Jump to content

Ole

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ole's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ole

    1911-tråden

    Der hva et nytt familiemedlem kommet i skapet. Colt ACE trur det er en 1945 utgave. Det er viktig å ta vare på di eldre også.
  2. Ole

    Colt ACE

    Takk takk litt klokere men ikkje helt sikker på at alt er fra 1932.
  3. Ole

    Colt ACE

    E det noen som kan gi meg årstallet denne hva produsert ?
  4. Jeg har en Ransom Rest. Blir lite brukt, mye som må ta hensyn til når den skal monteres, skal plasseres på et stødig underlag, må skrue's fast i bordet eller bruke kraftige skrutvine. Om den er verd pengene, for privat person NEI for Børsemaker kansje.
  5. Ole

    7,62 x 25 Tokarev

    Tenker litt på å kjøpe en CZ mod 52 i kal. 7,62x25 Tokarev Og lure på om det er muligheter å kjøpe fabrikkamunisjon til den noen steder i Norge
  6. Ole

    Grep

    Hvor får man tak i billige grep til Hammerli mod 150 (free pistol)
  7. Ole

    FAS .22

    Har solgt 3 stk de siste årene og dem har gått for 1500,- pr. stk.
  8. Hvordan svartkrutt er mest egnet til en 45 kal perkusjon rifle (David Pedersoli) ? Har prøvd litt med ppp (43gr.) men den gikk alt får høyt ca 1 meter på 100 meter hold.
  9. Har du handlet hos dem før ??
  10. Har sett i avtrekksystemet på begge to og det er litt forskjell, tenkte å prøve hammerfjæren til Ruger for å se om det blir tyngre på avtrekket.
  11. Har skaffet meg en revolver av merke US.ARMS mod ABILINE i kal 44 mag dette er en kopi av en Ruger Blackhawk. Er det noen som vet om delene til Ruger Blackhawk passer til denne Revolveren Den jeg har skaffet meg er alt for lett på avtrekket.
  12. Ole

    Hammerli mod 280

    Takker så mye Woff, det hva akkurat det æ hva ute etter.
  13. Ole

    Hammerli mod 280

    E det noen som vet hvor man får tak i instruksjonsboken til hammerli mod 280 treng å justere avtrekket ??
  14. Det er veldig mange gode pistoler på markede. DET JEG anbefaler er prøv så mange som mulig før du/dere kjøper noe. Det er sikkert mange forskjellige pistoler i klubben din og jeg har enda tilgode å høre at man ikkje har fått prøvd et våpen som noen andre eier. Det er synd å kjøpe noe til 10-15.000,- også finner man ut at det hva et annen man skulle ha kjøpt, kan bli vanskelig å selge igjen og man kan tape penger på slik. (snakker av erfaring)
  15. Ole

    Spesialrevoler

    Har fått tak i en S&W mod 17-2 som jeg lure på om jeg skal lage spesialrevoler av, så lure jeg på følgende, løpet som står på er 6" hvor mye må kapes før at den skal gå i "kassa" og må det slipes noe av grepsrammen ?? Regner med at det er noen som har gjort dette før.
×
×
  • Create New...