Jump to content

rry

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. rry

  WeHunt

  *Hvordan blir dette når 3G nettet blir borte? Bare nye Tracker Artemis som går på 4G, eller kommer de andre etter?+ Eller er 2G nettet bra nok i noen år til. Greit å ikke måtte bytte peileutstyr for ofte.
 2. rry

  Batteri til DC30

  Hei. Har bytta batteri på min Dc 30, men det nye holder ikke mer enn 10-11 timer når jeg tester det. Samme som satt i originalt Garmin 3,7V, 2400mAh, 8,88Wh. Hadde venta at et nytt batteri skulle holde lenger en det originale som er 5 år.(Holdt fortsatt 10-12 timer) Noen som har noen tips¨å komme med?
 3. 2014-03-11 09:49 Varghybrid fick sändarhalsband ( fikk ikke linken til å virke) Ligger på www.jaktojagare.se Bare å søke på varghybrid , så er dukker det opp mye.
 4. Ligger noen linker til dette på vargfakta.se . Under pågående rettsak i Finland om ulovlig ulvejakt i Perho, er påstand at det er skutt hybrider. (skjutna vargar inte renrasiga og Finskpolitiker: forenkla avlivning av varghybrider 03/03 2014) Russiske dna analyser viser at det er hybrider. Hvem skal vi stole på her?
 5. rry

  Store Rovdyr.

  Hei Det ligger en kronikk ute på http://www.skoginfo.no" target="_blank sine sider . Einartsforvaltning eller biologisk mangfold. (Under nyheter) Samt litt om ulvehybrider på http://www.vargfakta.se" target="_blank
 6. Hei Bare å lese litt på http://www.jaktjournalen.com" target="_blank ( Robsoft forum). Les tråden om de som har hatt ulv i mer enn 10 år. Moderatorer: Fritz Kraut, taxen Besvara 142 inlägg • Sida 1 av 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 10 år med varg.. Hur ser det ut om 10 år från nu? av pininhakan » 16 feb 2013, 23:09 Det har gått 10 år sedan jag naivt tyckte det var fränt med 4 färska Vargspår på hemmamarken... Idag ställde vi in harjakten med stövare för 4/5 gången vi varit ut. Rådjuren är inte jaktbara o vi handmotar älgar som inte finns. Givetvis är jag bitter! Hur ser vårt jaktliv ut om tio år?? Vad tror ni?
 7. Hei Har ei gråhundtispe som er 7mnd. Har bare spora litt blod og litt ferskspor ennå, samt "hilst" på noen døde elger denne sesongen. Driver å ser på sporsele til bikkja. Leser siste Jakt og Fiske, men er ikke sikker på hvem jeg skal velge. Noen som har gode erfaringer med seletype å dele? Så det lå noen fine bilder av tispa med lærsele på denne siden. Hvor får jeg tak i en sånn sele?
 8. Prøv http://www.nessetmaskin.no" target="_blank eller http://www.bole.no" target="_blank (håper jeg husker riktig!!)
 9. Det står litt i siste SKOGeieren om dette.Fra Ringerike i Buskerud. Noen granfelt som var hardt beitet av elg. Mye snø og mye elg,samt lite andre beiteplanter som Ros arter og Bjørk kan vel "tvinge" elgen over på nødmat.
 10. Mitt første innlegg. 1ookr . Gleder meg! Har en som trenger rehab. sjøl
×
×
 • Create New...