Jump to content

unkwe

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unkwe

  1. unkwe

    Lokking av rev.

    Det er vel det alle som legger ut bilder eller sier de har skutt noe gjør. Alle lyver, men du snakker sant v-Max. Her er et eksempel på at fløyta ikke fungerer og er noe drit: Det er kanskje bedre å stole på statistikken du har regnet ut fra innleggene i denne tråden? Clausen har driti seg ut, men det betyr vel ikke at fløyta hans er dårlig? Tror du bør prøve den før du avfeier den som ubrukelig...du blir ikke veldig troverdig når du uttaler deg om et produkt du umulig kan ha prøvd. Eller tar jeg feil og du har brukt den gule? Nå har du nevnt at Clausen tjener penger så mange ganger, at vi forstår at du er misunnelig.
  2. unkwe

    Lokking av rev.

    Da har jeg lokket inn rev med 17. mai fløyte! Var nok en festglad rev...Jeg ble ikke kilt på tunga. Hva var galt med den gule fløyta? Å basere sitt valg kun på det som skrives her inne tror jeg kan slå litt feil ut for folk. Smaken er som baken....
  3. unkwe

    Lokking av rev.

    Du sier at nordic fløyta er udugelig. Det er jo ganske utrolig at ei så godt kjent fløyte blir funnet ubrukelig av deg. Mange før deg som har lokket inn med denne inkludert meg selv. Fint om du kan si hvorfor de er ubrukelige?
  4. unkwe

    Lokking av rev.

    He he, å si at fløytene er udugelige blir for dumt. Har prøvd flere av de du nevner og de er gode. Clausen predator call 1 er den desidert beste jeg har prøvd. Har ved flere anledninger lokket med andre fløyter først, men reven har først kommet frem ved bruk av den gule fløyta. Den har meget god rekkevidde og du kan bytte membraner for å variere lyden. Ser den vel også i bruk i filmen lokkejakt på rev og rådyr, ser ut til å virke vedlig godt der. Ps Lest litt mer i tråden og ser at v-Max aldri vil kjøpe noe av jukseren Clausen. Lite trolig at han da har prøvd lokkefløyta hans. Det viktigste er vel å ta seg en tur ut og prøve fløytene selv.
  5. Har trådstarter sett dette bekreftet noe sted? Jeg har bare funnet det i Ngamitimes (lokal avis i Maun) og det stod der rundt 1.april...
  6. Det var gratis. Våpenet kjøpt der:)
  7. Det kan være det bare er saltet og soltørket. Garving vil kunne få skinnet mykt.
  8. Leverte børsa for rep/ vedlikehold ca kl 09, og regnet med det ville ta noen dager. Kl 11 ringte de og børsa var klar for henting. Børsa var så god som ny. God service!
  9. Viltloven § 2-2. Kortvarig hold for rehabilitering Uten samtykke fra Direktoratet for naturforvaltning er det ikke tillatt å fange inn levende vilt. Kortvarig ivaretakelse av sykt eller skadd vilt for rehabilitering er imidlertid tillatt, dersom viltet kan tilbakeføres til sitt naturlige miljø, og at ivaretakelsen skjer i samråd med veterinær. Melding om slik ivaretakelse skal straks gis Statens dyrehelsetilsyn – distriktsveterinæren og kommunen.
  10. unkwe

    Rødpunkt i orden?

    He he, vet ikke akkurat hvor kort jeg skal skyte, men ved 25 meter ser jeg at prikken flytter seg ved forskjellig plassering av øyet. Det er dog vesentlig mindre en ved kort hold. Har fått svar på mitt spm, takk.
  11. unkwe

    Rødpunkt i orden?

    Prøvd litt på lengre hold og merker ikke noe til det da, men på kortere hold er det merkbart. Vil det si at man på kortere hold er avhengig av å holde øyet helt likt hver gang for å skyte samlinger?
  12. unkwe

    Rødpunkt i orden?

    Vil sjekke det ut litt nærmere før jeg sier hvilket merke det er. Vil ikke gi kritikk før jeg vet sikkert..
  13. Har kjøpt et rødpunktsikte og er litt i tvil om det er i orden. Ved sikting i et slikt, skal man kunne bevege hode litt uten at rødpunkt flytter seg i forhold til målet?
  14. unkwe

    Lokking av rev.

    He he, godt gjort. Bra egenskap du har der.
  15. unkwe

    Lokking av rev.

    Det betviler jeg ikke at at du synes, men det er vel viktigere hva reven liker å høre? Er det noe feil med landskapet? Det så jeg ikke.
  16. unkwe

    Lokking av rev.

    V-Max, ser jo veldig ut som klipp og lim dette: http://blogg.jaktogdvd.no/2012/02/16/smakebit-pa-ny-film-som-kommer-om-ikke-lenge/ Sikkert bare noen rever som kommer tilfeldig løpende... Tror nok han vet litt mer enn snittet om lokking.
  17. Er helt enig med trådstarter. Kan sitte i stua med ullsokker på og bli iskald på bena. Bruker en tynn sokk imellom og holder meg god og varm. Hva det, skyldes vet jeg ikke. Bruker en tynn "dressbuksesokk" innerst og da synes jeg ofte ullsokkene sitter bedre på benet også.
  18. Det beste er vel kanskje å trene mye, men å avfeie bruk av tofot må jo rett og slett være dumt. Jaktformer hvor man man har tid til å bruke tofot er jo mange og jeg skyter definitivt bedre med en slik. Skal ut og bruke den i morgen tidlig:)
  19. Anbefaler overtrekksdress. Da vet du hva klærne du har fra før tåler av kulde og en overtrekksdress av typen under bråker ikke. http://jaktogdvd.no/index.php?nr=90&case=4&id=188&idkategori=83&kat_name=KAMUFLASJE&prod_name=Kamuflasjedress%20-%20%20Snow&startrow=
  20. http://jaktogdvd.no/index.php?nr=90&case=4&id=314&idkategori=119&kat_name=VORTEX%20OPTIKK&prod_name=Vortex%20kikkertsele&startrow= Denne fungerer greit.
  21. Angående forstørrelse på optikk, så ville jeg satset på høyere forstørrelse. Rypa/orrfugl er små mål. Tynt kors er også fint.
  22. Her er en måte og feste kamera på: http://blogg.jaktogdvd.no/2011/09/01/hvordan-montere-contour-kamera-pa-vapenet/ Og her ser man det i bruk: http://blogg.jaktogdvd.no/category/videoklipp/" target="_blankhttp://blogg.jaktogdvd.no/category/videoklipp/
  23. http://www.jaktogdvd.no/index.php?nr=90 ... me=Elgjakt med løshund&startrow= Elgjakt med løshund
  24. At en lyddemper på 0,7kg demper rekyl bedre enn en demper på 0,4 er ikke så rart. Angående lyd vil jeg si at Maxim demper meget godt, vekt og størrelse tatt i betraktning. En meget vel fungerende demper til både jakt og jaktfelt.
  25. unkwe

    Lokking av rev.

    jaktogdvd.no er også raske. Bestillte fløyte på mandag og mottok tirsdag dagen etter.
×
×
  • Create New...