Jump to content

Neiakim

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Neiakim's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva gjør bilder av den Mauseren i Rinos prosjekttråd om ombygging av Brno 600 og 602 rifler. Er det ikke en tråd om Mausere som vil være bedre egnet?
  2. Husk å sjekke artikkelen din fatter. Rett feilen..
  3. Det er vel en ny sak med ei pipe til på trappene. Og da kan jeg ta nitren
  4. Hei. Ta en kikk på rifla som fatter har lagt ut for salg på salgssidene. Den bør dekke det trådstarter vil ha. 458 Lott virker. Det kan jeg skrive under på. Og den er god å skyte med. Og fordelen er vel at du har mulighet til å trene billig og har mulighet til å lade alt fra lette ladninger til ladninger som takler alt. Hilsen Joakim
  5. Se der ja Finn Ole. Det var det bildet jeg tenkte på. Kongebra! Jeg hadde det på forrige skolepc, men den kræsja. Det er så artig med det bildet for jeg fikk jo filma da du skjøt den der. Med fall og hele greia. Drittgøy.. Og spennende.. Ilatad. Jeg viste ikke om den siden. Det ligger jo plenty av video av turen som Finn Ole har bilder fra jo. Til og med impalaen hans. Dette var gøy å se på. Takk for linken. Men det tok jammen tid for pcn å laste filene?? Håper på å reise ned neste måned. Skulle vært gøy og spennende å forsøke å knele en kudu. Eller en wildebeest. Eller en gemsbok. Og kanskje gjøre det med dobbeltrifla til fatter. Kjedelig å reise alene. Så hvis noen har lyst til å slå følge??
  6. Hei Finn Ole. Så fint å se deg og bildene dine igjen. Skulle ønske de dagene kom tilbake. Syns de gikk alt for fort. Har du foresten bilde av oss to? Håper jeg kan få fiksa noen dager fri fra skolen sånn at jeg kan stikke ned til fatter en tur. Har så lyst til å forsøke meg på en kudu eller gnu.
  7. Fy fillern. Dette var dårlig gjort. Jeg lengter så tilbake til Driefontein. Ønsker meg den kjempestore kuduen vi så. Skal du ned til fatter nå før påske Bjørn? Ny nyala eller kudu på gang?
  8. Ser du skrev om da jeg og Temba gikk drev for deg i Nyala-vally. Det er bokstavelig talt det tetteste jævelskapet av noe kratt jeg noen sinne har vært inni. Neste gang er det din tur til å tusle inni der for meg.
  9. Hei TargetMaster. Ta en tur nedover. Det er no du aldri vil angre på. Jeg har lyst til å reise tilbake hver dag jeg.
  10. Hei bippestankelbein. Nå har jeg endelig vært der så det er kanskje lett for meg og si det, men det er ikke noe å tenke på. Det er bare å pusse rifla, få ut penger, pakk shorts og skjorte og reis. Fatter er på Driefontein i Mars og Juli og August.
  11. Takk takk Ilatad! Ja, det var en fantastisk fin og ålreit tur, med mange fine og uforglemmelige minner! Jeg hadde det kjempe flott og jeg syntes ikke reisen var så ille heller! Nja, men de årene er det verdt å spare, for en gang må bli den første, å jeg er helt sikker på hvis du drar ditt, så vil du nok dra ditt igjen senere! Jeg tviler utrolig sterkt på at du vil angre hvis du gjør det!
  12. Hi Richard, nice to finaly see you here! I hope you are ok. It is been long time sinse I saw you. Please give my regards to your fammily and your dogs from me. Spesial regard to Wors. Hehe Joakim Hals.
  13. Hallo Richard! Nice to see you here. Joakim
  14. Takk, takk Ranger. Glad du likte filmen. Du smilte nok ikke like mye som det jeg gjorde! Jeg var nok kanskje litt mer stolt enn fatter, det var jo tross alt mine første afrikanske dyr og safari. Bamrud. Joda, buste hue kunne nok ha vert hva som helst, hehe. Jeg kommer aldri til å glemme den turen, jakten og alle timene vi hadde ved spisebordet og bålet om kvelden, det var virkelig hyggelig og jeg lærte en god del av dere alle. Savner den tiden sammen med dere, men som igjen gjeld så har jeg veldig mange gode minner! 9fla. Hei hei Bjørn. gikk litt tid før det gikk opp for meg hvem du var. Lengter du tilbake til Driefontein? hehe..
  15. Hehe, må si meg enig der Bamrud. Var vel Bjørn og Ronny som var kom med de verste og råeste utrykkene som jeg har ført i hvert fall. For å si det sånn, så var det i hvert fall ingen verdens problem å smile på bilder! Etter jeg var på turen med dere gutter så fikk jeg vite hva ei glefse var, lurvekjenn osv. tror ikke jeg skal dra den lengre. PS: Glad fatter er flink til å redigere og sensurere. Edit: DVDplata ble fin Finn Ole. Gled deg til du får den. Jeg syntes det impala fallet ditt ble veldig bra! Gratulerer igjen
×
×
  • Create New...