Jump to content

Terje

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Terje

  1. Heisan alle sammen - så ikke diskusjonen før nå. Jeg skal forsøke å ta noen bilder i morgen. Skal bli spennende å høre hva dere mener.
  2. Noen gjør dette enkelt - ringte til lokal forening med ønske om å bruke vinterferien til litt revejakt. Gratis håndskrevet lapp med godkjenning fra formannen i NJFF med ønske om skitt jakt. Skjønner nå hvor heldig jeg er når jeg leser noen av innleggene.
  3. Tror det er veldig viktig at vi i disse "kjøttet kommer fra kjeller´n på Rimi-tider", lærer og kanskje preger den oppvoksende slekt. Kanskje de atter en dag kan bygge lego uten hjelm .
  4. Dattern har vært med siden hun var 9 år. Det første trofeet ble en nøtteskrike med .22 (under veiledning fra en stolt far) fra dovinduet. I år er guttungen 9 og skal være med for første gang. Gleder seg...ja som en unge .
  5. Hadde vært morro å funnet ut hvilken avdeling den har tilhørt. Hvis noen finner ut noe så hadde jeg satt pris på det.
  6. Har fått tak i en Luger fra Deutsche Waffen und Munitionsfabriken. Denne er nesten fri for merker bortsett fra M + anker og N.31. Foran på pistolen er det en liten N med krone over. Ellers er det ingen merkinger på den bortsett fra festepunkt for kolbe. Har surfet på nett uten å bli klok. Er det noen på forumet som kan historien? Terje
  7. Reddet en gammel "pinfire" sideligger kombi fra spikergryta i helgen. Klarer ikke å se noe navn bortsett fra "EES" inni et hjerte på to steder samt en U med en liten "krone" over. Noen som har forslag på fabrikant?. Det er også gjort et forsøk på å plombere med bly i begge løp, hvordan er det å varme opp dette slik at det smelter, vil løpene ta skade av dette?. Takker for svar. Terje
  8. Det ble en Pro Hunter i 308 med tommelhull. Det føltes veeeldig bra med en gang.
  9. Var hos Winge....kjente....bestillte!
×
×
  • Create New...