Jump to content

Appel

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Appel

 • Birthday 04/20/1992
 1. Ingen overhodet i nærheten av Østfold som kan ha dette, eventuelt har tenkt seg ut på jakt den nærmeste tiden som kunne avsett en labb eller to?
 2. Heisann Jeg er på utkikk etter noen harelabber, i håp om å få trent hunden på hare. Hadde satt veldig stor pris på det om noen skulle ha liggende jeg kunne hentet. Veldig gjerne ikke så alt for langt unna Sarpsborg med bil.
 3. Appel

  Eldre infanteririfler

  Kan jeg spøre hva som måtte til for å kunne bruke boksmag. på mausern?
 4. Appel

  RÅDYRJAKTA 2016

  Tja. Kanskje man skulle prøvd.. Er egentlig upåklagelig service hos xxl her, så er det ubrukelig/forekommer feil, tror jeg det ikke er noe problem.
 5. Appel

  RÅDYRJAKTA 2016

  https://www.xxl.no/wildwiew-stealth-cam ... 12_1_style Kan det være dette viltkameraet du mener? Eller kjøpte du kamera for lenger siden kanskje, at det kan ha gått ut av produksjon? Er selv på utkikk etter et brukbart kamera. Hadde vært fint med et par til å ha i ene terrenget. Begynner å bli rimelig klar og utålmodig!
 6. Appel

  Eldre infanteririfler

  Moro å høre. Må prøve å få tak på noe slikt! Må for all del ikke kaste den kassa der, fin gammal sak. Satser på å få skutt prøva til uka, og forhåpentligvis blir den med ut på tur på rådyrjakt i høst. Min skal holdes original hele veien. Går det an å evt få taki korn som er høyere? Får jo ikke justert bak noe lenger ned..
 7. Appel

  Eldre infanteririfler

  Flott børse! Nylig fått en selv, og fyrt av noen pakker, men prøver å justere litt på fremre sikte sideveis. Fått sånn tålig innafor nå, men den samler litt høyt. Noen som har vært borti samme problemet? Kan man spørre ang hvor man "kommer over" 1stk kasse med ammunisjon?
 8. Heisann, jeg har da vært så heldig å fått noen gamle ammotasker av min far. 2 stykk, den ene var full med clips med ammo, i den andre var kun halvparten full. Jeg lurer da på, hvor de kan være laget, brukt(eller hvor de SKULLE brukes) og når. Det er da noen forskjellige ammotyper, ikke kun en type, men jeg skal legge ut info og bilder, slik at noen som sikkert vet hva det er, hvor det er fra, og når det ble brukt osv, kan hjelpe meg. Mest trolig kan de være brukt i Lee Enfield . No 4 , disse brukte .303 , legger ut bilder her Bunnstemplet : CP 44 VII Bunnstemplet: 1943 GII V2 Bunnstemplet: 1943 DA Z + 2 av dette clipet består også av 2 W.K.A. 1942 .303 bunnstemplet: P151 IV81 8 39 Denne har et lysbrunt hylster ALLE skuddene har mål 7,9x56 , som da er .303, men det jeg lurer på står lenger oppe .
 9. Ja tusen akk, driver og lister opp ganske mange her nå se -Takk for alt av svar!
 10. Takk for info , begynner med det samme og liste opp. Men med tanke på søknaden-Hvor får jeg tak i den?
 11. Heisann, jeg har nå bestemt meg for å begynne å samle på patroner. Men det som er at jeg må ha søknad/bevis. Og hvordan jeg får det, vet jeg ikke riktig ennå. Jeg har søkt på søkefunksjonen men ikke funnet noen ting. derfor lurer jeg på om noen kan kort forklare hvor jeg kan få tak i en søknads-"lapp", og gjerne noen tips om hva som skal være med på søknaden, for at den mest mulig blir godkjent. Takker for alle svar mvh Appel !
×
×
 • Create New...