Jump to content

skjørtejeger

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skjørtejeger

 • Birthday 01/03/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Første bud er å skjære av kjøttdeigkjøtt og lage kjøttdeigen av ett umørnet slakt. Viltkjøttdeigen blir mye saftigere og bedre av det. Jeg pleier å skjære ned slaktet innen 1 til 2 døgn. Kjøttdeigen blir da laget og frosset ned mens resten av kjøttet blir mørnet vakumpakket.
 2. Har ikke lest hele tråden her, men kan mann bestille en 202 i Cal 6,5x55 med flutet løp og alu kasse og synkro skjefte? Er det stor forskjell på vekta på synkroskleftet og outback skjeftet? Jeg er med andre ord ute etter en lett rifle.
 3. Jeg har nå min andre svarthund. Begge godkjente ettersøkshunder. Har ettersøk vært det viktigste for meg hadde jeg nok valgt en annen rase. For meg er det viktigst å ha en god bandhund til jakt, og trivelig familiehund og da er NES ett yppelig valg. Den fungerer godt som ettersøkshund og, visst den blir godt trent til det. Men det er vel sikrere å velge en Dachs eller Beagle visst du fortrinnsvis skal bruke den til ettersøk.
 4. Jeg har en 393 i cal 300winmag. 300 winmag bruker 375 holland&holland hylse som er krympet. Jeg vurderer å kjøpe meg ett 375 løp og montere på men er litt usikker på om det går i magasinet. Er det noen som har eller har hørt om Kongsberg 393 i cal 375???
 5. Flott film Ståle . Gratulerer med fin bukk.
 6. Fikk melding fra en kamerat som er i Rendalen på jakt om at mesteparten av reinen der har trekkt nord mot Tolga.
 7. Jeg og kjøpte 2 stk avtrekkerbøyler i stål fra samme kar nå nettopp. Betalte ikke noe ekstra moms. Ble vel sendt som brev. Det gikk bare to dager fra jeg bestilte, til varene kom med posten.
 8. Nå er det ikke fersksportrening jeg er ute etter, men trening med klauvsko kombinert med blod.
 9. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt kløvsko for legging av spor til ettersøkstrening?
 10. Jeg legger ut noen flere bilder av Mira . Vi var på hundeutstilling på Løkken i dag og hun ble best i sin klasse i valpeshowet Hun er 7 måneder gammel nå.
 11. Takk for svar. Må vel prøve å stille på utstillinga på Løkken, så får vi sjå kos det går. Jeg har hatt ho med på jakt en par ganger nå. Ikke fått skutt noe for henne enda, men vi snek inn på en stor kronhjort her om dagen uten at jeg fikk skutt.
 12. Finnes det en terminliste for utsilinger for elghunder? Har tenk å stille på utstilling med Mira, da helst i Midt-Norge.
 13. Er det noen som har testet forskjellig typer for til svarthund? Jeg bruker Labb vekst til min valp da det var det foret oppdretter brukte. Ser imidlertid at hun eter sin egen avføring til tider, Fikk tips om å bytte for av en jeg kjenner. Da det kunne tyde på att jeg brukte feil type for. Ellers så har det vel invirkning på pelsen hvilken type for som blir brukt. Er det noen som har erfaring med forsjellige typer for som vil dele litt info???? Hva fungere best.
 14. Jeg har kjøpt ho av Morten Midtflå. Han står oppført under oppderettere på http://www.elghundforbundet.no/" target="_blank
 15. Takk for det. Men skinnet kan bedra hun kan være en skikkelig ramp til tider
×
×
 • Create New...