Jump to content

Hayabusa

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About Hayabusa

  • Birthday 05/12/1976

Hayabusa's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Barnes har noen 500gn, bc rundt .500 mener jeg,,, kanskje ikke allverden men..... Hadde du tenkt på en slik til langhold M67? I såfall et veldig spennende prosjekt
  2. artig å se at nyskjerrigheten rundt 460'n fremdeles finnes. Undres på om de ikke var fra deg, deer killer jeg kjøpte den jeg har? ifølge de som vet så innmari mye bedre en deg selv så er dette i beste fall tull, i værste fall er mann både idiot og diverse andre lite flaterende utsagn jeg har fått høre. Nok om det, etter å ha lest forskjellig jakthistorier, artikler opp og i mente, var "havesyken" såpass framtredende at jeg fant det nødvendig med lange forklaringer for madamen på våpenkontoret om hvorfor man bare MÅTTE ha såpass med slagkraft,,, til slutt ble hun lei og sendte papirene i retur med "godkjent" stemplet inn. En finn.no annonse dukket opp, penger, papir og børse byttet hjemsted og så var mann en lykkelig eier av wby 460. Så ble det testing! Telefonkataloger er mangelvare så her ble det oljefat med vann som ble testmedium, 500gn Swift A-Frame fra 50m viste muskler. Trykket rev falsen på toppen rett av, baksiden hadde en revne på størrelse med halve fathøyden. Kula lå igjen i bunnen av fatet med perfekt form,mellom2 og 3 cm i dia. Stående og sittende er rekylen helt greit håndterbar. Den er "lang og seig" på en måte. Den "lange" biten bør man tenke igjennom innen fingeren klemmer til rundt avtrekkeren, selv om jeg har kikkert med lang øyeavstand bør hodets plassering være så langt bak som mulig! Hvis ikke blir nærkontakten svært ubehagelig. Liggende vil jeg si at dette kaliberet er jævlig, kraftig bloduttredelse i skuldra, kvalme og hodepine, jeg tror rett og slett det er skadelig for ryggen! Nevnte jeg dobbelsyn? Lyden, smellen fra denne er i klasse for seg selv. Det smeller noe så jævlig!! Men ellers så er det et kjempevåpen.
  3. Hvor analt har du gått til verks med disse patronene da? Kunne du gi en utdypende beskrivelse eller er det "50 shades of heimladding"
  4. Hayabusa

    Webcup 1000m

    Finner ikke den FB siden, Noen som kan hjelpe?
  5. 22-250 er et forferdelig kaliber når det gjelder smell, i mine øyne (og ører) uaktuelt å skyte med uten demper! Selv med hørselsværn på. Med demper derimot er det en betydelig reduksjon i smell så bondens reaksjon synes kanskje en tanke overdrevet( med mindre du jaktet både mus og rev den kvelden og skøyt fra vinduskarmen til bonde jenta)
  6. Denne er jeg også spent på. Kanskje også hvordan 217 oppfører seg i forhold til N170 og N570.
  7. Denne konkurransen ser fantastisk spennende ut, spesielt med tanke på begrensningene under "merknad"
  8. Denne var spennende, spesielt med tanke på prisen....
  9. Er det noen her som vet om det er noen butikker i Trondheim eller Steinkjær området som kan ha ammo i kaliber 338 lapua på lager? Er i området fredag og lørdag og skulle hjørne hatt noen orginal ladde patroner for test i ny rifle.
  10. Hayabusa

    Pulsar DFA75

    Her er en ned både ekstra ir og tilleggsutstyr for å bruke den som håndholdt Finn.no FINN-kode: 54488298
  11. Hayabusa

    Pulsar DFA75

    Batteriet vil holde lenger hvis du ikke bruker den medfølgende ir lampen. En annen stor fordel med en annen ir lykt er en voldsomt bedre rekkevidde. Med extra irlykt er det extrent bra utstyr for å se i mørket:)
  12. Greit nok med adapter/overgang men den bygger mye forover. Får vell kanskje prøve å ta kontakt med hausken og høre hvordan det ligger an med litt spesial gjenger. Noen som har erfaring med å kjøpe/importere demper fra USA?
  13. Rifla er en Barret Mrad. Endring av gjengene på løpet er ikke aktuellt! Fikk et aldri så lite sjokk når det kom til demper til denne....flere tusen dollar, om man i det hele tatt får den sendt fra Statene.. Og så skal jo Norge.no ha litt.
  14. Som jeg skrev i trådtittelen så lurer jeg hvilke alternativer jeg har med 3/4x24 gjenger? Noen som vet noe?
  15. Hayabusa

    THLR gonger

    Kansje ungå å skyte i det nedfreste sporet i fremtiden da? Ja selvfølgelig, har skrudd ned 2knepp nå
×
×
  • Create New...