Jump to content

Andrikén

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrikén

 • Birthday 09/20/1971

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Pent! Har aldri målt hastigheten. Og tror jeg skal bakke av litt på ladningen, jeg får flate hetter. Fra 50-200m må jeg stille 4 klikk.
 2. Takk .30 Herrett. Jeg har ikke vært så mye på Meheia som jeg hadde ønsket de siste åra. Men tenkte i vinter at skytinga måtte prioriteres høyere, så får vi se når diverse aktiviteter får lov til å starte opp igjen.🙄
 3. Serie skutt idag, på 100m med anlegg. Den svarte firkanten er 63mm x 63mm.
 4. Hei Dere. Hvordan gikk det med dette stevnet? Ble Dere mange? Det hørtes spennende ut å skyte "jaktfelt" med pistol.
 5. Andrikén

  Patronporno

  2 stk. 6x45 ved siden av .223 De første jeg har presset, fyllt med n133 og toppet med 77 grs. Lapua. Jeg har ikke fått skutt de ennå, så presisjonen er ukjent.
 6. Takk folkens! Ja, det skal bli spennende å se hva jeg kan få til av presisjon med denne. Det er nok jeg som er den største begrensningen på presisjonen.
 7. Nå gjenstår det bare mye lading og skyting, så er jeg og pistolen klar for NM nasjonale øvelser til høsten. Et siste bilde av pistolen; Og et av 2 stk. 6x45 ved siden av .223;
 8. Da synes jeg det er på tide med et nytt bilde. Pistolen er fremdeles ikke helt ferdig, det gjenstår fremdeles noe oljing og annet småplukk. Fikk vært en tur på banen og skutt litt .223 i går så da er alt av komponenter til ammoen i hus, det blir spennende å komponere en ladning til denne. Føler jeg har litt lite info med mine komponenter, så her blir det måling, leting, lesing, kryssjekking og dobbeltsjekking for å få smelt av en så trygg smell som mulig.
 9. Andrikén

  QL

  Flott, takk. Noen som vet om 6x45 , .243 kuler, er godt omhandlet i QL?
 10. Andrikén

  QL

  Hvem er den danske forhandleren og gjerne hvor?
 11. Nå er børsemakeren ferdig. Så da er det om å gjøre å finne tid til å hente jernet å få tatt noen nye bilder. Jeg håper på litt fri fra jobb en ettermiddag på nyåret, slik at det bare er å hive seg i bilen, for å rekke børsisens åpningstid. Da er bilturen unnagjort, og slik ser pistolen ut nå:
 12. Kaliberet blir 6x45. Hva burde jeg ha av dier for å lade til dette kaliberet? Jeg tenkte jeg skulle forme 223 hylser. Er det lurt å halspresse til contendere, etter å ha skutt hylsene i det aktuelle våpnet? Alle anbefalinger mottas med takk.
 13. Jeg kommer oppover til helga. Har noen med seg klubbvåpen (kms) så får jeg kanskje skutt mer enn en øvelse, TCen er hos børsemakeren. Tar med en kollega (nybegynner). Vi skal prøve å forberede oss på et jorde til torsdag.
×
×
 • Create New...