Jump to content

Andrikén

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrikén

 • Birthday 09/20/1971

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Pent! Har aldri målt hastigheten. Og tror jeg skal bakke av litt på ladningen, jeg får flate hetter. Fra 50-200m må jeg stille 4 klikk.
 2. Takk .30 Herrett. Jeg har ikke vært så mye på Meheia som jeg hadde ønsket de siste åra. Men tenkte i vinter at skytinga måtte prioriteres høyere, så får vi se når diverse aktiviteter får lov til å starte opp igjen.🙄
 3. Serie skutt idag, på 100m med anlegg. Den svarte firkanten er 63mm x 63mm.
 4. Hei Dere. Hvordan gikk det med dette stevnet? Ble Dere mange? Det hørtes spennende ut å skyte "jaktfelt" med pistol.
 5. Takk folkens! Ja, det skal bli spennende å se hva jeg kan få til av presisjon med denne. Det er nok jeg som er den største begrensningen på presisjonen.
 6. Nå gjenstår det bare mye lading og skyting, så er jeg og pistolen klar for NM nasjonale øvelser til høsten. Et siste bilde av pistolen; Og et av 2 stk. 6x45 ved siden av .223;
 7. Da synes jeg det er på tide med et nytt bilde. Pistolen er fremdeles ikke helt ferdig, det gjenstår fremdeles noe oljing og annet småplukk. Fikk vært en tur på banen og skutt litt .223 i går så da er alt av komponenter til ammoen i hus, det blir spennende å komponere en ladning til denne. Føler jeg har litt lite info med mine komponenter, så her blir det måling, leting, lesing, kryssjekking og dobbeltsjekking for å få smelt av en så trygg smell som mulig.
 8. Nå er børsemakeren ferdig. Så da er det om å gjøre å finne tid til å hente jernet å få tatt noen nye bilder. Jeg håper på litt fri fra jobb en ettermiddag på nyåret, slik at det bare er å hive seg i bilen, for å rekke børsisens åpningstid. Da er bilturen unnagjort, og slik ser pistolen ut nå:
 9. Kaliberet blir 6x45. Hva burde jeg ha av dier for å lade til dette kaliberet? Jeg tenkte jeg skulle forme 223 hylser. Er det lurt å halspresse til contendere, etter å ha skutt hylsene i det aktuelle våpnet? Alle anbefalinger mottas med takk.
 10. Takk folkens. Det er noen små feil her og der, men jeg håper helheten blir god nok for denne gang. Det gjenstår noe finpuss ennå bla. farging og oljing. Jeg heller fremdeles mot 6x45. Det avhenger litt av tilgangen på fabrikkammo og på børsemakerens tilgang på kammerbrosj. To be continued!
 11. Nå er jeg kommet litt videre, og vil få våpenet sendt til børsemakeren for videre fremdrift.
 12. Det med klebing i kammeret er et godt argument, og TCU er jo mer historisk riktig i contendern. Det er ingen børsemakere som har fortalt meg noe om 6x45, det er mest jeg som har "falt" litt for kaliberet når jeg har lest om det.
 13. Det går fremover med filing og pussing på skjeftet, men ikke nok til at det kvalifiser til et nytt bilde enda. Når barna er lagt er det på tide å komme seg i garasjen igjen. Jeg heller fremdeles mot 6x45, men valget blir ikke tatt før evt. børsemaker er konsultert.
×
×
 • Create New...