Jump to content

Glock_boy

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Glock_boy

  1. bestilte ny stokk fra boyds med forest camo laminat og det ble utseendemessig ei ny rifle, så i morra blir det en runde på skytebanen for å teste om den samler litt bedre når jeg nå har fått frittliggende løp. tok ett ark og førte det mellom stokk og løp og gikk helt bak. men jeg ser den er litt trangere på den ene siden av løpet men fremdeles går det ett ark imellom både med 2fot og demper påmontert. og fra jeg bestillte til jeg fikk henta stokken på postkontoret tok det 10 dager, og den ble montert på 5 minutter
  2. er det noen som veit sånn ca hvor mye det blir i frakt for en lee challengerkit f.eks? når jeg skulle bestille nå istad så fikk jeg beskjed om at frakt ikke ble kalkulert før shipping pga dollakurs, men jeg fikk eksakt pris med engang da jeg bestillte fra boyds:S
  3. går det bra å bestille seg ladesett fra USA? og er det noe å spare på dette? evt nettbutikker som anbefales?
  4. nå kommer jeg til å glede meg som en unge til den kommer:D bare å høre med lokale våpen smeden om han har tid til en beddejobb. alt kan jo bare bli bedre enn hva det er nå
  5. akkurat bestilt ble 151 dollar inkl frakt så er fornøyd nå ja:) hvor lang tid tok det fra bestilling til du fikk stokken? og hvordan var presisjon før du bytta og etter du bytta?
  6. de har jo annet enn long action stokker i laminat/tre på midway, andre "norske" netthandler jeg kan skaffe Boyds stokker? evt kan jeg bruke lang kasse på 308?
  7. ok. da har jeg tenkt å bestille meg en boyds stokk hos midway, men hva er forskjellen på long action og short action??
  8. pipa ligger ikke fritt i form av at jeg kan føre ett ark imellom løpet og skjefte dette både med eller uten demper på. det er synthstokk på den.
  9. er weatherby vanguard 308w, den spredde faktisk ganske mye før demper ble montert også. er så irriterende at en å annen serie dekkes av en femkroning mens jeg må tømme sparegrisen for å dekke de andre seriene. og denne ble solgt med presisjonsgaranti (3 skudd innenfor 1 tomme eller trangere på 100 meter) den gir også likedan presisjon med og uten 2 fot.
  10. jeg har endelig fått montert demper på børsa og etter noen dager med testing lurer jeg på ett par ting. jeg skyter serier på 5 skudd og den 1 serien gav noe spredning, 2 serie samlet skikkelig bra, gikk nesten hull i hull, men 3,4,5 serie blir bare dårligere å dårligere og den siste er ikke godkjent til storviltprøven engang. jeg har latt børsa stå for avkjøling etter hver serie av varierende lengde 5-15min. jeg har brukt sellier og bellot som treningsskudd og disse er de som har samlet best i denne børsa. til jakt har jeg brukt norma oryx og den samler så dårlig at jeg nesten ikke tørr bruke den på jakt. prøvde den nye NP Jakt og den samla bedre enn Norma Oryx men jaktamunisjonen samler dårligere enn treningsammoen jeg har prøvd/brukt,(Norma jaktmatch sprer like mye som Norma Oryx) noen som har tips til hva jeg skal gjøre?
  11. jeg har nettopp hentet min nye kombi:D men jeg har veldig lyst til å bruke den på rådyrjakta i år så det jeg lurer på er om noen veit åssen mulighetene er for å få tatt storviltprøven nå så seint i Trondheimsdistriktet??
  12. Har selv brukt denne og den samler bedre en remington sin treningsammo i min weatherby vanguard i 308. Jeg har ikke testet i forhold til norma jaktmatch enda, men skal teste det iløpet av sommeren. Rogne våpen i trondheim bruker sellier og belliot'n når de skal innskyte våpen for kunder, men har noen testet den nye norma trainer ammoen?
