Jump to content

vectra

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

vectra's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vil svært gjerne få leid meg nytt terreng i området Sveio, tysvær eller vikedal. noen som har tips/ vet om noen som har tilgjengelig?
  2. okay trur nok jeg skal gå i butikken og prøve begge to ja. takk for gode råd alle sammen
  3. Hei Jeg har tenkte å skifte stokk på tikka t3'en min, men er litt usikker på hva jeg burde velge. Noen som har noe erfaring med disse to, og kan hjelpe meg i riktig rettning??
  4. Jeg skaut min første hjort igår
  5. Gå til nærmeste mekaniske yrkesfagskole og hør med lærerne der om de kan gjøre det for deg. De tar som regel ikke noe spesielt for det.
  6. go dag Eg skal ha meg ny kikkert, men vet ikke hvilken kikkert eg skal kjøpe. Er det noen som har noen tips til kikkert til under 6000 som eg skal ha med meg på storviltjakt?? Fant ut at eg måtte ha meg ny kikkert i fjor etter at eg hadde me meg ein gammel bushnell kikkert som dogget hele tiden
  7. Da skal jeg gjøre et forsøk på bygda, sette inn annonse og se om jeg har hellet med meg takk for gode råd folkens:)
  8. hørtes greit ut. Har du jaktet der eller? Ser han har annonse inne på finn
  9. Hei. Jeg bor i Kopervik på Karmøy og er inne i mitt andre som jeger nå, og prøver å få tak i hjort og rådyrjakt, men med lite hell. meldte meg på et par trekkninger ifjor og fikk et rådyrløyve i Sveio, men det ble ikke noe bukk på meg. Vill helst ha et jakt område over flere år som jeg kan gjøre meg kjent i Er det noen som har noen tips om hvordan jeg skal gå frem? Er det vanlig å gå på døren til folk å spøre f.eks? Har noen hatt suksess med å legge inn annonser i avisen osv? Alt av råd er hjertlig velkommen å visst noen vet om noe jakt som er tilgjengelig hadde det vært helmaks
  10. ja jeg har tilgang til gode maskiner som er skikkelig opprettet og kalibrert, så det er ikke problem . satt på jobb her en kveld og tegnet og lagde program i mastercam, så jeg tar det mest sannsynlig i den styrte benken.
  11. Go dag. Jeg jobber tildagelig som maskinarbeider, og skal gjenge opp løpet på min tikka t3 lite 6,5x55 for montering av lyddemper. Lurer rett å slett bare på om det er andre som har gjort det samme, og kan dele sine erfaringer rundt dette.
×
×
  • Create New...