Jump to content

bfg

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bfg

  1. NJFF har for min del tre outs 1 knefall for blyforbudet i første omgang 2 Totalt unødvendig landsstyrevedtak fra noen år siden vedr "treningsskudd" med hagle 3 Lokale forhold vedr ferskvannsfiske. Siste utvikling vedr blyforbudet er ett mini skritt i riktig retning. Sentralstyret hadde vel i realiteten ikke noe valg mht fylkeslagene. Men sitter med en følelse av at det så langt er ett rimelig lunkent forsøk. Lukter røttent og politisk spillfekteri lang vei. Sitter med en uggen følelse av at hele sentralstyret i NJFF er mer politisk enn medlemsstyrt. Kommer ikke til å melde meg inn i NJFF igjen før jeg ser de går inn med full vilje og tyngde i ett eller annet på tvers av politisk korrekt tankegang.
  2. Informativt og flott som vanlig fra deg 35 VRM Men må innrømme at jeg begynner å bli seriøst nysgjerrig på kragen og da spesielt stokken Har fulgt prosjektet siden sluttstykkets dager.
  3. Engelsk setterne hette Pan. Skogs gud osv bla bla bla Bikkjer skal ha A i navnet så det høres når man allikevel skal skrike seg hes sa onkeln min når vi filosoferte over en tyrivarme For den første stemte navnet fortreffelig, når jeg slapp den i skogen så forsvant den som nevnte mytologiske vesen. Fløytinga var det derimot jeg som sto for selv om det ikke var på panfløyte.....hjalp ubetydelig På fjellet derimot var han genial, ble bedre i skogen også etter som alderen satte inn. Herlig hund, flott gemytt....savnern fortsatt.
  4. Ulv.. tre stk. Bildene tatt under rovdyrtelling i fjor, sporene er verifisert Bilde1: kryssing av stor innlandselv i minus 15. Bilde2: Tre dyr ... ett spor, med bytte av frontulv
  5. Synes ikke det er helt urimelig å stille spørsmålet. Hvis du kikker på ene videoen så er de jo helt inne og snuser på fotografen. Ikke hva jeg forbinder med vill adferd. Men noen ekspert på villsvin er jeg jo ikke, har aldri sett en slik vill kotelett
  6. Er det noen som har villsvin for kjøttproduksjon i nærheten? Dette kan da umulig være ville nøffere? Eller har artsspredningen fått litt tilsiktet "hjelp" på to ben og fire hjul.
  7. Var tidligere i en årrekke ganske aktiv, mest jegertrap for ÅJFF Greit nivå, men ble aldri noen topp, bedre på trening enn konkurranser (kunne det ha noe med nerver å gjøre ). Lå vel på det meste på 7-8000 skudd i året, sluttet av forskjellige grunner, men nå frister det å starte opp med litt skyting igjen for moro, siden det blir ny ny flott bane med flere muligheter og mere variasjon. Hehe ganske frustrende og ta en serie når man ikke skyter fast lengre. Hodet og kroppen vet hvordan det skal gjøres og føles, men de får det bare ikke helt til...automatikken, nøyaktigheten og stabiliteten er borte. Har i alle år benyttet Miroku... og har vært særdeles fornøyd med det.
×
×
  • Create New...