Jump to content

Jaukim

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jaukim

 • Birthday 05/10/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaukim

  1911-tråden

  Det var ein grei video om saken ja Da ser det ut som eg må slipe ja. Trur eg heller prøver meg på magpul sine grepsplater som razumny anbefaler lengre opp til å begynne med. Nokon som veit om eg trenger nye skruer til magpul sine grepsplater?
 2. Jaukim

  1911-tråden

  Ser litt på grepsplater på brownells.no og synest VZ grips sine grepsplater er fine. Men på detaljer står det: Ambidextrous safty cut: No. Pistolen min har sikringer på venstre og høgre siden. Vil da disse grepsplatene fra VZ grips likevel passe? VZ GRIPS 1911 OPERATOR II G10 GRIPS
 3. Jaukim

  1911-tråden

  Takker for svar ser ut som at jeg må eksperimentere litt ja. Extendeg mag release blir dyrt vist jeg ikke kan bruke den. Vil helst unngå å file i grepsplatene, så kanskje jeg bestiller nye tynnere plater. Kan teste ut forskjellige fjærer og .
 4. Jaukim

  1911-tråden

  Har tenkt at det kan bli et problem ja, så kanskje en slik: WILSON COMBAT 1911 EXTENDED MAGAZINE RELEASE Eller en slik: GUN CRAFT PARA ORDNANCE MAGAZINE RELEASE Er bedre? Skyter for det meste med 2 hender. Trenger ikke være en paddel, men noe som gjør det litt lettere å nå magasinutløyseren funker. Noen som har erfaring generelt på andre 1911 og?
 5. Jaukim

  1911-tråden

  Noen som har erfaring med å upgradere magasinutløyseren til SW1911 med RO CO grepsplater? Jeg har problemer med å nå frem til den orignale magasinutøyseren med tommelen og tenker å montere en slik: WILSON COMBAT 1911 OVERSIZED MAGAZINE RELEASE Men vet ikke om den passer med grepsplatene da disse er litt "tjukkere" en på andre 1911'er. Litt bilder for å illustrere: Noen som vet?
 6. Ok, takk for svar. Fant ikke svar om dette på google eller søkefunksjonen.
 7. Ligger 4stk 10-skudds magasin til beretta 76 på finn, vil disse passe beretta m71?
 8. Søren klype, tenkte det ikke, men verdt et forsøk Lurer nå på å kontakte schou våpen siden de er beretta forhandler, kanskje de kan være behjelpelig. Har også fundert på å bestille fra USA men det virker stress Til dags dato har jeg bare 1 stk 8 skudds magasin der "mateknappen" mangler.
 9. Jeg vekker opp tråden litt hehe... Noen som vet om magasin til beretta m87 cheetah passer til beretta m71?
 10. dette såg veldig bra ut mteinum!
 11. Gratulerer mtenium vakker pistol. Bare til å legge ut bilder når du har fått treskjeftene, det er det tråden er til Kanskje du kan sondere ebay for hylstere, noe som denne: Hunter brand leather long pistol gun holster 1100-50 OE, vist den ikke blir for lang da.
 12. I dag kom Crosman Power Pack PLUS settet i posten (veldig raskt må jeg si ). Monterte settet ganske med en gang og testet 2240'en etterpå. Merker at det er litt tyngre å dra bolten bak på grunn av hammerfjæren som er litt kraftigere, avtrekket er også noe tyngre. Pistolen lager mye mer lyd, litt høyere enn et salongevær som skyter standard ammo vil jeg påstå (naboene trudde sikkert at det var det jeg skjøt med) . Jeg skjøt på blink og flasker på ca 10m og traff noenlunde der jeg siktet. Fikk ca 18 skudd ut av en 12g Co2 rense patron (som var bedre enn jeg håpet på). Skal teste presisjonen senere. Setter slik det kom i posten Montering Prøveskyting Neste kjøp blir mest sannsynlig et nytt avtrekksystem, lengre bolt, polering av hammeren og senere kanskje et rødpunktsikte.
 13. Jeg har lurt litt på dette avtrekket: Crosman Deluxe Two Stage Adjustable Trigger System, litt dyrt men kanskje verdt det? Fra før har jeg klippet av 1 vridning på avtrekksfjæra, blei litt bedre men fortsatt ikke bra. Har nettopp bestilt dette settet på ebay: Crosman Power Pack PLUS - Power Valve, Spring & Max Flow Bushing Blir spennede å se hva det gjør med presisjonen og hvor lenge en co2 patron varer
 14. Har bare testet 3 forskjellig ammo fra gamo, fordi det er det jeg får tak i hos den lokale sportsforhandleren. Gamo TS-22 long distance og expander gikk best på 10m (21mm og 22mm). Har ikke moddet noe med trykket/kraften enda. Eneste forskjellen er at bolten er et par mm lengre. Avtrekket er ræva, så mulig jeg gjør en liten oppgradering der (Blinker fra gamo er noe dritt forresten, styr unna)
 15. Jeg laster opp bildet på photobucket eller bildr.no og så setter jeg inn bildets "url" (Img knappen) her inne. Jeg har angret litt i etterkant at jeg ikke gikk for en 2300 istendenfor, så slipper 2240'en å ta opp plass i våpenskapet, suger også at en må søke om et nytt løp (lengre) som er en stor del av oppgraderingen når det gjelder kraft og presisjon. Men jeg kan fortsatt kjøpe bolt og løp til 4.5mm da, hehe. Har ikke postet i denne tråden på lenge, har heller ikke gjort noe nytt med 2240'en, har kjøpt inn forskjellig ammo, men det er alt. Nå har jeg fått meg en HW40 som jeg trener presisjon med i låven . Men artig om andre vil poste i denne tråden.
×
×
 • Create New...