Jump to content

ericcg

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

ericcg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.amazon.com/Understanding-Fir ... 986&sr=8-1 Vil løfte fram denne jeg! Går mer på generell balistikk, men er en knall bok, lettfattet samt at den omhandler også mattematikken bak det hele for de som måtte ha interesse av det.
  2. ericcg

    Bildetråd

    Hiver meg på her! Bilde av en nysgjerrig en som jeg traff på hindagen.
  3. Jeg er knallhappy med min supernova. Ordentlig behagelig å skyte med. Har hatt noen tusen skudd gjennom den nå. Aldri noe tull! Du vil ikke bli missfornøyd.
  4. Ojda! Flotte greier! Har nettop kjøpt en treroms leilighet og som ung singel mann, kan jeg bruke ett av disse rommene baaare til lading. Gleder meg som en unge til å innrede!
  5. Hehe... Må ærlig innrømme at jeg føler meg pittelitt dum her. Så ikke at vi var på side 3. Så trodde ditt innlegg var første i tråden, så jeg frydet meg over at jeg kom på dette først.. MEN... Om jeg skal la være å bruke +1, så må jeg si at det er viktigere ting å ta tak i her på forumet. For eks overdreven bruk av "Quote", dårlige emnetitler eller generellt dårlige innlegg. Uansett, det er ikke sååå vanskelig å scrolle forbi en liten post med +1 i. Nå skal det være sagt at jeg ikke har lest hele tråden, så kan godt være jeg oppsummerer her.
  6. Har en Rem 700 sps i 223. Er godt fornøyd egentlig. Bare synd den har så treg snurr i løpet(1-12). I hvertfall mtp deg som skal jakte rådyr og gjerne vil bruke prosjektiler over 60 grains. Ville gitt det en tanke og evt vurdert andre alternativer.
  7. ericcg

    lydnivå .223?

    Er enig med sako her. Må innrømme at jeg ble overrasket over hvor mye den lille .223en smallt. Var på skytebanen med en kompis som skjøt 6.5, og synes min .223 smallt omtrent like mye, men den er skarpere i smellet.
  8. Hvem er det som fører KID avtrekk? Ser på siden til KID at europeiske kunder blir henvist til www.rudefatdog.com. En engelsk forhandler. Men prisen blir jo en litt annen om man bestiller rett fra KID.
  9. ericcg

    Ruger 10/22

    Jepp er en alms demper, men er faktisk ikke sikker på hvilken modell. Jobben ble gjort hos Våpen Søilen i Bergen. Husker ikke hva jeg betalte, men var ikke så alt for ille.
  10. ericcg

    Ruger 10/22

    Slenger ut noen bilder, så du kan se hvordan min løsning ser ut. Beklager bildekvaliteten, men du ser nå poenget.
  11. ericcg

    Ruger 10/22

    Da har du vel et tykt match løp? Mitt er standard. Har innvendige gjenger jeg og. Er standarløp jeg har. Til nå er jeg strålende fornøyd med løsningen.
  12. Artig! Leste om dette for et par dager siden i "Understanding Firearm Ballistics" av Robert A. Rinker. Litt artig å se video av det og. Veldig bra bok forøvrig, anbefales virkelig om man ønsker å sette seg litt dypere inn i ballistikk enn hva som står i ladeboken. Billig er den og. 16$. http://www.amazon.com/Understanding-Firearm-Ballistics-Robert-Rinker/dp/0964559854/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1220293548&sr=8-1
  13. ericcg

    Ruger 10/22

    Gjort det samme på min. Magasinutløseren er et must! Men kan ikke si at jeg ble så kjempeimponert over boltstopperen, dempet en del lyd, men er framdeles mye skrangling inni der.
  14. Steike meg! Kan ikke få rost dette forumet nok, så utrolig mye hjelpsomme folk! Dette er vel en trestokk? Er veldig glad i synthstokker, en ting til mindre å olje, samt at jeg liker utseende bedre på synth. Men ellers takk! Veldig hyggelig! Det jeg mente var at jeg ikke ville betale 2400 for en hogue, da hadde jeg enten spart litt lenger og kjøpt en HS/McM, eller beholdt SPS og hfått den beddet. Føler du får for lite igjen av å bytte fra SPS til Hogue til den prisen. Og som sagt, Hogue kan med fordel også beddes. Ja, jeg skjønte det. Ser at det er flere versjoner av denne Houge stokken, den jeg linket til var en versjon som skulle være "full beddet", denne er vel da både søyle beddet og glassbeddet? Hehe, har en hel del mer å lære om bedding, men er derfor jeg spør. Uansett, ser at de har samme stokken til 1400,-, men denne er da bare søyle beddet. http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=632964 Vil det kanskje være hensiktsmessig å gå for denne, og så få den beddet hos en børsemaker? Grunnen til at jeg har lyst på en Houge er at den er bred i fronten, slik at den ligger godt på sandsekker ol, samt at jeg liker utseende på den.
×
×
  • Create New...