Jump to content

sram68

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg fikk en kompis som var i USA til å ta med dette hjem, har kappet av magasin utløseren da jeg mistet magasinet ved lav åling under et gjerde. Usikker om noen tar dette inn til Norge... http://pacifictoolandgauge.com/remington-model-7-detachable-mag-bottom-metal/3370-model-7-stealth-dbm-for-aics-mags.html
 2. Har en slik på en eldre Leupold kikkert og den fungerer perfekt. Men det er litt slakke i sporet så anbefaler en bitte liten dråpe lim i sporet, da ble min mye tightere.
 3. Jeg har en forholdsvis tykk 6,5 x 55 pipe som er ubrukt. Skal gjøre om denne til 6,5 CM for å så tilpasse denne i en Rem mod 7 med muffe. Litt sammenligning og regning på kammerdimensjon så har jeg kommet frem til at jeg må fjerne/kappe 15 mm fra kammerenden for å få kammret om denne til 6,5 CM.
 4. Jaktdepotet har nå hylser til 895 for 100 stk, vil tro om du bestiller 1000 kanskje kan presse prisen ned litt. http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=265&prodid=12847
 5. Tydelig en sær fyr med mange enda særere og idiotiske jaktkamerater som han kanskje bør ta avstand fra, om ikke få seg noen andre jaktkompiser. Om det er ment humoristisk eller sarkastisk bør han ta seg et norsk kurs og lære seg den litteraturiske skrivemåten på nytt. Det som er mere bekymringsfullt synes jeg er av VG setter av spalteplass til en slik drittslengende og generalisering av norske elgjegere som alkoholiserte ulvehatere.
 6. Sleit meg igjennom en drøy times bygging for dummies på youtube, denne var sinnsyk basic fra avisolering og forklaring av hvordan kabelsko skulle monteres. Men det var vel egentlig ei grei innføring i koblingsmåten/sammenstilling som egentlig ikke er noe hokus Pokus. Har bestilt alt på ebay utenom bryter og sikkringsholdere, venter på delene så blir boksen bestilt, litt usikker på hvor fysisk store mine komponenter er.
 7. Har akkurat investert i en ny støpe gryte fra Lee, men er ikke helt fornøyd. Når gryta er 3/4 full så klarer jeg ikke å få temperaturen ned under 365 grader med bryteren stilt på minimum. Kulene blir Ok på denne temperaturen, men når nivået i gryta går med stiger temperaturen opp mot 400 ved 1/4 fylling og kulene er ubrukelige. Har søkt litt og sett på youtoube der ligger det mye, men har noen tips til ferdig oppsett til kontroller, fant en link her på nettet men den var fra 2009.
 8. Er i prosessen med å sette inn ny pipe i min Rem mod 7 med Heen muffe i 6,5 Creedmoor, ikke helt fortrolig med de nye sidene og søkemotoren etter at Kammeret ble fornyet så jeg spør de kloke hoder her inne. Trenger forslag til følgende bruksområde Lett hurtigekspanderende til revejakt Stabil kule til rype og harejakt God kule til rådyrjakt God kule til seljakt Om noen av kulene kan brukes om hverandre så er det et pluss. på forhånd takk
 9. Kan trykt anbefale titan, har jevn og trutt bestilt varer derfra på billigste måte. Ingen problemer, du vil få en egen mail med direkte link til sporing fra Robin Gorsky sså kan du følge med hvor pakken er til enhver tid. Tar normalt en drøy uke så ligger den klar til henting. Det eneste jeg ikke fikk bestilt derfra var gas check, det er farlige greier i følge amerikanske myndigheter.
 10. Vil bytte ut skjefteskruene på mauseren til mer kurant gjengedimensjon og bruke umbrako skruer i stedet, men hvilken dimensjon er enklest å bytte til og er det mulig.
 11. Flott da blir det ny pipe på meg. Er det noen som vet om det er ferdig ladet ammo til denne. Lader selv, men det har vært greit med noe ferdig til å begynne med
 12. Har pipeskift system i min Rem mod 7 i 243 win og 358 win fra før. Meget godt fornød med både presisjon og allsidigheten på denne "riggen". Men nå har havesyken ført meg ut på en avstikker, 6,5 Creedmore. Sysler med tanken å ha et godkjent og presist langholdskaliber til seljakt/reinsjakt på samme plattform, men kan jeg forvente å oppnå hastighet som har godkjent anslagsenergi til sel??? Har planer om lang pipe 60++ til denne riggen og en "liten" demper i front. Er det noen som har tanker om dette vil la seg gjøre, eller er det bare å skrinlegge planen om 6,5 Creedmore ikke vil tilfredsstille
 13. Kjøpte Venor si 8-10 manns lavvo med innerduk, tung ja, men bedre lavvo til helårsbruk skal du lete etter er min mening. Vi bruker forsvarets gamle vedovn inne i denne, trenger 2 ekstra pipe element. Om vinteren er den suveren om du har en feltseng slik at du kommer litt opp fra snøen.. Har og ligget og båret 6-8 manns lavoen og den er betydelig lettere, suverene i bruk.
 14. sram68

  260 Rem

  For enkelhetens skyld, borre opp: Nei Bytt pipe og kaliber, jeg har selv en rem mod 7 i 243, den har jeg fått bygd om med pipeskift system og har en pipe i 243 win og en i 358 win, er selv glad i 6,5 kalibret og skal få en pipe til tilpasset i 6,5 creedmore. Usikker på hvor mye ferdig ammo som kommer til den, men jeg lader selv.
×
×
 • Create New...