Jump to content

masus

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by masus

  1. Prøver å legge ut en youtubefilm her jeg også.. Era er ei ungtispe som omsider begynner å forstå hva jakt dreier seg om Planen min var at vi skulle gå en helt annen vei, men hun ville gå motsatt retning (fra vinden), og det viste seg ikke å være dumt. Er dessverre veldig dårlig zoom på disse GoPro kameraene, men skal ta med et Contura med 8mm linse neste gang, så får jeg heller klippe og lime litt.
  2. Kjempe bra at du legge ut slike filmer! Er alt for få. Hva heter hunden din?
  3. Takk for gode og raske svar! Ja, det er vanskelig å vite hva man skal gjøre i disse tilfellene. Disse hendelsene er selvsagt ikke en engangsforeteelse. Jeg hører kanskje ganske firkanta ut, men det er jeg ikke. Mange hendelsr har ødelagt jakt dager for naboområder i årevis. Etter min mening så er et regelverk til for alle og for at det ikke skal oppstå uenigheter om hvordan jakt skal drives i området. Så det med bruk av hund må klares opp i. Planen er å ta det opp i valdstyre og tar med leieren for kommunen, så håper jeg det er riktig vei å gå.
  4. Hei. Jeg har spørsmål dere sikkert kan gi meg noen gode svar på. Bruk av hund 1. I driftsplanen for et hjortevald står det følgende: Bruk av halsande hund i hjortejakta er forbode. Hva vil det si? 2. Er det lov at en hund går fritt inn i nabo terrenget og henter dyr? 3. Finnes det regler for at en hundeeieren må gi beskjed til nabotrenge hvis han skal bruke hund som kan gå i nabo terrenget? 3. Om dette ikke er lov ihht driftsplanen. Hva konsekvenser burde det få? Jakte i naboen terreng 1. Er det jegeren som er pliktig å sette seg inn i jakt grensene, eller er det grunneier som er pliktig å informere jeger om hvor jakt grensene går? 2. Om en jeger har gått inn i naboens terreng og videre inn naboens nabo terreng. Hva konsekvenser burde det få?
  5. Lurer på det sammen sjølv. Noken her som har fått kort etter å ha vert oppført på venteliste?
  6. Hei Fredrik! Dette er ikke en lett sak. Kombinere fritids aktiviteter og familie går sjeldent godt sammen for mitt vedkommende. Har vel noe med at fruen hører ordet hjortejakt et par ganger om dagen... Jeg har også en stor drøm om Afrika, men tror hai opplevelse i sør Afrika står øverst på min liste. Hva med en uke ferie til Hellas evt. Spania sammen med familien i sommer så kan du enklere forsvare en uke (evt. mer) med hjortejakt på vestlandet??? Svenn
  7. Det høres jo ut som den optimale treningsleiren Blir nok 2 vestleninger som møter opp der.. Svenn
×
×
  • Create New...