Jump to content

Blood Trail

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blood Trail

 • Birthday May 22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg bruker den øverste og er godt fornøyd med den. Har ikke prøvd den andre.
 2. Hva var spesifikasjonene på stålet brukt i dette bladet? Interessant å vite. Mulig det står tidligere i tråden men.
 3. Ser ut som det er utsolgt nå. Bestilte i sommer med emne til grepsplater. Bilder av ferdige prosjekter hadde vært interessant.
 4. Jeg kjøpte bur fra http://www.retreq.com/" target="_blank i desember Er godt fornøyd med pris / kvalitet. Jeg gikk for dobbelbur med tanke på komfort og sikkerhet.
 5. Hei Jeg presser til det sier stopp, uten å bruke makt. Bytt ikke wads, hold deg til det som står i resepten. Pappskiver kan være nødvendig for å få en god/ fin krymp på patronen.
 6. Hadde egentlig konkludert med og skaffe meg ei reve rifle i .17 fireball men begynner å tvile litt. Begynner å vurdere .17 hornet. Noen som har noe erfaring?
 7. Fin tråd. Får legge ut noen bilder fra i mars i år. Etter to måneder på krykker, og tidenes dårligste vinter med tanke på sporsnø ramlet det endelig noen fnugg. Da bars det ut på leting etter ferske spor, og i kanten langt inne på en kornåker så vi snurten til mikkel. Bikkja ble sleppt, og til min store glede satte den i med et nydelig mål med det samme den for av åkeren og inn i skogen. Reven turte fint, hunden hadde to tap men greide ut av det. Etter litt over en time begynte vi å stille innpå, det var gått ca. en og en halv time når vi nermet oss losen. Jeg får såvidt se reven innimellom trærne, men får ikke skutt. Reven passerer og hunden kommer like bak, så,går det ikke lange stunden før det smeller lengre opp. Jess jaktkompisen fikk den. Reven hadde kommet rett imot han og stoppet på fire meter for å se seg bakover, når han så så framover igjen så smalt det. Bikkja kom femten meter bak. Skruf's første rev var i boks
 8. Link til produsenter av nye hagler i kal 16 http://16ga.com/gunmakers.html
 9. Hei Trenger hjelp til ladedata for V-MAX 120grain med N165 krutt. Har funnet ladedata for 120 grain spitzer kule på nett, den ene er på 69 grain og den andre er på 78 grain. Lader GMX kula på 139 grain med 69 grain. Mener jeg da kan gå noe opp på V-MAX. Kan f.eks legge meg en plass mellom 72 til 75 grain.
 10. Det skal gå fint TSX ekspanderer ganske lett. Har skutt hjort og rådyr utenom elg med den, det har virket som det skulle. Neste runde med jaktammo ordning tenkte jeg å prøve GMX fra Hornady. (.375Ruger) Edit. Jeg brukte kula som er 270 grain.
 11. Hei Har et par kg med flatbiff av lam liggende i marinade. Ser at de fleste har det liggende over natta eller 1 døgn, er det noen fare ved og la det ligge to dager eller tre? Jeg bruker en tørkemaskin fra tretti.no Fungerer veldig bra, men må flytte ristene fra nederst til øverst innimellom, for å få jevn tørk.
 12. Kommer bare opp 12/70 ammo i linken din, som jeg kan se ivertfall. De eneste som jeg vet selger leirdueammo i kaliber 16 er G-sport.
 13. Jeg synes denne funker fint. Sierra 375 200gr FN Fungerer som en varmintkule i de hastighetene jeg oppererer med. Den går definitivt inn under Jibrag`s definisjon av en bra revekule Ellers bruker jeg Sierra Varminter 85gr i 6.5x55 men mener jeg fik bedre effekt med V-Max og går tilbake til den når lageret er tomt.
 14. Hei. Mener jeg har levert, men ble usikker, kommer ikke opp noen beskjed når jeg logger inn. Hva skjer når dere som har levert logger inn? Ellers noen plass man kan sjekke om man har levert? Mvh. Altzheimer light
×
×
 • Create New...