Jump to content

HanneH

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About HanneH

  • Birthday 05/30/1984

HanneH's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har et slikt til 300,- Bikkja sover søtt om natten, og i bilen i det buret, så klart viktig å feste det godt, men et helt greit bur.
  2. Dette gledet! Håper du får en fin helg med hunden!
  3. Lykke til, håper virkelig dere får tilbake hunden i god behold!!
  4. Jeg tror ikke du kan finne ut om tisper kan få innbilte svangerskap, det må vel bare testes med å kjøpe den, og sjekke det når tiden kommer. Jeg har tispe, naboen har hann-hund, jeg er fornøyd, naboen ikke. Alle har forskjellige synspunkter angåene dette, like mange erfaringer som det er eiere. Regner jo med at du har diskutert det med oppdretter, og du finner nok den rette for dere, uavhengig av kjønn. Lykke til!
  5. HanneH

    Hundenavn

    Jeg tenkte Zorro når jeg så den jeg!
  6. Cairn Terrier tispa vår. Blir ikke brukt på jakt, på annet enn andre husdyr hvertfall.. Men kan holde ut mange dager på fjellet, både sommer og vinter! Hun var med på gåsjakt i fjor da, hvertfall ikke skuddredd denne hunden! Bare noen mnd gammel her. Jaktbikkja til min mor, skjønneste grå jeg har møtt, nesten hvertfall.
  7. Gratulerer! Du kan gå på NTK sine sider, der skal det vel stå litt. Det finnes også et forum kun for alle slags Terriere, prøver å få igang litt jaktprat inne der, siden det er få, i forhold til terriere som er i de mange hjem, som blir brukt til jakt. http://www.terrierprat.com/ Velkommen til dere alle med terriere, eller et ønske om terrier.
  8. Så mange flotte bilder! Laikarasen har truffet meg midt i hjertet!
  9. For all del test om du/dere reagerer på laikaen FØR dere skaffer en... Her i huset er det kun Terrier-rasen som det ikke reageres på.
  10. Det ser jo ut som at de fleste er enige her, dette var et kjærkomment tiltak, for de som ikke har skjønt at det går ann å dressere hund på andre måter enn å bruke strøm. Det er jo kun snakk om regulering av en lov, nødvendigheten i enkelte situasjoner er der enda, men det sier seg vel selv at det skal gjøres av kyndige og opplærte (godkjente) instruktører. De som ikke har forstått akkurat det, forstår det kanskje nå...?
  11. Vakre bilder av både natur og hund!
  12. Flotte bilder av flotte hunder. Laikarasene er jammen noe for seg selv!
  13. Det var jammen artig å finne en tråd om denne mannen hvor de fleste er enige! Du tar litt feil da, en hund skal oppdras som et barn, som et hundebarn. Og gjør du en god del feil i starten med en valp, ja da kan du fort ende opp på et slikt program, eller hos veterinæren...
  14. Det er stort sett aldri hundens feil, og dette ser vi gang på gang i Millan sin tv-serie, trodde jeg skulle klikke selv på hun som hadde den Chihuahuaen, og som lot den være agresiv mot sønnen hennes. Dyr og mennesker tåler godt å bli tatt i, og en hund er en hund, med god oppdragelse en flott hund, med dårlig/uvitende oppdragelse en dårlig hund, også er det forskjellige grader innen god og dårlig selvsagt. Millan, som jeg ser det, bruker ikke unødvendig "makt". Her er det snakk om hunder som er agressive, som utgjør en trussel for seg og andre, ikke kun det, men det er der han tar litt ekstra i dem. Det er og forskjell på å trene en "lett umulig" hund bort fra aggresjon, og på å trene en som er fullstendig låst i aggresjonen. Da er det to ting som gjelder, og den mest brukte utveien er sprøyta. Støtter denne mannen fult ut i det han gjør, og jeg har også enda til gode å se at han utøver vold mot hunder.
  15. Ups, beklager! Takk for svar. Jeg visste igrunn om drivjakten på rådyr da, men nei, har ikke jegerprøven. Føler meg ikke stort klokere anngående Cairnen da, men det er kanskje ikke mye mer å vite.
×
×
  • Create New...