Jump to content

førsten

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About førsten

  • Birthday 05/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

førsten's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en ATN NVG7 Gen 2+. Den er jeg veldig fornøyd med! Er det stjerneklart så ser man "helt tydelig" dyr på 100 meter. Det er ikke nødvendig å bruke ir lykten hvis det ikke er helt mørkt. (Dvs inne i boden f.eks.) Man kan se bladene på trærne på 70 meter når man står i skogen og det er så mørkt at man ikke kan se mer enn en meter forran seg uten nattkikkerten. Denne kikkerten er laget for å bevege seg med,så det følger med hodemontasje. Eneste ulempen er at det bare er ei linse,så du mister dybdesynet. Men for å ligge og kikke på dyr er den genial! Men prisen er jo litt stiv kansje. Jeg synes den er verdt pengene, fordi jeg ble helt hekta etter et par turer i skauen! Utrolig mye dyreliv om natta! Har hatt ett par gen1 nattkikkerter. Di var ikke verdt pengene i det hele tatt. Jeg så nesten ingen ting hvis jeg ikke brukte ir lykten, og selv med den så så jeg ikke stort over 30 meter.
  2. Jeg bruker remington UMC. De går veldig godt i min Rem 700 SPS i 30.06. Har også samme treffpunkt som Oryx.
  3. Jeg ville gått for denne: http://www.pelishop.no/ds_product_info.php/cPath/36/products_id/65 Får den vesentlig billigere på ebay.. http://cgi.ebay.com/PELICAN-1720-TAN-CASE-WITH-FOAM_W0QQitemZ200373379212QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea72f208c&_trksid=p4999.c0.m14 Men da må man jo regne med toll og moms.
  4. Ca 17,5 cm fra gassblokka til munningen av løpet på en 16" carabin. Ca 20,5 cm med påmontert A2 flammedemper.
  5. Jeg fikk godkjenning på en ekstra upper som våpendel uten problemer. Søkte om løp og låsekasse og satt upper i parantes. Fikk beskjed om at dette ble behandlet som et vanlig løpssett til ei systemrifle.
  6. Hadde en stuert som jeg regner med tilberedde geita slik: Først runke den til den nesten kommer. Så avlive den med å stresse den ihjel. Smaker fryktelig,men skal si man blir fort mett!
  7. http://www.websitefolder.net/practac/art-8.asp?id=71&iPageID=52 Er ikke denne ganske lik?
  8. http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/pre ... ?id=570560
  9. Er det? http://www.extremeshockusa.com/cgistore ... 27490.8004 Denne er mulig å få tak i her på berget, men den krever krapp riflestigning og lang friflukt. Hvor får man kjøpt disse i Norge?
  10. førsten

    Russisk ammo.

    Har tatt en liten test hær med knipetanga. Remington UMC kneip jeg over med ei hånd. Barnaul måtte jeg bruke en del mere krefter på,men gikk greit. Forsvarets miljøammo ble det så vidt merke i selv om jeg klemte med begge hendene. Så er ikke så veldig skeptisk på løps slitasje med Barnaul. Med tanke på prisen så er nok den lille ekstra slitasjen værdt det..... Og jeg tviler sterkt på at man kan komme opp i det slitasjeområdet som man får med miljøkula til forsvaret med Barnaul. Noen som vet om hvordan kula i wolf er?
  11. Nei du trenger ikke bygge om kolba. Har selv en remington 700 sps,og den er ganske rett i kolba. Og jeg er ikke særlig lang i nakken. Men ingen problem med litt høy montasje. At krysset blir større ved mer forstørrelse vil jeg si er en bagatell. Bruker ikke mer enn 4x forstørrelse når jeg er på jakt,og selv med 12x forstørelse så er ikke trådkårset i midten så veldig stort. Men litt lenger til siden så bygger trådkorset litt tykkere,og dette blir ganske stort ved større forstørrelse. Men som sagt,ikke noe problem. Tviler på at du vil angre ved å kjøpe denne kikkerten!
  12. Har nevnte kikkert,og kan bare si løp og kjøp! Er kjempefornøyd! Perfekt for skumringsjakt.Man får fryktelig mye sikte for pengene. Lyset er fryktelig svakt,men dette er ikke noe aimpoint,så det er ikke noe problem. Men kunne godt hatt det litt sterkere. Men når omgivelseslyset er svakt så er lyset i kikkerten mer enn sterkt nok. Eneste negative jeg kan si om denne kikkerten er at man får dorulleffekt fra 3 til 4 ganger forstørrelse. Og at krysset i siktet forstørres med forstørrelsen du stiller siktet i. Men for vanlig jaktbruk er ikke dette noe problem. Optikken er kjempebra! Masse god kikkert for pengene. Dette siktet kan trygt anbefales!
  13. Må få lurt med meg madammen på romantisk tur til Oslo,med en liten stopp i Drammen for å bunkre 45 acp
×
×
  • Create New...