Jump to content

odin

Members
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

odin's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg var der på auksjonen. Tømte et par minibanker men nådde ikke helt opp! Flott messe med veeeeeeldig mye bra. For afrikainteresserte er dette en bra messe. Hovedvekten er relatert til DG jakt.
  2. Dette blir en flott tråd! Hvordan er varmen der i september? Uutholdelig eller bare varmt?
  3. ...kapper til 50 cm jeg. Originalt 60 komma noe tror jeg.
  4. Skal få gjenget et Blaser r93 løp og satt på A-Tec tmm4 demper. Er det noen tabeller som viser minimums løpslengde for dette kaliber? Vil helst kappe ned mot 50 cm. Det vil aldri bli skutt med dette løpet uten demper. Vil ha et våpen som er rundt meteren langt.
  5. Rino, for jævlig med folk som ikke gjør opp for seg? Helt enig. Ryggrad bør helst være medfødt.
  6. Stilig.! Moro med nye trofeer. Artig at du smitter kjæresten med afrikafeber også. Tipper du har plass til en og annen fullmontasje i troferommet ditt
  7. Ser Donner kom før meg. Og han har nok myye mer peiling enn meg.
  8. Jeg har en forkjærlighet for Woodleigh. Løvene går vel under lettskutte dyr slik at harde kuler ikke er veldig viktig. Pass også på at den mater godt fra magasinet. Kjipt hvis katten stikker pga. funksjonsfeil. Ettersøk er vel ikke akkurat ønskelig. Pris for utstopping aner jeg ikke, men tipper 40-60`.
  9. Bruk den kula du er komfortabel med. Og spis kulltabletter i god tid før jakta slik at du ikke er løs i magen når løvene brøler mot deg! Lykke til og info om jakta hadde vært moro!
  10. Der, Stubberud. Skrev du en utrolig bra forklaring på saken. De som er så gale at de stoler på det de leser på internett kan følge slike diskusjoner på AR. Legg merke til "ganyana"der. Det er Don Heath. Tror han har ph nr 1 i Zimbabwe. Utrolig mye bra info fra han. Han har også mange år bak seg i Parks.
  11. Nei, det er ulovlig. Det kan gjøres men er like fullt ulovlig. Ihvertfall så vidt jeg vet.
  12. Da er du blakk. Det er flere år siden zim dollar var valuta der. Nå går det i us dollar. Har du mange nok av de kan du nok få en fin jakt!
  13. Jeg har opplevd at TOTAL vekt skal være under 23? kg. Altså samlet vekt på våpenkuffert og bag. Har betalt inntil 1000 kroner pr kg. i overvekt......
  14. odin

    Bøffel

    Jeg satt i loungen på flyplassen i Johannesburg og leste dette. På vei til Zambezi valley. Ble meget nervøs over skildringen din. Men den stemte bra. Du var i Omay? Selv kom jeg meg nedover til Zambezi med litt våpentrøbbel i Harare. Vel fremme i campen skjønte jeg akkurat hva du mente.! over 40 grader i rommet når en skal sove er mildt sagt ubarmhjertig for en nordmann. Selv om min jakt ble vellykket, skal jeg prøve meg på en litt annen årstid neste gang. Og en neste gang blir det. Gjerne med Buzz Charlton og co da også.
×
×
  • Create New...