Jump to content

P.B.-682

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

P.B.-682's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ta kontakt med spetsklubbens avlsråd så får du alle de rådene du trenger ifm med parring og avl av Nobsen. Da er du med på å ivareta en god rasestandard og friske hunder i fremtiden. http://www.nsfn.no/index.php/avl/avlsradet NSFN advarer sterkt mot kjøp fra kull som ikke er anbefalt/godkjent av klubbens avlsråd.
  2. Det er skyting på Losby i juli. http://www.lorenskogss.no/index.php?page=skytetider" target="_blank https://www.facebook.com/LorenskogSportsskyttere
  3. Lørenskog Sportsskyttere MEDLEM FULL SERIE KR. 60,00 FULL SERIE JUNIOR KR. 35,00 DUER KR. 40,00 PATRONER KR. 50,00 IKKE MEDLEM FULL SERIE KR. 90,00 FULL SERIE JUNIOR KR. 35,00 DUER KR. 40,00 PATRONER KR. 50,00
  4. Akershus Lørenskog Losby Lørenskog Sportsskyttere 2 x Jegertrap/Nordisktrap Skeetbane ferdigstilles våren 2013 www.lorenskogss.no
  5. 34 dager igjen!! http://www.timeanddate.com/counters/cus ... sec&p0=187 Testa gamletispa på bjørn på Eleverum i fjor. Den brøy hu seg ikke om.. Blir spennende å se hvordan valpen på da 4. mnd reagerer på bjønnespor..
  6. Bruker Winchester PowerPoint 130gr. Er fornøyd med disse både på presisjon og pris. Bak har jeg lagt 51,7gr med N-160, og da suser det av gårde i 2840 f/sek. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 1213878892
  7. Norgesmesteren er kåret. http://nsfn.no/arkiv/jaktprover/arkiv_j ... r_NM10.htm
  8. Ivrigste? Kan ikke kalle slike for jegere eller fangstmenn i det hele tatt.. Enkelte har ikke noen forståelse for hva jakt og fangst innebærer. Det at dette allerede ble forbudt i 1932 sier jo sitt angående humaniteten på denne fangstmetoden.. At noen i det hele tatt vurderer å sette ut slikt, er helt horribelt. Håper noen veit hvem dette er å sørger for at onkel blå får vite, så de forhåpentligvis kan bli fradømt retten til å drive med jakt og fangst for all fremtid.
  9. Kjøpte en tilsvarende fra sverige for er år siden. Fin som markeringsdekken, men med sendern på toppen blir den topptung og sklir med på siden. Hvis den skal sitte stabilt må den strammes så det blir ubehagelig for bikkja. Burde vært sydd inn.gummi langs siden så tror jeg den hadde sitti bedre. Bruker den på Finsk spets. Sendern henger fortsatt rundt halsen.. Tenkte jeg skulle se om jeg får modda dekkenet litt..
  10. http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5329692.ece Ikke bra.....
  11. Ikke overraska.. Er vel bare Galven som blei flytta, og det var minimum en ulv til i traktene i fjor.. Så spor etter min. 2 stykk i fjor høst.. Men det har vel ikke blitt dokumentert noe ulvedrept sau i RASA i sommer? Kun tatt av bjønn og jerv..
  12. Star Baikal har en slik man kan folde sammen. Mod. 18 E tror jeg modellen heter..
  13. Har kjøpt Federal Slug av Winge for en tid tilbake. De kan sikkert skaffe..
  14. Har jakta i de områdene i mange år. Kan ikke si jeg har noe spesielt inntrykk av at den sitter mer i buska der en andre steder om høsten - 50/50 vil jeg tro.. Jakter med spets, så da spiller det liten trille om den holder mest til på bakken eller i krona.. Men det avhenger av hvilken biotop en jakter i da.. Vandra på kryss og tvers der i sommer og da var det mest fugl å finne på bakken..
×
×
  • Create New...