Jump to content

Jaktjan

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaktjan's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som kan bekrefte om Scoutguard 550M funker med Onecall?
  2. Goddag folkens. I sommer hadde jeg en fantastisk jakttur til Skottland. Jeg tok med kjerring og unger. Min eldste sønn og jeg jakta morgen og kveld, så var vi alle turister på dagtid. Og for et utrolig deilig land å være turist i, og for ikke å snakke om å jakte i. En uke med flott vær, og masse dyr i terrenget. Vi fikk 12 bukker på 4 dager og opplevelsene stod i kø. Det er lenge siden jeg har drasset på kamera på jakt, men denne gangen tenkte jeg og prøve meg igjen med litt filming. Fikk filmet noen av bukkene. Her er filmene: " target="_blank " target="_blank " target="_blank " target="_blank " target="_blank Hilsen Jaktjan
  3. Jeg er med. Har nettop kjøpt noe utstyr for å drive med dette. Så da trenger jeg bare et kurs for å komme i gang.
  4. Har funnet frem kameraet og kikket litt rundt etter bukker. Fikk filmet en flott bukk som kom på lokk. Filmen kan sees på www.jaktjan.com
  5. Må komme med en opplysning her. Det er jeg som har produsert dette filmklippet og lastet det opp på YouTube. Jeg kjenner denne mannen og vet han jobber veldig aktivt for denne saken og andre saker han brenner for. Han mener hvert ord han sier. Han har "sloss" mot Espen Farstad i tidligere saker, og disse personene kjenner hverandre. Han har en ekstrem måte å presentere ting som sikkert kan virke litt kvass for mange. Jeg la ut klippet i den tiden denne saken gikk på Sluttstykke.no i tro om at det skulle være et artig tilskudd til saken. Personlig synes jeg det er et artig klipp som viser mangfoldet blant folk og meninger. Men at filmen ligger som et underlag underskriftskampanjen er helt feil. Forfatteren har selv linket filmen til kanpanjen. Det er jo helt klart at filmen ikke fungerer til det det skal her. Vet ikke hva planen til kampanjeforfatteren er, men jeg kan selvfølgelig bare slette filmen.
  6. Vet ikke hvem du sikter til Elmo, men jeg liker å pynte meg på jakt. Har funnet en fin rigg som er veldig praktisk i bukkejakta. Man fryser iallefall ikke.
  7. Enig. Jeg ikke prøvd så mye annet en den blå, men den funker iallefall.
  8. Må si det er en vanskelig tid dette med mye snø, og lenge til jakta starter. Det er godt noen kan finne trøst i å inspisere dyrene i terrenget. Jeg måtte finne trøst i noen filmklipp fra tidleigere turer i skog og mark. Når jeg satte filmene i en spesiell rekkefølge fikk jeg igjen håp om at det kommer en ny vår, og en ny høst. Hvis det hjelper for andre også er det bare til å ta en titt på http://jaktjan.no/news/show/36835 Hvis noen lurte blir alle dyrere funnet etter korte "utras"
  9. da taper du jaktjan! rappala er best! huskeyjerk å orginal. Hehe, ja vi får se. Men du får si fra når ørreten er på hugget på Hove, så slenger jeg meg i bilen.
  10. Jeg er veldig klar for en duell. Jeg skal vurdere fortom-trikset ditt. Det høres ganske lurt ut..
  11. Jeg bruker fireline, men har aldri prøvd fortom. Tror du jeg hadde fått enda flere sjøørreter hvis jeg hadde brukt det?
  12. Lastet opp en film på YouTube som sikkert noen har sett før. Filmen er nå tilgjengelig som "High Quality" ved å trykke på knappen nede til høyre i bildet. Når folk får sjøørret for første gang er det ekstra stas. Se filmen på www.jaktjan.com
  13. Jo det heter nok Tasmanian Lofty's Cobra, men før hadde den navnet Tesmanian Devil så jeg bruker det navnet enda.
  14. På de fleste fiskebutikker vil jeg tro.
×
×
  • Create New...