Jump to content

SH84

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SH84

  1. Er disse riflene å finne i butikk hyllene? Noen som vet pris?
  2. SH84

    Mossberg MVP

    Noen som vet om pipa er skrudd eller presset i kassa? pipe bytte blir fort et tema når børsa er tilrettelagt for 30 skudds magasin..
  3. hei JW.. Har en modda Sportmatch montasje med 1" ringer. Tipper den har 30 moa ++ tilt. Si fra hvis du vil teste den.
  4. Slik tenker jeg og. har en forventning om at ting er rett når det kommer fra fagfolk. Har sendt mail til børsemakeren. Spent på tilbakemeldingen.
  5. Forskjellig avik. mer på mauser kassen. saueren har en plan kasse og burde ikke gi muligheter til stort avik.
  6. Tenker at denne skjevheten påvirker vinkelen på ringen og deretter røret på kikkerten. Har ikke veldig lyst til å påføre skader eller skjevt press på PM II kikkertene som skal på.
  7. Har hatt børsa hos børsesmaker. Har fått den i retur og er ikke 100% fornøyd. Har fått montert 2 picatinny baser. Begge basene har en forsenkning på midten. Når jeg legger en linjal på toppen av basen har jeg på begge rifler synlig mellomromm på midte. Antar at glipen mellom linjal og base er 1-2 mm. Bør man kunne forvente en plan base eller er det ikke til å unngå? Det dreier seg om en sauer med uso base og en m67 med brownells base. begge i aluminium.
  8. Ser ut som prisen er betraktelig redusert i forhold til tidligere. Etter hva jeg har hørt produseres den ikke lengre i tyskland, men i usa. Lurer på om capsicum tar inn denne.. har ei SSG3000, men skulle gjerne hatt ei til..
  9. Bolt knob`n er produsert av badger ordnance. finnes mange produsenter som lager tilsvarende. min måtte gjenges på nytt. var ikke noe problem dette. eneste ulempen var at hevearmen ble litt lang. kunne tenke meg å borre dypere gjenger hvis jeg skulle montere en slik på den nye rifla mi. ellers ser det tøft ut! Tror jeg har en liggende hvis noen vil kjøpe den. Jeg klarer meg uten.
  10. Jeg hadde rimfire technologies base tidligere. funket fint. denne har jeg nå solgt og kjøpt en sportmatch montasje. Jeg har løsnet bakskruen litt. lagt inn epoxsy kitt slik at jeg får en tilt som utnytter kikkerten min maksimalt. Uansett kan jeg anbefale denne montasjen. virker gjenomført og fin. eneste negative er at plassering av kikkert med tanke på øye avstand. kan bli litt problematisk. om den kan tas av å på uten forandringer er jeg usikker på. men jeg kan ikke tro det skulle være noe særlig forskjell fra den løsningen skaubjønn nevner i forhold til det.
  11. Jeg har nettopp kjøpt hardox 400. Lokalt sveiseverksted hadde kun 8 og 15mm. Vi skyter primært 6,5x55 og 308. Derfor ble det 8mm plater. Testet på 190 meter. ble merke i stålet og man kunne kjenne en liten bul på baksiden. på 380 meter prellet kulene av og ikke et eneste merke. skutt på med 6,5x55 diamondline felt. betalte ca 3-400 kr pr plate. 30x30 og 40x40 Jeg er også interessert i å vite hva som skal til for å takle 338LM fra 400 og utover. Jeg er ikke noe ekspert på metall, men jeg har spekulert litt på følgende. hvis en kule lager merke i en 8mm plate vil det da bli et tilsvarende merke på fremsiden av en 15mm plate? Kun resultatet på fremsiden av platen som er interessant. Jeg tenker at hardheten i stålet er lik på hardox 400 og at samme kule vil gi samme effekt i begge platene.. vet ikke om det var bra formulert, men hardheten i metallet er vel i utgangspunktet likt og resultatet vil bli det samme?
  12. Ligger en brukt 200str jaktfelt stokk på kjøp og salg sidene!
  13. Det var en grei nok pris. Får en del gonger ut av dette. Har du navn og nr til forhandler?
  14. Leste artikkelen som forøvrig var meget bra.. 350 kr var billig. antar at hardox er dyrere en dette. Jeg er meget interessert i å få en cirka pris slik at jeg ikke blir rundlurt hos nærmeste metall forhandler..
  15. Hva er kiloprisen på hardox 400 i disse dager? Hva vil ei plate på 40x40 komme på?
  16. gikk litt kjapt... er vel ingen som lager 30 skudd. CMMG og black dog har 26 skudds mags. det er denne typen jeg er ute etter. Vil helst ha magasiner i tilnærmet lik størrelse som vanlig magasin. så vidt jeg vet selges det bare 26 skudds originale ciener magasiner. de er for dyre iom at jeg vil ha noen stk. har ikke lykkes å finne noen nett butikker i USA som vil sende.
  17. Jeg bruker Ciener 22 kit. funker rimelig bra. Brukte litt slipe pasta på glideflatene når det var nytt for å få mindre friksjon. Funker best med litt kraftig ammo. Men cci standard går også bra. pipa bekymrer jeg meg ikke for. hvorvidt det er skadelig har jeg ikke tenkt på. Min største utfordring er å få tak i 30 skudds magasiner. tips mottas med takk.
  18. SH84

    lett skarpskytterrifle

    den evige debatten om hvorfor.. hadde jeg hatt behov for 3-12x eller mer så hadde jeg selvfølgelig ikke vurdert 1,5-6. jeg var ute etter noen som sitter på erfaringer på kikkerten. Det må da være noen her inne! Amatør skriver at den er som Zeiss diavari Z 1,5-6x42. Da går jeg ut fra at Hensoldten også har 30mm rør.
  19. SH84

    lett skarpskytterrifle

    Hensoldt 1,5-6x42 ja.. fler som lurer på det og det må da være noen som vet!
  20. har ikke behov for mer forstørrelse! ferdig med det. må ikke nødvendig vis ha police marksman, men jeg skal bruke kikkerten på forskjellige avstander og har behov for utvendig justeringshus. SuB classic 1,5-6x42 kommer på rundt 11K med komp i høyde og side, og når det da er 6-7 måneder leveringstid for en med komp og ret. #7 eller 8 derfor må jeg kikke meg rundt etter andre muligheter. det var egentlig derfor jeg var litt nyskjerrig på denn kikkerten. men 1/4 klikk og dette snodige retikkelet som jeg ikke vet hvordan ser ut gjør meg litt skeptisk.
  21. Noen som vet hvordan P2 sniper retikel ser ut?
  22. Har et problem med min heldempede CZ 452. Når jeg stiller meg opp fra 20 til 180 meter går jeg tom for knepp i side. kikkerten er en 4,5-14x50 conquest som sitter på ei max tilta us-optic base.. er urolig for at basen skal være montert skjevt. har prøvd å vatre opp kikkerten etter beste evne. kan også være her problemet ligger. stiller jo tross alt opp noen runder på tårnet. hvor viktig er det at kikkerten er i vater når man skal stille så mange knepp opp? har erfaring med dipotersikter på dette området, men i teorien så flytter vel også kikkertsikte sideveis når du skrus i høyde og kikkerten ikke er i vater..
×
×
  • Create New...