Jump to content

Homer Simpson

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Homer Simpson

  Klikkpatron

  Har faktisk sett akkurat samme type "klikkpatron" i hylla hos en lokal børsemaker. Så det kan jo virke som noen mener det er godt nok.
 2. Bestilte en del kuler og hylser i nettbutikken til Vapex i juli, fikk umiddelbart en ordrebekreftelse og beskjed om at jeg kom til å mota en mail om betaling og levering. Har enda ikke hørt noe fra dem, kunne sikkert ha etterlyst bestillingen. Men handlet heller hos Hjemmelading.no, da lå pakken på posten etter to tre dager.
 3. Handler rett som det er fra The Opticzone. Hvorfor vil du dele bestilling?
 4. Lyden av selve skuddet blir vel like mye dempet på halvauto som boltvåpen, men på halvauto støyer jo mekanismen en del. Har en 452 varmint selv, å lyden kan sammenlignes med et luftgevær. Så det er ganske stor forskjell på vanlig demper og heldempet. En annen fordel er at siden løpet er såppas kort, er det meste av standard ammo subsonisk.
 5. Hva med Rhino og Partizan kuler? Finner ikke BC på disse. Gjelder riflekuler i cal .224 og .308
 6. Til mitt bruk fungerer to batterilamper fra biltema, stripset oppå buene helt utmerket ved skyting i mørket. Koster vel ca 30kr stykket. Så det havnet på under 100 lappen, strips inkludert.
 7. Har også et tilleggsspørsmål. Hvor helseskadelig er egentlig N-500 serien, ble litt skeptisk da jeg leste på boksen. Meget giftig, bruk vernehansker, farlig å innånde osv. Hva er det eventuelt som gjør 500 serien så mye farligere en 100 serien?
 8. Har handlet en god del fra utlandet, og det varierer faktisk endel hvordan man betaler moms. Som regel kommer momsen som oppkrav du må betale for å få ut pakken, noen ganger kommer den som vedlakt faktura, noen ganger får du en faktura i posten etter noen dager og noen ganger hører man ingeting.
 9. Noen som har ladedata for 175gr Partizan FMJ BT i 30-06?
×
×
 • Create New...