  13. Hei, starta min jaktkarriere med en 870 pumpe, da jeg skulle kjøpe meg hagle selv kjøpte jeg 870 express i links, tror egentlig jeg kjøpte den pga at jeg hadde vokst opp med 870'n... Har nå en O/U så 870'n står bare i våpen skapet og blir bare brukt til leirdueskyting, men den har affeksjonsverdi da det var min første hagle så klarer ikke kvitte meg med den, men tror de fleste som fører remington hagler får den i links og jeg betalte vel 500,- ekstra for den, men prisen på de er forholdsvis lave så den ekstra kostnaden for links vil ikke utgjøre så mye på totalen for våpenet.
  14. litt OT, men noen som har tips til varmekilde i ett slikt telt? Tenkte på at det kanskje kunne blitt brukt gravlykter som flere har benyttet seg av når de sitter under jerven duk eller noen som har andre tips??
  15. Jeg har både pumpehagle og o/u har skutt rundt 5000 skudd i jakt og trening med både o/u og pumpehagla. bruker pumpehagla desidert mest da den passer best til skarv og gås, men har også brukt den mye i skauen men har aldri hatt funksjonsfeil på den, men har etterhvert gått over på o/u til det meste, men kommer alltid til å ha pumpe:D med trening og god teknikk går det kjapt og sende av gårde 2 skudd med pumpehagla også.
  16. Men står bak på søknaden at " det er for eksempel ikke tilstrekkelig å oppgi kaliber"7,62" når den korrekte betegnelsen er 308w eller 30-06... Så lurte på hvor medgjørlig lensmann kan være eller noen andre her har på tampen ombestemt seg på kalibervalg etter innvilget søknad og har førstehåndskunnskap om videre praksis for hva jeg må gjøre nå videre? Litt kjipt om jeg må søke på nytt:/
  17. Har innvilget søknad på kombi liggende og vurderer nå hvilket kaliber jeg skal ha i rifleløpet? De jeg vurderer nå er 222, 223 og 5,6x52R. Skal benyttes på rådyr, toppjakt og til revjakt, har hatt 222 i noen år så kjenner til dens begrensninger iform av isønderskutt småvilt ved bruk av myke blyspisskuler men har ikke selv prøvd verken 223 eller 5,6x52R og ønsker derfor å få noen innspill fra dere med erfaring av disse kalibrene med fordeler og ulemper.
  18. Takk for alle svar men er noen av de løsningene som har kommet fg godkjent eller må jeg ta av vital del og legge i våpenskapet?
  19. Jeg søkte nettopp og fikk innvilget kombi, 12/222 men kom ikke på å skrive 12/222, 5,6x50r, 5,6x52r, 5,6x56r kan jeg snakke med lensmannskontoret og endre eller er jeg nå fastlåst til det jeg har søkt på (12/222) ??
  20. Har lyst til å få børsene mine opp på veggen men samtidig sikre dem for innbrudd evt, klåfingrede barn;) men hvor får jeg kjøpt sånne som ofte blir brukt hos våpenforhandlerne som har utstilt våpen på veggene sine?
  21. Jeg vurderer å kjøpe en brukt cz452 av eldre årgang. Er de gamle modellene noe å satse på??
  22. Noen her som vet hvor man kan skaffe ett magasin til denne modellen, denne børsa ble kjøpt sent på 70 tallet. har sjekka nettsidene til midwaynorge.no og midwayusa.com og det ser ikke ut til at de har. noen som har andre nettbutikk tips?
  23. Har en baikal som hver enkelt choke er merket med hakk, men samtidig er den merket med IC: lead og IM: steal på samma choke. Er det så forskjellig på om du skyter stål eller bly med samma choke??
  24. Er på trappene til å investere i rifle til storviltjakt, og har sett litt rundt omkring og funnet ut at jeg skal kjøpe meg en Weatherby Vanguard Synthetic .308 noen som har erfaringer med denne? Er et prisgunstig våpen og blir levert med pressisjonsgaranti og til prisen 3999,- har jeg muligheten til å legge ett par ekstra tusenlapper i bedre optikk:) men noen her på kammeret som har erfaringer fra dette våpenet?
  25. Var og hørte på pris på gjenging forleden dag og da skulle de ha 1010,- for gjenging. Er det andre i trondheimsområdet som utfører sånt arbeid bortsett fra Rogne våpen? Evt noen som vet priser på børsemaker linja på støren?
×
×
  • Create New...