Jump to content

sram68

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sram68

 1. Jeg fikk en kompis som var i USA til å ta med dette hjem, har kappet av magasin utløseren da jeg mistet magasinet ved lav åling under et gjerde. Usikker om noen tar dette inn til Norge... http://pacifictoolandgauge.com/remington-model-7-detachable-mag-bottom-metal/3370-model-7-stealth-dbm-for-aics-mags.html
 2. Har en slik på en eldre Leupold kikkert og den fungerer perfekt. Men det er litt slakke i sporet så anbefaler en bitte liten dråpe lim i sporet, da ble min mye tightere.
 3. Enn nå da, noen med erfaringer??
 4. Jeg har en forholdsvis tykk 6,5 x 55 pipe som er ubrukt. Skal gjøre om denne til 6,5 CM for å så tilpasse denne i en Rem mod 7 med muffe. Litt sammenligning og regning på kammerdimensjon så har jeg kommet frem til at jeg må fjerne/kappe 15 mm fra kammerenden for å få kammret om denne til 6,5 CM.
 5. Jaktdepotet har nå hylser til 895 for 100 stk, vil tro om du bestiller 1000 kanskje kan presse prisen ned litt. http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=265&prodid=12847
 6. Tydelig en sær fyr med mange enda særere og idiotiske jaktkamerater som han kanskje bør ta avstand fra, om ikke få seg noen andre jaktkompiser. Om det er ment humoristisk eller sarkastisk bør han ta seg et norsk kurs og lære seg den litteraturiske skrivemåten på nytt. Det som er mere bekymringsfullt synes jeg er av VG setter av spalteplass til en slik drittslengende og generalisering av norske elgjegere som alkoholiserte ulvehatere.
 7. Sleit meg igjennom en drøy times bygging for dummies på youtube, denne var sinnsyk basic fra avisolering og forklaring av hvordan kabelsko skulle monteres. Men det var vel egentlig ei grei innføring i koblingsmåten/sammenstilling som egentlig ikke er noe hokus Pokus. Har bestilt alt på ebay utenom bryter og sikkringsholdere, venter på delene så blir boksen bestilt, litt usikker på hvor fysisk store mine komponenter er.
 8. Har akkurat investert i en ny støpe gryte fra Lee, men er ikke helt fornøyd. Når gryta er 3/4 full så klarer jeg ikke å få temperaturen ned under 365 grader med bryteren stilt på minimum. Kulene blir Ok på denne temperaturen, men når nivået i gryta går med stiger temperaturen opp mot 400 ved 1/4 fylling og kulene er ubrukelige. Har søkt litt og sett på youtoube der ligger det mye, men har noen tips til ferdig oppsett til kontroller, fant en link her på nettet men den var fra 2009.
 9. Er i prosessen med å sette inn ny pipe i min Rem mod 7 med Heen muffe i 6,5 Creedmoor, ikke helt fortrolig med de nye sidene og søkemotoren etter at Kammeret ble fornyet så jeg spør de kloke hoder her inne. Trenger forslag til følgende bruksområde Lett hurtigekspanderende til revejakt Stabil kule til rype og harejakt God kule til rådyrjakt God kule til seljakt Om noen av kulene kan brukes om hverandre så er det et pluss. på forhånd takk
 10. Kan trykt anbefale titan, har jevn og trutt bestilt varer derfra på billigste måte. Ingen problemer, du vil få en egen mail med direkte link til sporing fra Robin Gorsky sså kan du følge med hvor pakken er til enhver tid. Tar normalt en drøy uke så ligger den klar til henting. Det eneste jeg ikke fikk bestilt derfra var gas check, det er farlige greier i følge amerikanske myndigheter.
 11. Vil bytte ut skjefteskruene på mauseren til mer kurant gjengedimensjon og bruke umbrako skruer i stedet, men hvilken dimensjon er enklest å bytte til og er det mulig.
 12. Flott da blir det ny pipe på meg. Er det noen som vet om det er ferdig ladet ammo til denne. Lader selv, men det har vært greit med noe ferdig til å begynne med
 13. Har pipeskift system i min Rem mod 7 i 243 win og 358 win fra før. Meget godt fornød med både presisjon og allsidigheten på denne "riggen". Men nå har havesyken ført meg ut på en avstikker, 6,5 Creedmore. Sysler med tanken å ha et godkjent og presist langholdskaliber til seljakt/reinsjakt på samme plattform, men kan jeg forvente å oppnå hastighet som har godkjent anslagsenergi til sel??? Har planer om lang pipe 60++ til denne riggen og en "liten" demper i front. Er det noen som har tanker om dette vil la seg gjøre, eller er det bare å skrinlegge planen om 6,5 Creedmore ikke vil tilfredsstille kravet til anslagsenergi. (140 grs kule)
 14. Kjøpte Venor si 8-10 manns lavvo med innerduk, tung ja, men bedre lavvo til helårsbruk skal du lete etter er min mening. Vi bruker forsvarets gamle vedovn inne i denne, trenger 2 ekstra pipe element. Om vinteren er den suveren om du har en feltseng slik at du kommer litt opp fra snøen.. Har og ligget og båret 6-8 manns lavoen og den er betydelig lettere, suverene i bruk.
 15. sram68

