Jump to content

Wolfram

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Wolfram's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak sluttstykke til en husqvarna mod 55 (mod155) ? Gikk ned i våpenskapet å skulle ha ut salongen og da var sluttstykket sporløst forsvunnet. Mistenker at det ligger på havets bunn etter at jeg dro ut på en øy for å avlive en sau for en bekjent. Har pratet med arms & ammo som jeg kjøpte geværet av, men de hadde ingen.
  2. Noen som vet om merbau kan brukes som stokkemne? Prøvd google, men eneste jeg fant var at det var stabilt med tanke på fuktighet.
  3. , litt mer kondens, en skikkelig varmskyting, litt saltvann og så ett halvt år i våpenskapet.... Hvordan får du til dette? For min del spruter jeg olje inn i løpet og kjører en boresnake uten kobberbørste gjennom i ny og ne.
  4. Noen som har vært borti dette før? Ser interessant ut, spesielt med tanke på fov. Noe for salongen? http://www.rusmilitary.com/html/sight_connect-01.htm
  5. Min salong med cci sub gikk hvertfall glatt gjennom et lastebildekk, dog det var et par år gammelt...
  6. Fikk ikke testet i dag fordi et annet problem oppsto. Holder på å montere picatinny skinne så jeg kan ha på kikkert nå som de åpne siktene er borte. Sleit noe vilt med å få borra opp løpet (brukte 5-6bor) der montasjeskruene skal stå, og nå når jeg prøver å gjenge opp får ikke gjengetappen tak. Gått gjennom 2 tapper nå (biltema), men de blir bare slitt runde når jeg prøver å gjenge på salongen. Har aldri hatt dette problemet før når jeg har gjenga andre ting. Er det spesialtapper som er ment til dette? Er forøvrig en husqvarna mod55 med oktagonalt løp, tiltenkt å være sekkebørse det er snakk om.
  7. LItt av begge. Er ikke helt parallelle, godstykkelsen er litt ujevn og gjengene er ca 1mm feil i forhold til senter av godset. Skal teste til torsdag med og uten demper. Uten vil det vel ikke påvirke løpet noe mer en f.eks. et siktekorn vil det vel?
  8. Har en salong hvor gjengene ikke er i senter, er snakk om 1-1,5mm. Vil dette ha noe å si for presisjonen? Har fyrt av et par skudd i bakken og det virker ikke som om kulene tar i demperen.
  9. To punkter til: + Ser kult ut - Ser stygt ut
  10. Så sett at jeg hadde oppbevart geværet mitt (sivilt) i låst skap på rommet i militæret sammen med tjenestevåpen (arbeidsplass?), ville jeg brutt loven da?
  11. S&B pmII 5-25x56 samt S&B short dot kan bekreftes. Trijicon accupoint er også prøvd ut, hvertfall der jeg var.
  12. Noen som vet hvor man kan få tak i baser, eventuelt picatinnyskinne til en Voere titan II? De som sitter på fra før er aluminium..
  13. Sorry, sånne oppfordringer bør me ikkje poste, sjølv om det var humoristisk meint. Mauser68
  14. Kun sett litt gjennom dette i militær sammenheng, men virka bra sammen med 2moa siktet. Hvis du i tillegg har 3x'n i twistmounten, så tar det jo ikke lang tid å sette den på ved lengre skudd...
  15. Noen som har lest noen tester om disse? Artig om de hadde fungert like bra som de ser ut
×
×
  • Create New...