Jump to content

dbrownie

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dbrownie

  1. Hei. Vurder og kjøpe den nye Magicshine 1600 lumen for og ha i en skjærgårdsjeep som en slags lyskaster som jeg setter opp ved behov. Er det noen som vet om det finnes en passende 12volts lader til denne, eventuelt om det er mulighet for å koble lykten direkte på sigarettinntaket via passende adapter eller noe? Setter pris på det visst noen kan hjelpe meg her
  2. Takker for gode svar. Da er ett par Blackhawk Hellstorm i neopren på vei
  3. Heisann. Som topic sier er jeg ute etter noen gode albuebeskyttere til liggende skyting da jeg har problem med vonde albuer etter endt skyting. Har ett par fra før (husker ikke merke) men disse gir dårlig beskyttelse. Håper noen har noen gode tips her. Takk for eventuell hjelp
  4. Jeg har en Prohunter og jeg er veldig fornøyd med den. Stoffet virker veldig solid, og det er vel 5års garanti på den også. Har hatt min i 4 år nå og den ser nesten ikke brukt ut. Den er dog ganske varm og tung, så jeg bruker den helst ikke visst jeg skal gå mye i begynnelsen av sesongen.
  5. Noen som vet hva som er forskjellen på Leica ultravid 8x20 BL og 8x20 BR?
  6. Vurderte denne selv, men så kom jeg over denne testen og ble litt usikker. http://www.kontoret.no/Customers/ks/documents/Tester/test10x.pdf Der de skriver blant annet: Kikkert med innebygd avstandsmåler, men meget dårlig optikk. Frarådes.
  7. Takker for svar. Var kulebanekompensatoren som fristet meg. Noen som vet om en får kompensator for salong til ett Leupold kikkertsikte?
  8. interresant. Hvordan var siktet ellers? ok kvalitet og grei optikk?
  9. Hei. Er ute etter en liten og lett håndkikkert til bruk på rypejakt. Noen som har ett godt tips til meg?
  10. Det fulgte hvertfall ikke med på min, og i følge forhandlern jeg kjøpte med fulgte det aldri med. Tok en telefon til Jakt og Friluft å de sendte meg det jeg trengte. Va enkelt og montere selv.
  11. Hallo. Har hatt denne i endel år nå, å den gjør jobben sin den Ser blant annet jaktdepoet skal ha 4500kr for den, så 1500kr er ikke gale pris tror jeg.
  12. www.magasinet.no har hvertfall. Vet det er flere nettbutikker som har den
  13. Jeg ble litt usikker jeg nå. På min stokk så var det verken fester eller noe, kun treverk Menst andre jeg har snakket med så var det reimfester ferdig montert.
  14. Hei. Var å kjøpte meg ny stokk til rilfen min i dag, gikk for en Kkc stokk. Men, det var ikke reimfester på den, å ikke fulgte det med noe heller. Leveres stokkene fra fabrikk uten fester? På hjemmesiden til blant annet Wingevåpen (det var ikke her jeg kjøpte stokken) at: Det medfølger rembølefester og nødvendige braketter og skruer. Noen andre med Kkc stokk her som kan fortelle meg om det var fester ferdig montert eller om at det eventuelt fulgte med fester til og montere selv?
  15. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg med ladedata til Sierra Pro-hunter 30cal .308w 110GR?
  16. Hei. Er ute etter en ny kamuflasje jaktdress. Vil ha en som er vanntett og vindtett (goretex og lignende) og helst ikke er for varm og tung. Skal brukes mest på hjortejakt, men vil bli brukt på rypefjellet også. Har fra før en Harkila prohunter jaktdress som jeg er meget fornøyd med, men den er ikke kamuflert og den blir for varm og tung for rypejakt. Noen som har ett godt tips til meg? Eventuelt blir det å kjøpe en ny lett dress uten kamo, åsså kjøpe ett sånt sett kamuflasje som du har utenfor dressen. Alle tips og erfaringer taes i mot med takknemmelighet.
  17. Hvorfor får du mindre lyst av å jakte av en sånn video? Jakter du på denne måten? Fordi om noen idioter gjør noe sånt så betyr jo det ikke at all jakt foregår slikt.
  18. Skytebaner er det i Olsvika, ikke så langt fra Moa senteret om du vet hvor det er. Visst du melder deg inn i Ålesund Jeger og sportsfiske forening så har du vel mulighet til å delta på hjortejakt på gården de eier. Angående våpenskap så MÅ du vel ha det skal du oppbevare rifla di lovlig der.
  19. Tror ikke den er orginalt gjenget for demper, men mange forhandlere har fått de gjenget opp på forhånd. Når jeg kjøpte min var den ferdig gjenget
  20. dbrownie

    Kniven min

    Hva kaller du den? Flåtten? hehe Minnte meg veldig mye om en flått.
  21. Hmm, nå er det en stund siden jeg satte på min, så jeg husker ikke helt Muligens det var bare å skru den rett på. Uansett er det ikke noe avansert sak.
  22. Bare og bestille Har selv og jeg synes den er genial.
  23. dbrownie

    Ruger 10/22

    Gummi "bufferen" bak sluttstykke slites ikke ut etter 3-400 skudd... Jeg har det på min, å jeg tror jeg har skutt ett par tusen skudd med den hittil uten at den er slitt. Spørst kanskje litt på kvaliteten på den du kjøper. Angående løse pinner så bruker jeg en liten dråpe svak lim på min sin for å holde de på plass. OBS ikke bruk superlim.
×
×
  • Create New...