Jump to content

Grimnar

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg bruker omtrent samme teknikk, men for å få høy nok faktor i IPSC. Funker best om du lener deg litt tilbake med overkroppen for å pushe fremover med både overkropp og armer.
 2. pvas er de eneste som har klart å skaffe deler til min CZ shadow ihvertfall.
 3. Som du skjønner så har jeg den ikke selv, men hvis du kan utenlandsk, så fant jeg noe du kanskje kan bruke: http://www.czfirearms.us/index.php?topic=32889.0
 4. Dersom Phantom en nogenlunde lik Shadowen, som jeg antar at den er, så er dette veldig enkelt. Slik jeg fiksa det på Shadowen min: - Ta av sleiden - Titt ned i magasinbrønnen - Finn den lille sorte skrua som sitter foran magasinbrønnen (denne holder på plass trigger bar fjæra og magasinutløserfjæra) - Skua skrur du ut, så vipper du opp trigger bar fjæra og fjerner magasinutløserfjæra fra magutløseren. - Så er det bare å ta ut magutløseren, snu den, og sette alt tilbake der det var. Håper det ordner seg!
 5. Veldig enkelt. En skrue holder fjæra på plass. Skru opp denne, ta ut fjæra, snu utløseren og sett fjæra tilbake.
 6. Hei. Trenger litt tips angående rifleskyting i Oslo. Flyttet ut av Oslo for å studere for noen år siden, etter studiet og par år med jobb, så flyttet jeg tilbake. I mellomtiden tok jeg jegerprøven og skøyt 1-2 dager i uka i sesongen, men nå som jeg har flyttet tilbake, så merker jeg at det ikke er like enkelt å få noen hull i skiva (evt. sorte sirkler på skjerm). Enten er det uanstendige priser, vanskelige åpningstider, maks antall skudd og korte baner. Har vært en del på Løvenkiold, greit nok, hyggelige folk når jeg har vært der, men 100 kr pr gang blir litt heftig i mine øyne og kun 100m blir litt kjedelig i lengden. Finnes det noen skytebaner i Oslo som kan passe en ivrig amatør med behov for litt løs stemning og rause åpningstider? Har også vært så heldig at jeg ble overført til HV (10 år siden fgt.). Jeg kan få ut en AG3 om jeg melder meg inn i skytterlag, hvis det er noen i Oslo som skyter litt AG3, så skal det ikke mye til å overtale meg også! Grim
 7. Litt merkelig agenda en person må ha for å finne på en slik historie, for å legge den på nett. Kan ikke si at den var VELDIG oppsiktsvekkende heller. Forstår allikevel at folk tar det som blir skrevet på nett med en klype salt, men synes noen drar det noe langt... Synes det var bra at du leverte den inn og ikke fikk problemer med Torvald Tåke. Jeg hadde nok tenkt meg godt om før jeg tok den opp. (Har selv vært passasjer i en bil som ble påkjørt av en sivilpolitibil. Jeg kan si at det ikke var særlig morro, selv om bilen jeg satt i ikke hadde noe skyld i saken) Litt OT. Ishockey ser jeg ikke på, men jeg mener det er nokså få spillere på den lille banen. Wikipedia (english) opplyser: "Ice hockey is played on a hockey rink. During normal play, there are six players, including one goaltender, per side on the ice at any time, each of whom is on ice skates." 6 spillere, pluss antagelig noen reserver. Men da har vel likevel de fleste spillerne ikke mer enn to siffre i nummerne på draktene sine? Jeg klarer å huske tosiffrede tall jeg også. (Det må vel kunne mistenkes god ventilasjon mellom ørene hvis man ikke kan det?) I hvertfall på en god dag. Det er som oftest 15-20 spillere + keepere på et hockey lag. Det er nok godt mulig at en husker nr. til mange av disse, men det er ve ikke det en pugger?
 8. Blir nok en tur til Børsemakeren, så regner jeg med at de kan se hvordan jeg kaster opp børsa og komme med noen anbefallinger.
 9. Kjøpte for ca ett år siden en Beretta 686, men har hatt litt problemer med å treffe dua. De fleste skuddene går lavt. Når jeg kaster opp hagla ser jeg kornet godt, men nesten ingen skinne. Liker å se lerdua/fuglen godt når jeg skyter, altså litt over kornet, men nå må jeg sikte på målet, så løfte hagla til jeg ikke ser den, også skyte Hvor mye skal jeg egentlig se av skinna Siden det ser ut til at jeg må justere på høyden til kolben, så lurer jeg litt på om det er greit å få justert den hos børsemaker, eller om det er bedre å få lagd en justerbar kolbekam (halga skal brukes både til bane og i skauen)
 10. Skjønner ikke hvorfor dere er så jæv... opphengt i å forsvare hobby. Det har absolutt ingenting med saken å gjøre. Dette er ikke noe angrep på interesser. Det å skyte på 200+ med salong er absolutt ingen selvfølge. Nevnte på fleip i skytterlaget at jeg skulle på 200m banene med salongen her om dagen, og de reaksjonene jeg fikk der var alt fra hoderisting til rå latter. Så til dere "bedrevitere", det er betraklig flere enn meg som lurer. 200m med salong er morro som bare fy! Veldig bra trening til neste gang du har mulighet til å skyte 600-1000m med større cal. 200m med .22LR (Beklager dårlig bilde og litt mye lapper på blinken, men skuddene ligger alle i 10ern og 9ern kl 6)
 11. http://www.kentonindustries.com
 12. På hvilken måte? Siden den har 14 kontra 12 Mpx, eller fordi den har 28mm kontra 35mm ekvivalent som korteste brennvidde? Eller er bildekvaliteten seriøst bedre? Virker som bildekvaliteten på G10 er en del større, særlig ved bruk av høyere ISO verdier har G10n mindre støy. Ken Rockwell har gjort seg noen tanker G10 vs G9: http://www.kenrockwell.com/canon/g10.htm#g9
 13. Er det noen som har et bilde mot den utskutte tanksen og åsen på venstre siden av gongene? Grim
 14. Kjøpte min på XXL, men vet Frilufts-Magasinet har Strømeng også. EDIT: Min kniv rusta ca 1000x raskere enn den jeg brukte i forsvaret (Selv om de mener det er den samme typen.) Annet enn det så er det en helt god kniv.
 15. Grimnar

  BLOG 110-113

  2 filmer denne veien
×
×
 • Create New...