Jump to content

SniperElite

Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by SniperElite

  1. http://www.hagmans.se/no/rustbeskyttelse/carosol/e/11270/carosol-bodyspray/
  2. Da begynner endelig de utallige timene i kjelleren og gi frukter! Må si meg meget tilfreds så langt. Gjennstår bare å få på kolbekappe og prøve stokken i praktisk bruk nå. 3300 gram med kikkert og demper. Monterte kikkerten fra kombien 650 gram ca. Da swarowskien er i Østerike og får nye linser for øyeblikket. Kom over ett tilbud på timneyavtrekker jeg ikke kunne si nei til så da ble det handlet og montert det og... begynner og bli bra kruttpistol dette vertfall til mitt bruk. Blir spennende å se hvorda lakken og strukturen tåler hjortejakt i bratte vestlandslier til høsten... nå er den vertfall veldig ru og god.
  3. Boret hull til reimfestene i dag. Blir å fylle hullene med epoxy og støpe fast festene tenker jeg. Ingen grunn til at disse noengang skal ut igjenn. Fintilpasser underbeslaget og avstanden mellom det og kassen med tanke på å få inn magasinbrønnen. Blei ganske så bra Pussa ned etter et lag med epoxey og filler jeg la i går på de plassene det var størst ujevnheter i stokken. Freste ut spor til hevarmen så den ikke kommer i kontakt med stokken. La et tynt lag med epoxey uten filler over hele greia... så er det vel bare å pusse mere i morgen vil jeg tro så får vi se hvor mange ganger til jeg må gjennta dette før det blir lakkering... Gonatt.
  4. I am back Har fått pusla litt med stokken igjen siste 2 dagene. Lagt ett lag til med karbon på bakre del av stokken. "Bedda" inn underbeslaget. Frest ut spor til hevarmen. Hull til skruer mellom kassa og underbeslaget. Lagt på litt epoxey innvendig i stokken for å "rydde" litt opp Kjøpt inn lakk til jobben.
  5. Må bare beklage folkens men det går litt smått her omdagen... tida strekker rett og slett ikke til med jobb og små barn. Men mens vi venter på mere overskudd til å gjøre mere med stokken, lurer jeg litt på hvilken finish jeg skal ha på stokken? Maling? Lakk? Duracoating? Har lekt litt med tanken på å gummiaktig overflate alla slik plasi dip gummimaling.... slik som er brukt på verktøy og slik... Erfaringer og ideer mottas med takk
  6. Kappa kjernemnet på langs når jeg skullre ha inn alurørene og limte det fast med rikelig med epoxy. Og samtidig så limer jeg selvfølgelig de to kjernematerialbite sammen Også. Så er gjenomgående epoksy i hele stokken fra topp til bunn om du skjønner? Nermer meg to lag på hele stokken nå og virker bra stivt! Mulig det blir 3 lag rund pistolgrepet og bakskjeftet. Ca 400 gram nå. Fint vær i dag så da var det gått å ta med seg prosjektet ut i solen i dag
  7. Hei. Se litt lengere oppe i tråden så ser du at jeg har forsterket med alurør både framme og bak inn til kassa. Beddejobben i framkant og rekylklakken går ned i alurøret og bra kontakt rundt om på alle kanter så går nok bra det.
  8. Støping av løpskanslen ser ut til å ha fungert det. Pussepussepusse
  9. Jadda. Stålet gikk greitt å få ut av beddingen. Ser jeg har lagt på i rikelige mengder enkelteplasser... men en liten time med dremmelen så blir det bra! tok fatt på løpskanalen i samme slengen! Støping av kanalen nå med 1 lag kabonfiberduk. Får klare seg med 1 lag der. Opp i morgen tidlig og ta ut stålet igjenn. Nermer seg slutten på "vanskelige " jobber nå bare støping rundt underbeslaget igjenn så er det bare kosejobb igjenn! Kanskje
  10. Benyttet meg av biltema sin epyxy til beddejobben fordi det blir sagt at denne genererer mindre varme en west sin.. i kvanta over 40 gram. Kort fortalt så ble ikke dette så veeeldig bra for jeg fikk ikke blandet denne tykk nok tydeligvis for den hadde runnet ut noen plasser og etterlatt noen hulrom... sikkert ok nok for bare bedding men rent estetisk funker det bare ikke oppi hode mitt! Så da var det frammed dremmel og ta ut noe av den misslykkede beddejobbe. Blande ny laddning, nå med west system og filler, traffe mye bedre på tykkeheten denne gangen. Ble noe tilovers så la det på pistolgrepet for å ha litt å pusse på når finishen skal settes på grepet. Får se i morgen om det lar seg gjøre å få stålet løs fra stokken! Gikk fint sist men er "altid" like spennende
  11. Kjøpt ett døgn-løyve på rev? Kødder nå? Har jeg aldri i hørt om... og væfall aldri kommet til å betalt for..... du har blitt lurt! Revejakt finner du gratis omtrent over hele landet.
  12. Lag nr 2 på framskjeftet er nettopp lagt. Skal lure på om det blir nok med 2 lag jeg....? Erfaringer noen?
  13. Takk. Ja begynner og ta form nå. Med lett filler mener du eks 406?
  14. Da har jeg fått lagt første lag med karbonfiber og konklusjonen er at her trengs det pussing og ett lag til. Kanskje 2?
  15. Gått litt trått i det siste grunnet mangel på tid... Har fått pusset og formet stokkemnet slik jeg vil ha det. Avfetting og tørk nå så får vi se om det blir legging av karbonfiber snart. Må ta en runde og klippe til karbonfiberduken så det er klart før den jobben kan begynne.. 178 gram nå
  16. Begynt med kniven... og testa vinkelen på siktelinjen, fant ut att kolbekappen ble noe for høy... så korigering på vinkelen mellom frem og bakstokk måtte til. Ikke noe problem saga ut lite spor i nedkant bak kassa og limte sammen igjenn.
  17. Heisann! Ja dett hadde jo absolutt vært intresant det! Har kontaktet diab som pruduserer diviynesell for å høre om jeg kan få henter noe avkapp eller lignende der. Er i asker tror jeg. Hvor holder du til?
  18. Fuck it! Saga meg ett nytt emne av det jeg har jeg. Vanskelig å oppdrive xps 700... må kjøpe ei hel pakke og betale frakt så det er ikke aktuelt 3000+.. Blir det ikke stivt nok så får jeg se på det som trening... trengs sikkert da jeg ikke er noen ekspert på noen som helst måte.
×
×
  • Create New...