Jump to content

hole in one

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hole in one

  1. Ja det ser nok ut som om jeg må ut på bygda få lånt meg en 320
  2. Hei, noen som vet hvordan en parrer en alpha 100 i astro modus med t5 bånd ? Fått nytt bånd og vet ikke ID på den ..kommer ikke noen valg opp slik det gjorde med 320 med å holde knappen inne på bandet får å legge til hund. Har ikke tilgang på 320 lenger så jeg får ikke brukt den til å finne ut ID .
  3. Jeg ser at lasteplanet på can-am har flere muligheter , hvordan er det med svingradius versus polarisen, fikk du noe inntrykk av det?
  4. Jeg lurte på om noen hadde fått prøvd den nye outlander 6x6 fra can-am og hvilke erfaringer de har gjort seg , eventuelt forskjell fra polaris sin 6x6 ,kort sagt hvem er best Har sjøl bare erfaring med polaris 800 6x6 og var fornøyd med den , men skal kjøpe ny nå.
  5. Hm.. hva gjør en når en har flere enn tre kamera..? får ikke flere kontantkort i fri familie fra telenor.
  6. hole in one

    treetubes.jpg

    From the album: Hobby

  7. Vel, kanskje ikke så transparange som jeg hadde håpet på, men siden de er hvite og ikke er høyere vil det komme nok lys inn fra toppen..satser jeg på... Så får jeg heller skjøte på til neste år med en ekstra lengde.( eller hønsenetting hvis dette ikke funka )
  8. Da fant jeg noe som kan brukes.. på Biltema, noe dyrt hvis en skal plante mange tre, men for en 5-6 tre så er det overkommelig . http://www.biltema.no/no/Bygg/VVS/Venti ... ror-87334/" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Det som var litt kjekt er at de kan skjøtes sammen hvis du trenger de lange ( hver modul er på 85 cm). Så da er det vel bare bak i snøhaugen å finne fram podekvistene snart tenker jeg
  9. Er ett firma på Gvarv som selger en type av disse "Tree Shelters" , kanskje litt lave..ser de som selges i USA er større, mulig det går å "speise" de sammen slik at de blir litt lenger ? http://www.fimex.no/pages/etablering.html" target="_blank
  10. Vel , kan hende en ulv kun spiser 820 kg kjøtt , men hvis noen trur den bare dreper det den spiser så kan jeg informere om at det gjør den ikke.. Var med å spora på en ulv som tok 2 elger og en hjort på 4...fire.. dager. Spiste litt av låret så var det videre .
  11. Bra det ordnet seg for deg, men alle som får ødelagt/skadet koffert kan se langt i å få ny koffert her i landet.. Mulig det gikk for 6 år siden , men de er ihvertfall svartelistet i en stor veske/koffert kjede her i landet .
  12. Vel, Air France har sine baksider det og , du får ikke dekket flyskader på kofferter....som det eneste vestlige selskap.
  13. Det var full klaff. Vet du hvor i Kviteseid ?
  14. Ok, det som kan skje hvis du har for kort intervall mellom bildene, under 1min og mms er på. er at det henger, har selv opplevd det på ett acorn kamera som stod ved ett hjortetråkk, tenkte at jeg skulle få med meg alle dyra i følge.. men det klarte det ikke, den hang seg opp slik som ditt. Så jeg fant ut at hvis mms var på så kunne jeg ikke sette intervallene til under 1 min (uten mms skjedde ikke dette).
  15. Prøv å sett intervallene mellom bildene til minimum 1 min, i hvert fall hvis mms er slått på.
  16. Hadde samme problem, hvis jeg satte inntervalle mellom bildene for lavt (mindre en 50 sek) og 2 bilder i serien kom bildene kontinuerlig.. Så for min del satte jeg inntervall mellom hver "trigging" til 2 min og 2 bilder i serien, da funket det.
  17. He he..du burde ha distribusjonen klar, jeg begynte 4 jan ifjor og på det meste var det 14 dyr der. Ellers så fester jeg automaten ca 50 cm over bakken inntil ei stor gran(litt mindre snø under ei skjørtegran) En lur plass å sette opp automat er gjerne der det er tett granskog mellom åpne hogstfelt og/eller furumoer som de trekker mellom. Lykke til.
  18. Hei, kameraet sender kun ett mms bilde for hver "trigging", men kan ta opptil 3 bilder. Derfor så vil det ligge minst ett bilde med høyere oppløsning på minnekortet som ikke er blitt sendt. Jeg slo av side detektoren , slik at dyret fikk tid til å komme seg inn på det området hvor bildet blir tatt.
  19. Hadde samme problem...bare å sende inn. Tømte loggen ,oppdaterte i hue og ræva , ingenting hjalp.
  20. Det var bra det ikke er noe å stresse for, har noen sånne på min foringsplass også.. Hva er hjortepellets ?, og hvor får en tak i slikt? Kjøper selv kornavrenspellets på fk, men det har jo vært mildt sagt ustabil levering. Har prøvd litt sau formel fiber, ser ut som de likte det også.
  21. Jeg har ett sånt sikte , det var helt svart opp til 6. Fikk bytta det og nå funker det på hele skalaen.
  22. Hei , er det noen som ikke får lastet inn kart/minnebrikka etter dere har oppdatert astro, hvis noen har tips om hvordan få det til hadde jeg blitt takknemmelig , får heller ikke overført kart fra mapsource til astro. Har prøvd å resette , men det funker heller ikke.
  23. Hei, har en 30-06 sauer som jeg må trimme hylsene etter hver omlading. Maks lengde skal jo være 63,3 mm og selv om jeg trimmer ned til 63,00 mm så er hylsa fra 63,45 mm til 63,60 mm etter skyting, og da er det på ny helpressing og trimming.. Jeg har vanligvis brukt collet die minimum 6 ganger før jeg må trimme når jeg har ladet i andre kaliber. Er det kammeret som er romt og dermed ingenting å gjøre annet enn å trimme(begynner å bli litt lei..) Tips mottas med takk
  24. Har jeg forstått det riktig: hvis en NEG har jaktpremiering og bestått fersksporprøve er den godkjent ettersøkshund til elg og hort , men ikke til rådyr.
  25. amatør@ Har vist kikkerten til forhandler,og han så det samme som meg( som forøvrig alle som har sett i kikkertsiktet mitt har lagt merke til) : prikken ligger til venstre for trådkorset med forstørrelse 2,5 til ca 5 , mer eller mindre etter hvor mye du vrir børsa. Men han hadde da fått beskjed om at det ikke var noen reklamasjon, men en optisk illusjon.... 350M@ Det stemmer at det er en Victory Varipoint, med dag/nattlys , men hvis ikke diavary har samme type retikkel så kan jo trådstarter bare se bort fra mitt innlegg , men det kan jo være kjekt å vite at en optiskt illusjon kan oppstå med zeiss kikkerter... ellers er kikkerten og ikke minst coatingen veldig bra da.
×
×
  • Create New...