren på test, og en diode blinker rødt 7 ganger jeg slår det på on. Har prøvd med 3 forskjellige minnebrikker, uten resultat. Kameraet tar heller ikke bilder.. Er det bare å "hive skitn" eller finnes det løsning på problemet? Noen som vet noe??
 3. Under rydding av et gammelt stabbur fant jeg en neve med kuler som jeg ikke vet hvor hører til. Jeg har ikke målt diameter med skyvlær, men de er ca 12 mm. Noen som kan si noe om disse kulene?
 4. Takk for informasjon! Jeg fant en del informasjon om Ehrhardt 7.5 cm Model 1901 på nett, regner med det er denne det er snakk om.
 5. Takk for opplysende svar Jeg skulle gjerne vist betegnelse på både skyts og granat. Håper noen har informasjon om dette.
 6. Det stemmer at legemet er av stål og den riflede kanten er av kobber! jeg skal gjøre et forsøk på å legge ut et bilde...
 7. Jeg har en gammel hylse liggende, som jeg gjerne skulle hatt mer informasjon om. Hylsen er 20,4 cm lang, utvendig diameter er 7,3 cm, innvendig diameter er 6,8 cm. Dette er målt med målband, så nøyaktigheten er ikke stor. Denne hylsen stammer antageligvis fra min bestefars tid i artilleriet ca 1925. På hylsens anslagsside står det noen bokstaver og tall. På den ene siden av sentrum står bokstaven” R” med tallene 3,6,3 under. 6 tallet er noe usikkert da det var vanskelig å lese, men 3 tallene var tydelige. 90 grader til høyre for dette, ganske nære sentrum står en snirklete utformet ”M”, jeg tror det er bokstaven M, eller det kan være et segl av noe slag, eller muligens bokstaven ”W”? Hopper vi 90 grader videre finner vi et symbol, en slags oval sirkel med to korte streker ut på den ene siden. Hopper vi enda 90 grader finner vi et symbol som ligner på bokstaven ”A”, der det høyre ”benet” på bokstaven er noe lengre enn det andre. Ellers kan det nevnes at på utsiden av hylsen, ca 3,5 cm fra hylsebunnen er det en slags riflet kant, ca 1,3 cm bred, som går rundt hylsa. Det er vel alt jeg har av informasjon om hylsa. Noen som har historikk på denne typen hylse?
 8. Brno

  Zeiss Jena ZF 4

  Ja det er en sånn kikkert, men montasjen er noe anderledes. Montasjen er merket med ZKK-601. Ja den er vel for spesiellt interesserte har jeg skjønt..
 9. Brno

  Zeiss Jena ZF 4

  Noen som har noe informasjon om denne kikkerten? Jeg har en liggende, det virker som festene på den er spesiellt laget for brno. Den sto på min brno 601 når jeg kjøpte den. Er dette en bra kikkert? har den noe verdi hvis jeg skal selge den?
×
×
 • Create New...