Jump to content

LoztBoy

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

LoztBoy's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Stemmer det Bra du rettet meg! Da blir vel Sverige eller bruktmarkedet veien å gå, eller å satse på at de kan skaffe raskere i Danmark enn hos Winge.
  2. Hvertfall ukomplisert å kjøpe fra danmark, dersom de har inne på huntershouse eller karlslundesport
  3. Noen nettbutikker som sender US Optics til Norge?
  4. Har noen fått lekt seg med en sånn enda? Og har lyst å dele litt tanker om opplevelsen?
  5. Råd nr. #1 er å starte med ett varmt fotbad i grønnsåpevann, deretter gå på med en grov hudfil og bli kvitt all træl på beina. Du får bedre blodsirkulasjon med en gang og føttene blir varmere. Jeg klarte meg fint i -46 grader med vanlige militærstøvler og forsvarets grå + grønne sokker, og gode ull såler så lenge bena var velstelte. Av vinterstøvler nå så bruker jeg en av Oakleys militærmodeller for vinterforhold, eneste minus med de er at de ikke er noe gode i hele tatt på isføre. Om noen så den dokumentaren om hvordan man overlever i Sibir, så sverget alle russerne til en slags blanding av ull og gummi Kanskje en idé.
  6. Solgt før jeg fikk kloa i den..
  7. Ja, en fjerdedel av nypris.. Tviler på denne går for 4K
  8. Ligger en brukt X-Five på salgssidene her på kammeret.
  9. Uten å ha skutt IPSC selv, så er vel ikke en X-Five helt ubrukelig i Standard, dersom du roter deg borti det der etter hvert. Da jeg skulle ta samme valg som deg og velge 9mm fra øverste hylle så sto det mellom: SVI Infinity STI Rangemaster/Targetmaster Pardini GT5/6 Sig X-5/6 S&W 952-5/6 Performance Center Kjøp den som gir god-følelsen Ender du opp med en 6" så må du "desverre" investere i nytt løp og sleide, eventuelt atter en pistol om du skal leke deg i IPSC. Kanskje noen vennlige sjeler på forumet her lar deg prøve pistolene deres så du ser hva du liker? Jeg har en Pardini GT 6" du kan prøve om du stiller med egen ammo
  10. Ring og purr, mas, og spør gjerne om å få betale søknaden på forhånd, spør om de har alle papirene de trenger, etc.. Så slipper du alt som kan gjøre at det går lengre tid.. Husker da jeg stilte det samme spørsmålet her på forumet, "Hvor lang tid tar våpensøknad?", og da fikk jeg til svar Hvor stor er en stein / Hvor langt er ett tau eller noe slikt, irriterende svar, men den ytterste sannhet da det gjelder Oslo-kontoret..
  11. http://www.knesekguns.com/commercial/
  12. Bruk den søknaden du har. Trenger ikke stå import.
  13. Njæe, Geco'en har vel bare fått ett godt rykte for å gå godt i mange pistoler, jeg har ikke prøvd det enda. Går den dårlig i Pardini'en så er det nok ikke noe problem å bli kvitt ammoen til selvkost hos klubbkamerater. Gratulerer med Targetmaster forresten! Kjekt med nye reglene som gjør at man kan låne pistoler i samme kaliber som man selv har?
×
×
  • Create New...