Jump to content

chris

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chris

 • Birthday 02/17/1971
 1. e Et stk. Yaesu VX-8GR, fra 409shop.com
 2. chris

  Harkila Q fleece

  Har dressen kjempe fornøyd, brukkt mye. Gikk med dressen i hele elgjakta, er hundkar. Bruker jakka også nå i kulda har da skinn vesten til harkila utenpå. er mer en godt nok.
 3. Visakortet gikk varmt idag Iphone4 snippe pod keepGuard viltkamera
 4. pålitlig? ikke sikker på det. sittat "det kunne ha vært en stor rev"
 5. den nette sum av 7400 på Canon EOS550D med nødvendig tilbehør. så nå skal jaktbilden tas og fine må de bli
 6. jepp sako ringene passer, bruker de selv.
 7. 10m med flaggstang flagg,vimpel og masse med med ferdig mørtel som jeg har fått laget fot av nedi moderjord. Nå venter je på at den skal tørke, slik at stangen kan reises. (Fått beskjed at skal stå oppe 17 Mai, håper at det ikke er vind, stoler ikke på at betongen er ferdig herda til da. Antar ca14 dager.)
 8. chris

  yildiz halvauto

  Fatter har en og den veksler helt fint med leirdue ammo. Og går hull i hull på 80m med slug.
 9. 200stk .22LR til guttungen, noe han trenger når han er med på trening
 10. Jeg slenger meg på og viser bilder av mitt laderom. Rommet ble tatt i bruk sommeren 09, og er stadig under utbedring og "oppfyling". Ble for lite, meg der det er hjerterom er det plass.
 11. Ikke asfaltbransjen. Da får du ikke fri til jakt, for da er innspurten på sesongen.
 12. De som ikke vil bruke pengen sine på dette, men ønsker å skytte gris. Kan reise til nabolandet og skytte gris i fra tårn ved eplehaugen. for gris som blir jaget på stopper ikke opp i ei glenne slik at man får skutt, den løper alt den kan for å redde troffeet. Dette har den vært med på før. Så reglene kan den. I Polen er jakt områdene som regel svært tette og det er trang mellom skytterene. Det ser nok mye være ut en det er, under skyttingen. Men når man så på alt det viltet som lå der var det da ikke få, så uttelingen var da ikke så dårlig
 13. fordi man har mulighet til å ha flere en 6 våpen
 14. Polen her kommer jeg Yes. ti min. til avreise til Gardemoen. Jaktfeberen slitter i kroppen. gleder meg som et barn på julekvelden. Endelig etter uker med venting, tiden etter elgjakta har vært lang.
×
×
 • Create New...