Jump to content

Bly

Members
 • Content Count

  3,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Bly last won the day on June 9 2020

Bly had the most liked content!

Community Reputation

738 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bly

  308 subsonic

  Jeg har jo også hatt fixe ideieer så det holder, og av og til trenger man å bli fortalt det? Jeg hadde f.eks ikke salongrifle i starten og hadde også store aversjoner mot det. Men i dag kan jeg ikke fatte og begripe på hva jeg tenkte den gangen... Skulle jeg starta på ny, så hadde salong stått først på lista. En jævla god en! Var jeg deg, hadde jeg bytta 10/22en mot noe skikkelig fint i samme kaliber. Noe som ligner på det du skal bruke til jakt. Evt. den rett trekkeren, om den suger?
 2. Bly

  Lyddemper

  WD 40? (men pass på optikken)
 3. Bly

  308 subsonic

  Hvorfor ikke støpe egen kuler om det skal være billig? Det andre spørsmålet mitt er; vil du virkelig ikke bruke 22LR? Det koster nesten ikke noe, du slipper å lade, som igjen gjør at man skyter sinsykt mye mere, som betyr mye mere trening. Av alle ting i en garderobe ville jeg ikke vært foruten en god 22LR som jeg kan trene med 😉 For meg hørest det ut som om du har en fix ide🙄
 4. Chassi er et vidt begrep og omfatter mye rart. Jeg ville tenkt at aluminium vil jeg ikke ha der det er kaldt. Jeg jakter i kaldt vær så det utgår. Til langhold fungerer det aller meste som du kan sette en tofort på. Det er egentlig vanskelig å svare på det du spør om, for alt blir egene preferanser. Den KRGen er billig sammenlignet med andre løsninger/stokker/chassis. Jeg mener å ha holdt i en, men har ingen formening om den er god eller dårlig? Om jeg skulle ha en sånn stokk, så hadde jeg vel kjøpt den før GRS, som jeg har lite til overs for både på grunn av utforming og konstruksjon.
 5. Du må bare være litt selektiv på hva du stapper inn i skapet😉
 6. Om det skal være stort så blir det ikke praktisk størrelse før man er her; https://www.ajprodukter.no/kontor-konferanse/verdioppbevaring/safe-og-sikkerhetsskap/dokumentskap/67635-25524329.wf?productId=25524330 To mindre skap er lettere å håndtere. Jeg har vært med på å flyte et skap på størrelse jeg linket til og det var litt arbeid. Ikke helt praktisk i et bolighus for å si det sånn.
 7. De blir ofte heller ikke så mye mørere av mørning ☺️
 8. I den størrelsen har jeg ingen, men jeg liker dette skapet; https://raufoss.no/nettbutikk/vapenskap/raufoss-premium-16-vapenskap/ Jeg liker nøkkel også 😉, mindre som kan gå til helvete..
 9. Mekanisk kodelås 😬. Vær så god å bli gal... ,med mindre du heter Egon Olsen 😂 Jeg ville styrt unna Franz Jager, de er dårlig/billig laga med staffasje på utsiden.
 10. Med 52 gr kule kan du nok fylle hylsa med N-11. Jeg bruker 24 gr N-11 på 80 gr MatchKing, og da er hylsa nokså full. Kula siter dypt i hylsa.
 11. Når jeg mørne sjøfugler, så gjør jeg det i en vakuumpose. Da er det mye mindre problemer med at kjøttet harskner. Jeg napper ut brystfile og føtter slik som i videoen chiefen.v-2 linket til så tidlig som mulig, også rett ned i lukket pose til jeg har mulighet for å vakuumere.
 12. Har du betalt med kredittkort kan du vel forsøke å få pengene tilbake ved å anmelde forholdet som svindel?
 13. Det er et vanskelig spørsmål. Karbonrør lages på mange måter, men vanligst er det med langsgående fiber og en vevd pynteduk på yttersiden. Et slikt rør er laget for å ta opp krefter i lengderetningen, ikke så mye slag og klem fra siden. Er det mye godstykkelse kan det kanskje gå bra med et slikt rør. Den andre utfordringen er hvordan du skal feste greia. Jeg skjønner ikke designet, men ser noen skruehull i ende av de tynne leppene. Er det der alt av krefter overføres? Det hadde hjulpet med bilde og beskrivelse av hva det er og hvordan det ser ut og virker...😉
 14. Så hvis du fjerner del "719" fra avtrekker så har du sikring, men ikke boltlås?
 15. Men har de identisk spor for boltlås i lukket stilling? STR bruker en gaffelformet lås; 202 bruker en enkel pinne/tapp;
×
×
 • Create New...