  260 Rem

  For enkelhetens skyld, borre opp: Nei Bytt pipe og kaliber, jeg har selv en rem mod 7 i 243, den har jeg fått bygd om med pipeskift system og har en pipe i 243 win og en i 358 win, er selv glad i 6,5 kalibret og skal få en pipe til tilpasset i 6,5 creedmore. Usikker på hvor mye ferdig ammo som kommer til den, men jeg lader selv.
 16. Glem denne stokken, koster 129 dollar og de sender ikke til utlandet når vareprisen overstiger 100 dollar.
 17. Jeg har en Rem 7 som Dag Ole Ward satte inn til meg, kal 243 win og 358 win. Jeg må bruke 2 kikkerter på denne, men der hadde jeg forventet og. har vært på banen og skutt 3 skudd byttet pipe og kikkert nye 3 skudd, og så bytte igjen. Dette har jeg gjort mange ganger og ikke opplevd treffpunkt endring, særdeles godt fornøyd med dette systemet. Der vi jakter Rådyr bytter jeg pipe etter hvilken post jeg sitter, sysler med tanken på en 3 pipe i 6,5 Creedmore etter hvert til seljakt og eventuelt rein. Angrer ikke på at jeg tok denne kostnaden på ombygging.
 18. Jeg kjøpte denne i fjor sommer og hadde den med på jakt, ble ikke brukt under jakta til annet å observere etter mørkets frembrudd. men er veldig godt fornøyd. Bestilte våpenfeste, grønt filter og ekstra knapp med ledning, fungerte helt perfekt. http://www.fenix-store.com/fenix-tk15c-multi-color-led-flashlight-2015/
 19. Ikke disiker disse, men bruk de til jakt. Beste rype ammo jeg fikk tak i til min Beretta UL. Synd den ikke er mere i produksjon.
 20. Har ikke fått støpt ennå, vil holde på ute når jeg gjør dette, venter på oppholdsvær. Men rapport vil komme etter hvert.
 21. Jeg bestilte direkte fra denne siden som jeg linket til.
 22. Jeg har denne på min fungerer helt fint http://www.egwguns.com/index.php?p=product&id=1270 Ikke er den dyr heller.
 23. ops trodde at jeg hadde slettet innlegget i den andre tråden, gjort nå. Vil ikke kalle meg amatør i ladingens verden, da jeg har ladet til 308, 243, 6,5 og 9,3 i 10 år, men egenproduserte blykuler er nytt område. Har et Bonansa kruttmål, men har alltid endt opp med å veie alle ladingene jeg gjør fordi jeg mener at jevne og sikre kruttmengder er saligjørende for presisjon. Men når en nu skal inn på områder som er nye og "eksprimentelle" så bør en lytte til erfarne "fjellfolk" før en hiver seg ut i og havner i uføre. Starte litt høyt og lade seg ned er notert, men vil dere anbefale magnumhetter?? bruker i dag Federal sine "vanlige". Skal se om jeg får tak i egnet krutt over påske, så om det er oppholdsvær her i Tromsø blir det kulestøping og testing etter hvert som det tiner. andre innspill mottas med takk.
 24. Etter en kort tråd http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=58&p=1197628#p1197628 med diskusjon om hvilken kuletang jeg skulle kjøpe falt mitt valg på denne, hos NOE, men med 2 hull. (finner ikke den jeg kjøpte) http://noebulletmolds.com/NV/product_info.php?cPath=35&products_id=2295&osCsid=87bbnfl5vtr6pktl6gskok7so4 Har vært rundt til alle dekkverksted jeg kjenner og har fått overtatt ca 60 kg med lastebilvekter som jeg skal støpe om til barrer, bare det blir litt varmere i været. Har en del setteri bly, enkelt bokstaver, ord og barrer, samt reint bly tilgjengelig. har tenkt å støpe 2 typer kuler/legeringer, den ene til sub hastighet og den andre til jakt ammo. (rådyrjakt). Min tanke er å bruke følgende legeringer. Jakt Hjulvekter + 2-3 % tinn og legere dette med setteribly?? hvor mye bør jeg blande i av dette?? Hastighet jeg kan legge meg på ??500 - 550?? Vil helst unngå og herde disse (vanndroppe), men om det bør gjøres så blir det gjort. Sub Hjulvekter med 2-3 % tinn, eller kan jeg drøye vektene og blande de med litt reint bly?? Forslag til krutt i sub?? har tenkt på Vit. 310. da kruttmengden i disse patronene blir liten bør jeg vell "stappe" i noe Dacron. Har sett litt på Youtube og der var det en som sa at du kan bruke fyllet i gamle puter?? Noen var og meget nøye med hvor mye de la i hver patron og veide dette opp på "grainet" 1,5 grain per patron. Setter stor pris på tilbakemelding.
×
×
 • Create New...