Jump to content

lijenta

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About lijenta

  • Birthday 06/10/1966

lijenta's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en Ford Transitt Connect og to hunder. Det er allerede i det varmeste laget baki varerommet hvor hundene skal være. Har dere noen forslag på hvordan jeg kan få det bedre baki der? Jeg har med meg hundene mye så ja det er viktig å få det til både når jeg kjører og når jeg står stille med bilen
  2. Ville også vært nøye med å skifte klær hver gang du har vært ute med hunden. San det høres ut som så tipper jeg hun vil få en gradvis bedring etter som dere får vasket ut hundehår og flass fra huset. Og etter erfaringer Lykke til med endringene og håper alt blir til det beste for hund eier og datter
  3. Kan i hvertfall si at skal du nappe noe på dachen så må du huske på at hårene skal voke ut til stive hår igjen og det bør da skje ikke senerer enn san ca 6 uker før utstillingen. Skal du bade hunden så skal ikke det skje nermere enn 4 uker før utstilling. ellers så er det gjerne et tynt halsband som settes oppe ved ørene. Husker ikke men regner med at dach skal opp på bord for å vises fra. Da skal den stå stille der, dem som er rutinerte finstiller beina. Ellers så er det å få trent på at fremmede kommer bort og sjekker tenner. Det er også fint at hunden kan gå på plass. Lykke til på utstilling.
  4. Nå har jeg lest i mellom alt og ser tydlig at jeg trenger større bein men dem har da sluttet og vokse for lenge siden. Fikk til noen linker og noen sokker som skal sjekkes videre. Det hadde vært en drøm å kunne gå på ski en hel dag uten å fryse på beina. Så jeg håper at løsningen ligger i linkene et sted. det første jeg skal gjøre er å få tak i fot deo i hvertfall. Også blir det vel å plage legen med å søke om strømper med varme og da gjerne strømper som går til knærne. Så blir det å sjekke ut linker og sjekke om jeg kan få meg varme sko som jeg kan gå med i alt fra byn til ute i naturen. Det å sitte stille er ikke så farlig for jeg driver ikke med postering enda, men kommer til å ta fram fotposene til matpausene. Så spørs det om jeg må ha meg noen lange strømper i ull så det blir mer varme til beina. Takk for ideer til å holde varmen på beina.
  5. Takk for tips. Jeg har kikket litt på Sorell men alt av sko/støvler må jeg prøve fordi beina er små og breie og høy over rista(føttene trenger ikke å bli mer skvist enn det dem er i strømpene) og her jeg bor er det bare et fåtall av Sorell modellene i butikken. Håper dem er små nok i størrelsen ut fra hva jeg har sett så ligger jeg helt i nedre grense og kan ikke gå over i barnestørrelser. Det finnes noe her jeg må sjekke mer san som sokker med batteri, kan se ut til at jeg kan få det via legen. Skal lese mer og lurer på om jeg faktisk bør bruke ullstrømper på utsiden av støttestrømpene for å få mer varme til beina. (Oj da må jeg finne strikkepinner). Men kom gjerne med flere forslag for det kan da hende jeg finner ut av noe som fungerer selv om de ikke er det som blir foreslått. Ull sokker og ullsåler har jeg da brukt siden jeg var liten og san jeg har sett nå så er det ikke nok desverre
  6. Altså jeg har altid hatt problemer med å holde varmen på beina fordi jeg altid blir fort klam. Og nå har det blitt værre fordi at jeg må gå med kompresjons strømper som hemmer blodomløpet. Så jeg putter på et par tynne ullsokker innerst og strømpene som jeg må ha og ullsåler også kan det hende jeg bruker et par ullsokker på utsiden, men nå på vinteren så blir jeg fortsatt kald på beina. Håper noen har noen gode forslag så jeg får vært mye ute i vinter også. Alt fra å gjøre ting på en anne måte til fottøy til..
  7. Jeg ville prøvd strøm en gang til og ta det til en godkjent instruktør. Bruk dummi ca 14 dager før og en uke etter. Jeg ville sjekket opp plassen du skal strømme hunden på altså at det er stor nok inhegning til at puddelen møter sauene på en mest mulig lik måte som den vil gjøre ved hytta. Og at dere får sauen til å løpe, mange ganger er det jo også bjellesauen som trigger jakt/lek. En tanke bare fra meg, vet ikke om den fungerer. Ta med dummien og bruk den på noen turer og på hytta. Har ikke mål nå men et halsband med en metallplate og to skruer som ligger litt ut fra halsbandet. Lykke til Skal selv strømme hund på tirsdag men denne har ikke truffet sau så vi satser på at det går bra. Det er denne instruktøren som tipset meg om metallplata.
  8. Google er da nesten din venn http://translate.google.no/translate?u= ... o&ie=UTF-8
  9. En kort og flot reportasje med dere
  10. Sønnen min sin Border Collie fungerte i hvertfall i høst til å kunne bruke på støk jakt. Og den er ca 1,5 år og ikke opplært i støkjakt
  11. HAr ikke prøvd det selv men fikk dette fra et annet forum i 2007. Han som driver med dette heter Knut Otto Espeseth og kan treffes på tlf 90867344, og han befinner seg i Sande i vestfold. Hun som hadde vært der var veldig fornøyd.
  12. Har brukt kiropraktor Geir Wiik fra Grorudalen dyreklinikk på hunden min og selv om det var langt å reise så så jeg apsolutt en bedring. http://www.groruddalen-dyreklinikk.no/kiropraktor.html. Desverre så var det andre ting som også var galt her. Men han er flink og det sier jeg ut fra det at jeg har selv gått til kiropraktor imange år og blitt kritisk etter hvert og det at jeg så en stor bedring på hunden. Han driver som kiropraktor på mennesker men en kveld i uken tar han hunder også driver han på med trekkhunder. Ellers så må du nok bare søke rundt på nett.
  13. Heldige dere er som kan kjøpe grome biler. Her har jeg en gammel astra stasjonsvogn og der er det to hundebur i bagasjen. Var laget til Flatcouted retriever på 32 kg og vorstehe tispe på 24 kg. dem snudde seg i burene og kunne sitte og ligge uten problemer. Bagasje ligger i baksetene og jeg kjører så klart. Ellers så er hund å regne som gods etter loven og gods skal sikres ellers risikerer en å få bot. Fortuen skadene som skjer ved en kolisjon.
  14. lijenta

    Nytt medlem

    Fint forum og nå har jeg meldt meg inn.
×
×
  • Create New...