Jump to content

chris

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About chris

  • Birthday 02/17/1971

chris's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. chris

    Harkila Q fleece

    Har dressen kjempe fornøyd, brukkt mye. Gikk med dressen i hele elgjakta, er hundkar. Bruker jakka også nå i kulda har da skinn vesten til harkila utenpå. er mer en godt nok.
  2. pålitlig? ikke sikker på det. sittat "det kunne ha vært en stor rev"
  3. jepp sako ringene passer, bruker de selv.
  4. chris

    yildiz halvauto

    Fatter har en og den veksler helt fint med leirdue ammo. Og går hull i hull på 80m med slug.
  5. Jeg slenger meg på og viser bilder av mitt laderom. Rommet ble tatt i bruk sommeren 09, og er stadig under utbedring og "oppfyling". Ble for lite, meg der det er hjerterom er det plass.
  6. De som ikke vil bruke pengen sine på dette, men ønsker å skytte gris. Kan reise til nabolandet og skytte gris i fra tårn ved eplehaugen. for gris som blir jaget på stopper ikke opp i ei glenne slik at man får skutt, den løper alt den kan for å redde troffeet. Dette har den vært med på før. Så reglene kan den. I Polen er jakt områdene som regel svært tette og det er trang mellom skytterene. Det ser nok mye være ut en det er, under skyttingen. Men når man så på alt det viltet som lå der var det da ikke få, så uttelingen var da ikke så dårlig
  7. fordi man har mulighet til å ha flere en 6 våpen
  8. Polen her kommer jeg Yes. ti min. til avreise til Gardemoen. Jaktfeberen slitter i kroppen. gleder meg som et barn på julekvelden. Endelig etter uker med venting, tiden etter elgjakta har vært lang.
  9. Det er ikke for lite jegere. Men tilgangen og pris. Vanlige mennesker meg huslån, billån og barn. Har ikke mulighet til og kjøpe storviltjakt til stive priser. De må prioritere penger og bruk av fritid, i et hektisk liv. De som kjenner noen med terreng har stor fordel. Man arbeider jo for å finansere fritiden, men før fritiden fårnoen kr. er det mange som skal ha først.
  10. Jeg reiser ikke med noe selskap. Vi er bet over ditt på drivjakt på villsvin av noen jaktkammerater, som er her i moderlandet og jakter elg sammen med enkelte av oss som skal reise over.
  11. God tur. Jeg reiser til Polen on 19dager. Gleder meg som en unge til Jul
  12. Er det slik å forstå at låse hendlene skal sitte på våpnets venstre side. På motsatt side av utkaster åpningen. Da har jeg gjort feil Spørsmål: Bruker dere gjengelim når dere monterer baser. Jeg har aldri brukt det. Har ikke opplevd at de har løsna.
  13. Min far så under elgjakta i Nord Odal en mårhund. Jeg ble fortalt av en arb.kolega at hans kone så en mårhund tidlig i mai nedi i bygda. Antar at dette er samme dyret. Da disse oppservasjonene ikke er mer en noen kilometerne fra hverandre. Det er jo jakt på disse hele året i Norge, da de ikke er en ønsket art i vår fauna. Er det noen som har noen tips om hvordan man jakter på disse. Eller må man bare ha kjempe flaks.
  14. Har kost meg med nydama i hele kveld. Var å fikk kjøpt pusse utstyr i dag. og nå er a klar for en tur på bana. Jeg har ønsket meg Sauer lenge. Endelig er drømmen i hus. Sluttstykke, det skal jeg undersøke, for har ikke fått beskjed at det må byttes. Bilde skal prøve å få det til. Får ta med meg kamerat på bana i mora.
  15. Etter uendlige lange 6 uker er endelig Sauer 202 i caliber 243win med plast stokk og Jaktmatch avtrekk hentet i fra Landerø. Toppet med Swarovski Habicht PV 3-12 x 50 som sitter fast med Leupold QR. Søknad på 9,3 løp er nå også sent til myndighetene. Det skal toppes med Swarovski Z6 1.6 X24 (som nå sitter på kombien) Men i jeg glemte og kjøpe med pusseutstyr som passer til calibret ,så da blir det en ny tur ut i mora for å skaffe tilveie det nødvendige pusse dingsene slik at man får brukt den nye gullhønna.
×
×
  • Create New...